äntligen hemma!

nej, inte programmet. NU är jag hemma. äntligen! åkte ner och lämnade kloten i bowlinghallen och sen hem och lämna sakerna och sambo+rauken, sen var det bara bilen kvar. upp på gräddhyllan, ställa bilen sen en springtur hem. gick rätt fort för att vara mig 2,5km på 15min med lite uppvärmning. kändes lätt och jag kände mig faktiskt snabb, hahaha. bra kvällsrunda helt enkelt!

nu insåg jag också att jag måste packa...... Danmark imorgon. att man alltid ska vara ute i sista sekund med det, blir så trött!!!!

godnatt :)

en sväng till göteborg

äntligen fixade vi hit mina klot så jag kan få dom borrade innan EM & VM. en frantic och en crossroad. vad jag har sett av dom innan så ser dom lovande ut :)

"Hit" är ju inte hemma i Ängelholm, utan i Göteborg där Mats Wetterberg kan borra dom. Superbra att han alltid ställer upp när jag behöver det :)
& även sambo-josse som följde med som sällskap på roadtripen <3.

Blir nog att ha med sig kloten imorgon, då bär det av till en tävling i Odense -Danmark. Tävlingen är mest till för att hålla tävlingskänslan uppe :)

Nuuuuu ska vi äta maaaaat. Håll tummarna för kloten!

Tack till Storm/Roto Grip/Bowltech som fixade kloten till mig.

daddy fyller ååååår

grattis på födelsedagen, pappa!
ska iväg och äta lunch med pappa och mamma nu. glitterskor dagen till ära. :)

godkväller

en dag fylld med träning. både bowlingträning och gym. känner mig oerhört seg i kroppen fortfarande så det på tiden att jag tar tag i att gå till gymmet idag. hade min PT&sambo med mig till hjälp. vi körde mage/rygg idag. gött pass. bowlingträningen var väl sisådär. testade profilen som ska vara på tävlingen vi ska spela ihelgen - Odense International. väldigt snabbt kändes det som, även fast den bara är 38fot. som sagt, seg i kroppen var ingen bra grej idag. bowlade väl inte överdrivet bra. men men. inget jag hänger upp mig på. :)

innan tränandet tog jag en tur till helsingborg för att inhandla mig en ny vän, en Sony VAIO-dator. efterlängtat!! även fast man har sin iphone och ipad så är det inte alltid smidigt med dom. jag som bokar en del resor behöver nog en dator. jag tyckte det och nu har jag en. en lila. en fin en.

nu ska vi fira att vi har varit duktiga med lite grillat! yumyum. boysen står för grillandet och jag tittar på Sverige-Island i fotboll. hehehe. inte mer än rätt :)

imorgon fyller daddy år, men förhoppningsvis får även jag paket imorgon. två nya klot på ingång!

ha en bra kväll, mina vänner!

Godmorgon

igår hälsade vi vår nya sambo välkommen, lite spel, dricka och mys. såååå trevligt!

idag ska jag göra lite ärende, gym & träning. fullspäckad dag så bäst att börja!

shopping?

shopping! hehehe

hej onsdag

idag blev en ändrade-planer-dag. eller rättare sagt hela veckan. inget jobb, massa träning & må-bra-grejer. precis vad jag behöver. så idag blev det en tur till väla, ska äta lite och sen försöka spendera pengar. Ska nog inte vara några problem.

igår spenderade jag kvällen med mami på lite butiker, sen åkte jag till väla en sväng och sen hem. noll energi. men var tvungen att göra något för att inte somna. kvällen spenderades med vänner och lite yatzi. superbra.

mot mat & shopping!

Bowltech Aalborg International

Vilken helg! Tack allihopa. :)

