ny dag

och redan hunnit med en hel del. började dagen med bowlingträning med mamma vid 9, börjar verkligen sätta sig igen med tekniken, iallafall när jag får stå i tryggheten i Ängelholm. sprang sedan över till min sjukgymnast som knäckte till min rygg lite snabbt och sen vidare till gymmet. blev ca 1,5h på gymmet, 30min PW med lutning och sen 15min jobb med lutning, totalt ca 5.7km & 550kal. gick sen in i cirkelgymmet och körde några övningar för mage & rygg.

och nu är jag påväg att möta upp Emma för en lunch i stan. efter lunchen blir det nog en liten power-nap innan jobb 16.30-22 :)

det här är just en sån dag

en sån dag som när klockan ringde, man ställer om den och drar täcket över huvudet igen. man raderar alla "borde" och koncentrerar sig på att få "måste" gjorda. det är en sån dag då jag hellre går till och hem från jobb än cyklar, egen tid, där jag kan plugga in mina hörlurar i öronen, starta min favoritmusik och bara stänga ute omvärlden. det är en sån dag när man bara vill stänga in sig i ett rum och titta i en vägg och lyssna på musik som betyder något, som får en att tänka klart, tänka, känna.

det är en jävla tur att en dag som denna snart är slut.

imorgon är en ny dag, jag längtar redan

god morgon

eftersom att jag matade mig ordentligt igår så satte jag klockan tidigt idag och tvingade iväg mig till gymmet fast än att kroppen gärna ville ligga kvar någon timme till. känner mig lite hängig i koppen, med täppt näsa men jag hoppas att detta ska gå över snart. vädret hjälper ju knappast men jag håller tummarna. idag var det rätt tungt på gymmet. körde bara kondition, 30min PW 6.3km/h och 30min intervall med lutning 6.3km/h & 10.5km/h med 2,5 incline. 7.5km & säger hejdå till 650kal :) med rätt musik går allt.

har precis klämt i mig frukost, ska ta en dusch och packa väskan till jobb. idag jobbar jag 12-22 och ska även hinna med att bowla korpen ikväll. fullt upp!

en söndag i skåne

igår var det ju lördag. det var matchdag och umgås-med-vännerna-dag. förlust och en tidig kväll blev det. skratta gjorde jag. mer kan jag inte berätta. inte för att jag inte vill, det är för att jag inte riktigt kommer ihåg.

idag är det söndag. som den bowlingtokiga människa jag råkar vara så gick jag upp tidigt för att åka och kolla på vårt B-lag bowla i Höganäs. bowlingtokig kan beskrivas: jobbar i bowlinghall, bowlar, bor nästan i hallen. igår tittade jag först på en match, bowlade sen själv, för att efter det åka vidare och titta på en annan match och för att avsluta dagen med discobowling med vänner. och ja, som jag sa, började dagen med att titta på en match. haha
tillbaka direkt efter matchen och slängde mig på soffan, en powernap och lite tv-häng. precis som en söndag ska spenderas. en klassisk söndag. den får nog fortsätta på det klassiska viset med en pizza.

och just ja, Bingolotto med gänget också. hehe

don't you worry child

idag har jag förvånat mig själv. kanske har sakta krupit fram men idag slog det mig verkligen att jag har förändrats lite. förr, som i när jag bodde i andra lägenheten, beställde jag alltid hem mat. jag tror bestämt att jag lagade mat så sällan under de 11månaderna att jag kan räkna gångerna på en hand. då ska jag berätta för er, kära vänner, vad som hände idag. jag lagade mat två gånger, TVÅ gånger idag!! efter gymmet i förmiddags lagade jag hemmagjord wok med babymajs och broccoli. sen efter jobb lagade jag korv stroganoff med ris till mig, Josefine och kiddo. vart är mitt liv påväg? har dessutom spenderat de senaste helgens hemma, vilket är typ 1,5-2 månader både fredag&lördagkvällar på soffan med en film. vet ni vad som är det bästa? jag njuter, jag gillar det. jag är en partyprinsessa innerst inne, jag älskar att dansa, jag älskar musik. men man kan göra båda tydligen :) haha

förutom att visa min oroväckande sida så har jag varit på gymmet, jag har jobbat & jag har passat min söta brorson. perfekt uppladdning inför morgondagens bowlingmatch. heja BK FH Engelholm :)

och just ja, det hagla och snöade innan. hoppas f*n inte att det lägger sig kvar. då blir jag kinkig. puss!