I onsdags tog jag tåget till Joline för att sova där tills torsdagen, för att båten gick väldigt tidigt. Joline hade förberett middag, en smakupplevelse vill jag lova. Väldigt gott, Couscous-sallad och grillad kyckling. Stoffe kom och sa hej, väldigt uppskattat. Mycket trevlig kväll.
Torsdagen började inte så bra. Jag skulle bli hämtad vid 7.30, hade satt klockan på 6.30 så jag kunde ta en dusch och vakna till lite..... Sandra vaknade 7.25 av att Becka ringer och säger att dom hämtar mig om 5min. PANIK! Joline var på jobb så hon skulle vi hämta senare, så där sprang jag runt i världens fart och försökte bli klar. 7min senare var jag nere och packade in i bilen! Haha
Vi hann med båten, satt ute i solen och lekte ordlekar hela vägen. Hur gött som helst!
När vi kom fram körde vi direkt till bowlinghallen, tog ca 40min. Hallen var stängd så vi fick hitta ett annat ställe att äta på, ett köpcentrum precis bredvid. Sen var de bowlingdags klockan 15.
Efter bowlingen åkte vi till stugan och grillade.
Fredagen bestod bara av bowling i princip. Vi hämtade lunch på en kinarestaurang i stan och åt utanför bowlinghallen, dukade upp värsta buffén. Haha.
Två starter, där gjorde jag 1318 i min ena, vilket räckte till final! Woho! Vi var hemma rätt sent den kvällen så det blev inte många knop gjorda på kvällen. Lördag: bowling klockan 11, lunch och sen ut till stugorna för att duscha och förbereda kvällen aktiviteter. Vi hade samkväm med Team U21. Tjejerna stod för aktiviteterna och killarna lagade 3rätters. Vi gjorde 5kamp, äggstafett på sked, kasta ägg, smälla ballonger två&två i olika positioner, ihopknutna ben och stafett och till sist klassikern Irländsk Julafton. Mycket skratt vill jag lova. Vi hade såååå kul. Himla bra gäng det där :) middagen som killarna gjorde var vitlöksbröd till förrätt, grillad fläskfilé, klyftpotatis och bearnaisesås till huvudrätt och efterrätten missade vi, jag och Ida, vi var tvungna att åka till hallen och göra oss beredda på desperadon. Visste ju inte om jag skulle klara final.
Men jo, final blev det. Några av våra tjejer bowlade desperadon, efter det åkte vi hem för att titta på Eurovision, Loreen vann! Så bra!
Tidig kväll och tidig morgon, första finalsteget började vid 9 och vi var färdigbowlade vid ca 17, oerhört lång dag men väldigt kul. Slutade 7a, Tycker att jag gjorde en bra tävling, känns kul innan EM och VM. :)
Sen var det bara hemresa kvar, båt till Göteborg igår och nu sitter jag på tåget påväg till mitt kära Ängelholm. jag längtar hem. känner att det är en tuff månad framför mig. tuff, men otroligt kul. Vi åker ju redan nästa vecka!! Ännu ett äventyr. och bloggen får hänga med :)

min telefons kamera gav ju upp denna helgen, så tyvärr finns det inga bilder. hoppas kunna fixa detta innan EM och VM.

xxx

Slutbowlat

En 7e plats duger mer än väl :) min kropp är helt slut nu. Många serier den här helgen. Den får verkligen tummen upp den här helgen, riktigt kul! Jag lovar att berätta allt imorgon, nu ska vi nämligen åka till färjan som ska ta oss till Göteborg. Ska sova hos frugan inatt och sen kommer jag hem imorgon.

Hoppas alla har det bra, speciellt mami på mors-dag. Världens bästa. Vi får kramas imorgon istället. :) <3

Final

Vidare till steg 3, nu ska jag bowla braaaaa!

Godmorgon!

Finaldags, sitter i bowlinghallen och äter frukost. Snart dags att göra sig redo för att kasta lite klot. 4serier är första steget.

Ska senare idag göra ett inlägg om vår supertrevliga kväll med U21 :)
Men först får ni hålla tummar!

Yaaaay

1318 räckte, final imorgon klockan 9.00 :)

start 4

Blä, blä och åter blääääää!

Nu håller jag tummarna för att 1318 räcker. Gör det du också!!!

Start nummer 2&3

1318 som bäst, jag tåler 7 pers på 3 starter så det är lika bra att öka idag. Ska bowla nu om 10 minuter.

Igår spenderades hela dagen i solen, vattenkrig, vi kör freeze i huset (för er som sett Big Brother) och väldigt många timmar i bowlinghallen. 12 serier som gick ok tröttade ut en en hel del!

Nu blir det bowling & sen umgås med U21laget :)
Håll tummarna!

Tänkte lägga upp bilder på vår stuga, kan inte ta fler bilder nu för att min telefon deltog i vattenkriget så kameran slutade fungera, även högtalarna. Men men.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3397719/images/2012/pic_204100818.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3397719/images/2012/pic_204100818.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3397719/images/2012/pic_204100818.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3397719/images/2012/pic_204100818.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3397719/images/2012/pic_204100818.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3397719/images/2012/pic_204100818.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3397719/images/2012/pic_204100818.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3397719/images/2012/pic_204100818.jpg" class="image">

Aalborg

Ber om ursäkt för dålig uppdatering men vi har dåligt med wifi här, finns endast i bowlinghallen och här spenderar vi inte mycket tid utanför starterna. Resan hit gick superbra, båttur i fina vädret. Stugan är jättemysig, vi bor alla spelare i damlandslaget plus coacherna. Igår bowlade vi, jag bowlade inte så bra bowling men gjorde en ok slagning, en dålig serie som drog ner det hela. Men idag blir det bättre!
Efter bowlingen drog vi hem och grillade, heeeela gänget. Fick besök av några i U21 och coacher. En riktigt bra kväll.