godkväll

såhär en torsdag. jag har intagit min plats på soffan efter en lång och aktiv dag. dagen började klockan 8 på gymmet med lite blandade övningar för mage, rygg. jag kände mig hängig och att en början till en förkylning. hoppas det inte bryter ut. jag skulle iallafall testa crosstrainern idag, HAHA. fail. rent av. höll bokstavligt talat på att dö på maskinen. 3 minuter senare klev jag av med ett hjärta som höll på att hoppa ur min kropp. nog för att det är jobbigt men jag tror som sagt att min kropp inte alls är på topp. men det går över :)
har även haft en dag med mina flickor, vi åt lunch på väla, sen tog vi en roadtrip till Höganäs för lite shopping och en fika. er tycker jag om!
på kvällskvisten hann jag med 1,5h bowling. första timmen var tung, sen jävla släppte det loss! woho. har även skaffat nya skor, dom kom äntligen i rätt storlek idag. (bild finns under texten) fina va?

nu är det tvmys. imorgon blir det gym, jobb & kvällmys med flickorna. i like it.

time to make a decision

jag känner att det är dags nu. jag har försökt, försökt och åter försökt. jag har hela tiden försökt hitta de små detaljer som blivit bättre, jag har försökt hålla humöret uppe, jag har försökt tro på mig själv i alla lägen. Men nu får det vara nog. jag behöver tid. jag har tagit beslutet att avboka/ställa in min nästa tävling, vilket skulle bli Florens. jag behöver vara hemma, träna, ha kul, spela matcher. bara få vara. ingen press, inga förväntningar. jag ska bli bra igen. jag ska bli bättre än vad jag varit. men jag måste ge mig själv chansen att bli det. okej nog om detta. nu vet ni. jag är på botten just nu när jag ställer mig på en tävlingsansats. jag ska kravla mig upp och bevisa annat i december i Qatar. det är mitt mål. kan ni hjälpa mig med detta? tack. <3
detta har också varit anledningen till bloggpausen. jag har behövt detta. just nu är det mycket som ska trilla på plats, beslut som ska tas och grejer som ska göras. detta är bara en början.

idag. vad har hänt idag?
*träning med världens bästa elever från Ängelholms skolorna, årskurs 6. blir alltid lika glad av att vara på träningarna med dom.
*tvättat. välbehövligt.
*ett återbesök på gymmet. jisses va bra. längesen det har gått så bra som idag, det kändes lätt men tufft. haha. WO-schema finns i bild.
*1,5h bowlingträning. givande & väldigt kul. profil: björnen 42ft - spel från pil 1-4, 5slag ska vara i fickan innan man får gå vidare till nästa pil. väldigt bra för att lära sig höja och sänka hastighet, även handrörelse, mer bakom, gå runt mer osv.

har precis kommit hem, ska slänga mig i duschen och sen vidare på soffan. :)

x

Grattis, James!

ECC Champion 2012 - James Gruffman

så otroligt glad för hans skull. han har gjort en sjukt bra vecka. har aldrig sett någon vara så överlägsen under så många serier! det är fan coolt.

något som inte är lika coolt är att vårt flyg är försena. plus att vi är lite slitna efter gårdagens firande. hehe så värt!

(försenat inlägg)

oh my freaking god

så jobbigt var det att bowla dessa 24 serierna. jag är helt slut. jag är så lättad och lycklig över att ha tagit mig vidare till topp 8 och får bowla mer imorgon. jag vill ha revansch. jag vill. jag kan. jag ska. kom igen Sandra!

firade med lite shopping, blev en tunika, ett par byxor och två stickade tröjor. sen hoppade jag ner i ett bubbelbad och myste till en film med choklad och vatten. jag har flyttat mig därifrån till sängen och ska kolla fler filmer. idag ska jag stänga in mig och ladda om. imorgon blir en tuff dag. 9.00 mot Strike-maskinen Birgit Pöppler. wish me luck, cause I need it.

Amsterdam, Holland

jisses vilken upplevelse. det här, mina damer och herrar, är en stad och ett land som inte går att jämföra med Sverige. jag har konstaterat att bor man här kan man aldrig ha tråkigt. seriöst. jag har fått uppleva så mycket konstiga och annorlunda grejer idag så att jag går och lägger mig med ett leende på läpparna och kramp i magen av allt skratt. hur underbart är inte det?
 
idag bowlade alltså James först, det gjorde han utan problem. han är riktigt grym här borta. jag hade sovmorgon och ledig dag för att jag är i topp 18, vi spelar först imorgonbitti. så, planen idag var alltså att åka till Amsterdam. när James, Ljung och Haffi var färdiga med bowlingen så promenerade vi bort till macken bredvid hotellet för att äta en snabb-lunch. Det fick bli en enkel hamburgare. trodde jag. en sak med detta land är att de älskar friterat. ÄLSKAR. as in friterar allt. de friterade min hamburgare. på riktigt. känns så sjukt. den gick att äta iallafall. efter det fortsatte promenaden mot tågstationen. planen var alltså tåg in till Amsterdam Central. det sket sig. det hade blivit något fel på spåret så vi fick komma på en annan lösning, vilket blev buss till nästa station. därifrån hittade vi ett tåg som gick direkt till Amsterdam. perfekt! 40 min senare befann vi oss i storstaden. vårt mål idag var att ta oss till Hard Rock Café, klassiker. det går inte att missa denna underbara restaurang. me love. vi strosade runt, kollade lite i butiker och försökte luska ut vägen till HRC. vi hittade. åt en fantastisk middag. förrätt, huvudrätt och en kall cola. yes mam. jag kunde knappt gå så mätt jag var efter den brakmiddagen. haha så gött. nu till en annorlunda grej i detta land. att röka på är ju tillåtet här. det finns butiker med gräs och allt i den vägen. jag har till och med sett en 'varuautomat' med droger i. how about that? folk röker alltså gräs öppet. jag tycker att det är så sjukt. man kan gå in i typ 'osynliga moln' där det bara stinker rök. och tillbaka till middagen. vid bordet bredvid oss så satt ett gäng killar i 25-30års åldern typ. de beställde in cola och vatten. och sen började de rulla sina joints vid bordet. SJUKASTE! inte riktigt som Sverige va? haha. jag blev så paff och kunde inte sluta stirra. vart man än gick, såg man en person som rökade så blev det automatiskt att man stirrade för att se om det var en vanlig cigarett eller inte.
 
ja, efter denna måltid tog vi spårvagnen tillbaka till Centralstationen. vi skulle göra ett besök i The Red Light District. såklart. också en annorlunda upplevelse. men man bara måste ha varit där. det är så det fungerar. på vår väg tillbaka från RLD mötte vi en människa. en mycket speciell människa. eller två faktiskt. han hade sallad ur öronen, en vattenglas han balanserade på huvudet, sprang runt och åt pizza och var allmänt hög på livet. och kanske lite annat. den andra människan vi mötte körde nästan över oss. han raceade med sin permobil, körde på två hjul och var allmänt lycklig. haha kan man någonsin ha tråkigt här? bara att gå utanför dörren och titta på folk så får man sig ett gott skratt.
 
Amsterdam, Holland. en stad och ett land som innehåller sex, droger och friterat. jag vet en sak. James kommer att drömma mardrömmar om pommes frites hädanefter.
 
jag är lite kär i denna konstiga stad.
nu har vi kommit hem till hotellet. ska slänga mig på sängen och kolla en film nu. klockan ringer tidigt, det är game on. imorgon är det fan dags att spurta. håll två tummar!
 
godnatt!
 
och just ja, en sak till. vi har skrattat fantastiskt mycket åt följande film idag: http://www.youtube.com/watch?v=zd7c5tQCs1I
 
ENJOY!

En något besviken tjej

Jag tycker inte att jag bowlar så illa som resultaten visar. För att vara helt ärlig tycker jag nog faktiskt att jag bowlar bra. Känns inte alls rätt. Jag blir så hårt straffad på minsta lilla fel jag gör och vet inte heller vad jag ska göra åt det? Inte direkt så att tryggheten finns där när man inte får ro att bowla. Jag har tur dock. Trots att jag, ja jag får säga bowlat rent åt helvete för att det är vad siffrorna visar, så är jag ändå i topp 8. Nu kommer vi till min styrka, dual lanes. Vilken innebär att man spelar en ruta på kort och en på lång. Knepigt. Utmanande. Men jag gillar det. Upp till bevis helt enkelt.

James är grym som vanligt. Han öser på, himla kul!

När han är färdigbowlad idag ska vi ta tåget in till Amsterdam för lite sightseeing! Varit i Holland 3gånger bara i år och inte fått se Amsterdam, men idag ska vi ändra på det. Jag är nämligen spelledig idag, spelar först imorgon 9.00 igen.

X

Happy Birthday, Hannah!

kom nyss tillbaka till hotellrummet, kryper ner med ett leende på läpparna efter en fin kväll med nya vänner. idag hade vi bokat in middag. en middag för att fira min vän Hannah's födelsedag. vi tog taxi till en grekisk restaurang inne i stan Den Haag. blev förrätt med massa olika röror, tzatziki, hummus, räkor i röra, sallad och bröd. till huvudrätt beställde jag en mixad grilltallrik med kycklingfilé, grillspett, lammkött & gyros. till efterrätt drog vi in en stor tallrik med tre sorters glass, banan, jordgubbar, jordgubbssås och kex på toppen. fick sjunga en runda för Hannah också! :) supertrevlig kväll, var skönt att komma ifrån hallen efter dagens bowling.

men när vi ändå pratar bowling så skötte sig James utomordentligt bra! han drog in 1921 och en 300ing på vägen dit. himla kul :) jag tänkte att jag får göra det imorgon!

på hotellrummet, nerbäddad, en av mina favoritfilmer på tv - honey. jatack. imorgon kör vi 13.30. Time to step up.

X

8serier - 1615

oj. jag är missnöjd med min insats, det är jag. men sen samtidigt fick jag slita en hel del och fick aldrig ta det lugnt. jag upplevde stor skillnad mellan banparen. jag upplevde att förändringarna blev riktigt stora. jag fick byta boll i alla serierna, minst en gång. några serier upp till tre gånger. det var också den förändringen jag kunde göra, flytta funkade inte tyckte jag. så där sprang jag som en idiot. och det tog inte många slag ibland innan en boll betedde sig heeeeelt annorlunda jämfört med tidigare. rätt sjukt.
jag ligger iallafall sjua änsålänge på mina 1615, med 54poäng ner till 9e. imorgon är det en ny profil och allt kan hända. jag håller tummarna för ett stabilt spelpass.

alldeles strax är det James tur att gå på banorna, håll tummarna!

Squad 1

Första 8 serierna. Imorgon 9.00. Jag känner mig redo. Jag gosar mer mig i sängen, kollar på 2 1/2 men med lite choklad och kallt vatten. uppvärmning på bästa sätt.

Hoppas på en bra start!

Official practice

Beslutet är taget, det blir 35ft och 40ft. Vi har precis tränat på de officiella profilerna. Jag, personligen, tycker inte att det känns som 5ft skillnad. Jag kan spela med samma klot och få riktigt bra reaktioner på båda underlagen. Det var inget svårt beslut att välja bort klot idag, det tog ca 3,5minut. Man får endast checka in 6klot till tävlingen, övriga klot man tagit med sig får inte lov att vara i hallen. Jag valde bort min Natural (urethane), en av mina Victory road och även Frantic. De kloten som får vara med i tävlingen är följande:
C-system versa max
Victory Road
Critical Theory
Hell Raiser Revenge
Defiant
Spärrboll

Vi har även blivit indelade i grupper, både jag och James är med i grupp A. Jag börjar imorgonbitti klockan 9 på 35ft och James spelar imorgon 18. Vi spelar 8 serier. Innan första cuten så ska vi ha spelat 24 serier. 8 på kort, 8 på medium och 8 på combined (vänster bana medium, höger bana kort - AMspelsätt). sen går topp 8 vidare för matchspel.

innan allvaret börjar är det en grej som återstår, opening ceremony ikväll 18.00

hörs efter det :)

just wow!

vi har anlänt! alla våra väskor kom hit också. inte alls illa när det händer! från flygplatsen tog det ca en timme med buss, vi blev hämtade av tävlingsarrangörerna. hallen var himla trevlig och bestod av 16 banor. vad jag inte gillar är dess ansats. Glömde nämligen skridskorna hemma. isbana rent av. men bytte sulor och använde skoborsten en hel del så funkade det rätt smidigt till slut. det var trots allt bara den inofficiella träningen än så länge. officiella äger rum imorgon, profilerna blir då även officiella. vad vi vet nu är att det blir 35+/- 1 ft & 40+/- 1ft.

nu har vi även checkat in. yikes vilket hotell! sjukt fint. jag har ett eget singelrum (dubbelrum är samma) med stor säng, stor badrum med stor dusch med både vanlig och regnskogsdusch samt egen jacuzzi. jag klagar då inte!! tror jag kan överleva här i en vecka. :)
har även fått i oss lite mat, åt nere i restaurangen på hotellet - grillad lax med pasta och hollandaisesås, snickerskaka med grädde och caramelglass till efterrätt. haha livet är inte jobbigt just nu.

men åter till tävlingen. imorgon tränar vi 13.30. efter det vet vi även vilken grupp vi tillhör, som i sin tur förklarar vilka tider vi bowlar. läsa om tävlingen och hitta resultat kan ni göra här: http://www.ecc2012.eu/

nu ska jag slänga mig i badet, bubblor på! vi höra imorgon, godnatt

cph-airport

äntligen har jag lyckats fixa wifi även på denna flygplats, mitt andra hem. har känt mig lite halvt (läs helt) missnöjd med livet av alla timmar man behövt spendera här i ensamhet och inte kunnat underhålla sig på något sätt. men nu så!

just nu sitter jag vid gaten, incheckningen gick bra. krånglande lite i början vid själv-incheckningen för att kortläsaren inte fungerade. var tvungen att betala för min övervikt då jag resor med 4x23kg denna gång. är dock förvånad att övervikten endast kostade DKK 675! jag kunde iallafall betala detta framme vid Bagage-Drop. problem som gick att lösa, snabbt & smidigt!

flyget lyfter om 45min. fram tills dess ska jag lyssna på musik, läsa lite i min bok (mamma, ramla inte av stolen när du läser detta). jag, Sandra Andersson, läser en bok. haha inte vilken bok som helst. ska jag läsa så läser jag självbiografier. finns inget bättre än att läsa om folk som lyckats i livet, hur dom har gjort det och få inspiration! jag kan dock räkna på en hand hur många böcker jag faktiskt läst.
1. the boy called it (engelska)
2. ps. I love you (svenska)
3. Bingo Rimér självbiografi
4. Zlatan självbiografi
5. Ron Jeremy självbiografi - den bok jag läser just nu!

så nu ska jag dyka ner i denna sjuka bok! vi hörs från Holland. ikväll är det inofficiell träning för mig och James Gruffman.

stop for a minute, and smile!

jag kunde aldrig tänka mig att denna dagen skulle sluta såhär. oj. som jag har tvekat på mig själv. jag har varit förbannad. ledsen. uppgiven. jag tror att det vände idag. med tårar i ögonen och världens största leende på läpparna.

"kan du filma en gång till?"
6 ord. 20 bokstäver. 1 frågetecken.
1 fel. 1 lösning.

just in time. äntligen. jag känner mig redo inför nästa vecka. imorgon.

aldrig ska jag låta mig knäckas av någon igen. aldrig. jag ska visa att jag har tagit mig ur, lärt mig och blivit starkare av det.

imorgon åker jag. holland, individuella europacupen. revansch sen några år tillbaka. jag vet vad jag vill. jag vet vad jag kan. en sak återstår! & det är här ni får följa med på resan.

följande leksaker får följa med:

dagen för dagen

igår var det matchdag, först FH Engelholm - Göta & sen Spader Dam - Hallandia. dubbel vinst. mina lag var bäst. jag gillar oss. grymt var det.

efter matcherna åkte jag & sambo hem för middagsmys och massa filmer. båda var skapligt slitna. kämpade för att hålla mig vaken igår och vid 20 gav jag upp, då somnade fröken på soffan. tror min kropp tar igen sig lite efter de två föregående veckorna. jag stretade inte emot direkt. blev 12h sömn inatt. hehe lyx

vad står på schemat idag då?
jo
frukostmys
träning
packa
planera resor

imorgon är det dags igen, Holland är destination och individuella Europacupen är tävlingen. svenska tröjan ska på igen. jag längtar!

friday, I'm in love

är det fel att börja känna sig vuxen? det låter nog lite löjligt. men sen när jag tänker efter, vem bestämmer när man är vuxen? börjar jag bara bli hemmakär? tråkig? eller också vuxen? det är fredag, jag har jobbat 8.30-15, jag har tränat 15.30-17, jag har längtat hem till soffan. nu är jag äntligen här. jag ser fram emot ännu en lugn fredag, med middag, film & mys med min sambo.

ser även fram en mysig förmiddag med världens bästa mamma. ska även titta på bröderna när de bowlar match, sen bowla själv och till sist få upp partykänslorna tills på kvällen. eller? ja, vi får se hur det blir!

hoppas ni får en bra kväll & helg. lycka till alla som ska bowla. :)

X

genpuliminerad var ordet

fast min stora rostade och saltade majs var mer genmanipulerad. sådär stor så att något måste ha gått snett. eller också helt rätt. men det gick snett för min sambo. genpuliminerad. jag dör. av skratt. men fy vad jag har saknat henne. underbara älskade sambo.

hej

11okt

klockan ringde 07.45, vaknade till liv. stack tårna utanför täcket och insåg att detta inte skulle bli någon varm och svettig upplevelse att gå upp. klädde på mig de mjukaste kläderna jag kunde hitta, riktig mysoutfit. borstade tänderna. plockade på mig de viktigaste grejerna såsom nyklar, telefon, pengar och hörlurar. tittade ut genom fönstret, solen tittade fram, men inte på ett värmande sett. tittade på vädret, -1. det blev halsduk, vinterjacka och vantar. 11oktober. musik i öronen, låste dörren och börja gå mot min sjukgymnast. en kyla jag hade glömt bort. stickande. men på något sätt mysig. rå.
ett ultraljud och några knak senare var jag påväg hem igen. musik i öronen, solen i ögonen, stickande kyla mot kinderna. jag skyndade mig lite. satte nyckeln i dörren. värme. skyndade mig lite till. slängde mig i sängen. drog täcket över huvudet. idag är en mysdag deluxe. det är en dag för filtar, raggsockar och varm choklad. idag. 11okt.

if you want it, go get it

blev catch-up med Emma idag, en fika på espresso house. man har en hel del att prata om när man inte setts på över två veckor. himla mysigt men tiden sprang iväg lite väl fort. klockan blev träningsdags, bowling stod på schemat. och jisses vad osäker jag har varit på mig själv på sistone när jag ställt mig på banorna. har därför bestämt mig att gå tillbaka till min gamla startposition men att ändra börja med bollen lite senare. idag kändes det bra, får hoppas det sitter i till imorgon så jag får upp lite trygghet. jag ska ju vara på topp till nästa vecka. men det löser sig. jag vet det. eller hur?

förutom det så har jag kollat mig i spegeln typ x antal gånger, fantastiskt ovant att se sig själv i rött hår. men jag gillar det. :)

nu ska jag se mitt favvo-program Ridiculousness på MTV. hehe
Godkväll

3,5h senare

vad tycks? hej rött

ytterst lite

nervös. men vara ytterst lite. jag gillar egentligen förändringar, men denna förändringen kommer vara en av de större jag gjort på länge. haha det är egentligen bara hår, det växer ut, det går att färga om, det går att raka av. lite chansningar får man göra. och just nu är jag rätt trött på att ha helsvart, tror jag.. måste pigga upp vardagen, eller ska jag säga lysa upp vardagen? ;)

var nu söta och håll tummarna för mig. önska mig lycka till. skänk mig en tanke. vi hörs efteråt!

hej då till svart hår

efterlängtad, saknad

vad jag pratar om är givetvis min säng. hej på dig. efter en lång dag får vi äntligen umgås lite. tror vi har saknat varandra. vi fick ju som sagt in umgås så mycket förra natten.
denna långa dag har bestått av gym, lite catch-up med sambo och 8,5h jobb. #trött-tjej
på gymmet körde jag en lagom konditionspass. 15min PW 6,5km/h, 15min jogg (9,5. 10. 10,5km/h - ökning efter 5min) X2 blev strax över 8km på den timmen. its good to be back.
efter gymmet åkte jag och hämtade Ida för att sen lämna henne på stationen, hennes resa avslutades idag med buss & tåg hem till Nässjö. när jag släppt av min tvilling-resbuddy så åkte jag hem, duschade, åt frulle och tog igen lite med min kära sambo. inte träffats på två veckor och jisses med grejer som har hänt, nästan för mycket, både bra & dåliga. sen var det bara att pallra sig till jobb. 12-20.30, sen var jag heeeeelt slut. och här är jag, utslagen i sängen. okej, måste ge mig själv lite cred för att jag städade mitt rum nyss. trötta ut mig lite extra. nu ska jag sussa dock. imorgon händer det grejer, gäller att vara utvilad!

godnatt fina vänner!

shi fick jag!

skulle aldrig ha sagt att det flutit på. ha! flyget blev försenat en halvtimme från Wien och en hel timme sena blev vi till CPH. vad han den där piloten höll på med på vägen skulle jag bra gärna vilja veta. fröken Andersson gjorde en sak på vägen, det var att somna innan vi lyfte och vakna precis innan landning. inga konstigheter. väl framme i CPH fick vi alla våra väskor, plus i kanten. mamma kom och hämtade oss och bilfärden mot Ängelholm kunde börja. sträckan har aldrig känts så lång som igår, jag ville bara hem. en matpaus, oväder, ca 1,5h senare vart vi hemma. tog inte många minuter innan jag kastade mig i sängen. And guess what? pigg som en nötkärna, inte skulle väl jag sova? efter en stund fattade även min knopp att det var dags att hälsa på John Blund. jag känner just nu att jag väldigt gärna legat kvar en stund till. men "jag gör det imorgon" won't get you anywhere. denna tjejen står på gymmet. 2 krävande veckor & en 4h återhämtning i min egna säng. karaktär, om jag får be!
Now let's do this!

två veckor i en resväska

nu är det över. de två veckorna vi trodde skulle bli jobbiga, krävande och förvirrande. nog har det varit jobbigt och krävande, ibland lite förvirrande men jisses va underbara två veckor. vi har fått uppleva så otroligt mycket mer än bara bowling för en gångs skull.
jag vet inte hur jag ska sammanfatta för att det ska ge rättvisa. allt man kan tänka sig att flutit på. Thailand bestod av mycket bowling, men även shopping, myst med babytigrar, babyelefanter och babyapor. vi har åkt tuktuk, svettats och låtit bli att äta thaimat. vi har fått stå ut med ösregn och goda drinkar.
sen har vi ju Österrike. med massa schnitzelmåltider, magknip och små sängar. sol, regn och blåst. samtidigt. typ. men även här bowling, det gick betydligt mycket sämre men det är kanske den tävlingen jag lärt mig mest av? jag tror det.

skratt, tårar, hat & kärlek. dessa två veckorna har innehållit allt. lite av charmen med det hela.

nu är vi på flygplatsen, redo att säga hejdå till resväskans värld och säga hej till verkligheten ännu en gång. men inte för så länge. på söndag packas väskan igen och på måndag lyfter jag mot nytt äventyr. ett mästerskap jag vill ha revansch i. Individuella Europacupen. Holland. yep. i love it.

en saga med slut

en snabb uppdatering. jag har sett mig övervinnas av denna bowlinghall. det var inte min tävling eller min bowlinghall. jag får acceptera det. jag är numera cheerleader till mina vänner istället. :)

ikväll ska jag njuta av ledighet. skål!

en sent god morgon

jag bokade in en start till igår, så idag har jag två uppsatta. ska förhoppningsvis inte behöva spela mer än en. min kropp vill inte spela mer än en heller känner jag. så det är väl lika bra att lyssna och fixa det nu.
väldigt mycket bowling, typ.

jag har glömt berätta att man spelar en tvåmanna tävling samtidigt. första starten bowlade jag med Ida, andra med Joline & idag min engelska vän Joanne. tidigare har vi inte gjort så bra ifrån oss, men nu jävlar!

bowlingguden, vakna!

Fredag

Usch. Det kändes bra när vi började, 230 i första. sen. sen gick det utför. 150, 190. blir så arg. Jag lurar mig själv till att bowla sämre också. Det är klurigt här, det kan ingen säga emot. Det är väldigt stor skillnad mellan banparen, det kan ingen heller säga emot. Men vafan. Det ska ju gå! Blev till slut en ökning sen igår, 1235. Imorgon ska det bli mer. Bowlar igen 12.00


Har nyss kommit tillbaka till hotellet, har varit ute och ätit med våra danska vänner.
ber om ursäkt för den hemska uppdateringen men jag skyller som sagt på wifi här.

Och just ja, Joline hälsar!

Torsdag

Dumma tidsskillnad! Jag gillar inte alls det. Två dagar i rad har jag vaknat klockan 5 på morgonen, idag kunde jag som tur var somna om efter en halvtimme och vaknade igen vid 7.30. Det är nog ingen nyhet att jag gillar att sova och är väldigt morgontrött. usch.

Idag blev det iallafall lite film på morgonen, innan vi åt lunch och sen tog spårvagn in till stan för lite shopping. Jättefint väder är det, till och med så fint väder att jag inte ens var sugen på att gå i butiker. Det var så oerhört tråkigt utbud på kläder så att jag blev kinkig. På riktigt. Börjar sakna Thailand lite också. Mest för att folk är mycket trevligare där.

nooooog om det. nu ska jag spela min första start, börjar om ett par minuter. heja!

förlåt.. jag ljög..

känner mig inte alls som hemma!!

buuuu för wifi

har haft stora problem med att hitta wifi och ett wifi som accepterar att ladda upp inlägg och bilder. på hotellet här i Wien är det verkligen inte bra, det fungerar bara när det själv vill och på vissa ställen i rummet/på hotellet.

men iallafall

vi har iallafall bytt miljö nu. från Bangkok i Thailand till Wien i Österrike. oj. vilken skillnad. tror inte ni förstår. från att svettas så fort du gick utan för dörren och frysa så fort du gick innanför dörren till varmt inomhus och behaglig luft ute. här kan man gå ut och andas frisk luft, det kunde man verkligen inte i Thailand. man kan inte heller pruta, åka billig taxi/tuktuk men man behöver inte heller sig fram för att komma någonstans. det är annorlunda. det känns nästan som att man har kommit hem. eller bra nära iallafall.

hur ser vår vecka ut då? jo bowling bowling och bowling. Ida bowlar just nu, jag skippade det då jag vaknade på tok för tidigt för att orka. jag bowlar imorgon istället, 20.00.

likaså här, för att följa det hela kan ni gå in på www.worldtenpinbowling.com | World tour. eller på: http://www.viennaopen.com/

nu ska jag slänga mig på sängen, se en bra film och samtidigt hålla tummarna för Ida!

[check]

det roliga tog slut i steg 2/3. det var ett tungt sista pass. mycket en kägla över och alla andra strikade som aldrig förr. sjukt mycket Strike runt omkring.
oavsett vad så är jag nöjd med tävlingen. jag har övervunnit den här hallen, jag har vunnit över mig själv. det var ett oerhört starkt startfält. jag klappar mig på axeln och njuter av den lediga dag vi har idag innan vi ska ge oss av till nästa ställe - imorgonbitti åker vi till Wien för WBT&EBT tävling.

tack för stödet denna veckan, hoppas ni följer med oss på nästa ställe också! vilket ni kan göra här på bloggen :) glöm inte kolla våra videos på Facebook och youtube! :)

sandraontheroad

This is me. Sandra Andersson. In this blog you get to follow me on my adventures all around the world for bowling.

RSS 2.0