Nu står jag på ansatsen, skorna är på, kloten i klotreturen. Jag är redo! Dags för ökning!

smakupplevelse till max

jag och mat. vi är inte bästa vänner. eller ja, jag är mest rädd för han den där mat. men igår! då hände det grejer! frugan lagade mat, blev kyckling med couscoussallad och tzatsiki. i couscoussalladen fanns följande grejer som jag inte smakat: couscous, avokado, rädisor, sockerärtor, halloumiost och squash.
jag tror inte ni förstår vilket framsteg detta är för mig och mina matupplevelser. haha är stolt över mig själv!

och ja, maten var supergod! :)

nu bär det av till danmark. hej Aalborg!

äventyr

Packapackapacka. Åker till götet idag, sen vidare till Aalborg imorgon. Men först, lunch med mami & sambo! När jag kommer hem har jag skaffat en sambo till. vem kan det vara? :)


hej onsdag

shorts [check]
linne [check]
sandaler [check]
sol [check]
värme [check]
solglasögon [check]

mot Höganäs!

tisdag

ännu en dag i ett varmt kök. bara att bita ihop! jobbdagen gick fort, konstigt nog så vill folk vara utomhus när det är 25+? förstår inte det...

nu ska jag sova lite, imorgon blir det en lite sväng till Höganäs. hälsa på Fridus, mollymus och papilainen. <3 hoppas på finfint väder! efter det ska jag packa mina väskor och åka norrut, Göteborg är morgondagens resmål och på torsdag bär det vidare till Aalborg. Ännu en tävling, häng med på den!

..och ja, påtal om mästare på konstiga måltider..

morgonträning

klockan ringde halv 8, upp och hoppa! på med joggingskor och ut i fina vädret. 5,5km blev det, hem och vila en stund sen på med bowlingkläder för ner och träna med mamma. Samma profil idag, testade andra klot och andra sätt att lösa profilen på. Var lite bättre med i tekniken idag, inte lika slarvigt även om kroppen kändes lite segare :) men trött får man vara, sova kan man göra när man är gammal.. eller?

nu: jobb 15-22. :)

jobb [check]

jobb avklarat. så fantastiskt jävla obehagligt varmt det är att jobba i ett kök på sommaren. herrejisses. 27grader utomhus blir 127grader i köket. ungefär. inte långt ifrån!
Kvällsmat blev: pastasallad med korv & tonfisk. Jag tror att jag är mästare på att äta konstiga saker.

nu är jag hemma, ska fika lite med sambo sen blir det sovdags. träning imorgonförmiddag med mamma igen. :) hejaheja.

förmiddagsträning

liiiiiite oinspirerande att stiga in i bowlinghallen när det är strålande sol och 24grader idag. men vad gör man inte? träning it is! bowlade på profilen som ska ligga under BAI (bowltech Aalborg international), tävlingen jag ska spela ihelgen. Det svängde väldigt mycket tyckte jag. Bowlade inte jättebra men kände väl inte att profilen var några problem. Måste(!) vara noga med utskjutet - vart bollen ska. Även att hålla handen stilla. Gör jag bara det, är det inga problem!

senare idag ska jag jobba 15-22. Woho!

nu blir det middag med mami. :)

grillpremiär

ogenomtänkt morgontur

att jogga i långbyxor och extra tröja i 18grader och strålande sol är inget jag rekommenderar. men jag välkomnar sommaren med öppen famn!
blev 4km nu på min morgon (er eftermiddag). invigde mina nya fina, jättedyra skor, men dom är värda de priset, riktigt bra skor!
hamnade tillslut i bowlinghallen, har nyss ätit middag och tittar på bowling. båda bröderna i final, hejaheja! :)
igår överraskade jag sambo med en städning av lägenheten! :) börjar få energi igen, laaaagom till den riktiga bowlingen börjar igen :)

kanske blir lite träning efter dom spelat final?

joråsåatt

denna tjej var inte pigg när klockan ringde. men det var bara att göra sig redo för 8 serier bowling. löste det ok, gjorde pari iallafall. bowlade riktigt bra på slutet, hade problem att få med mig alla 10käglorna i början. blev antingen eller. mycket spärrträning gjorde inget.

efter en dusch mötte jag upp mami för en shoppingrunda & lunch på stan. gick till Intersport i stan och hittade ett par Sverige-shorts lagom till EM & VM! åkte även på ett annat Intersport utanför stan och inhandlade ett par nya joggingskor, vad tycks?
jag som älskar skor, men fy jisses vad joggingskor är dyra. 1900kr.

mysig dag med mamma. :) när jag kom hem från bowling & stan somnade jag bums på soffan. heeeelt slut. vaknade nyss, mamma kom och lämnade mat till mig. tack <3

*

anything that is worth having is sure enough worth fighting for, quitting is out of the question. when it gets though you gotta fight some more.

fina fredag

vädret är guld och ändå går man till hallen och tränar, när ska dom bygga utomhusbowling? en bana räcker, jag är inte så kräsen. :) haha blev 1,5h träning med mami innan. tränade på Sunset Strip, profilen jag ska spela skånetouren på imorgonbitti. kändes riktigt bra, testade en hel del klot, mycket fokus på spärrar då jag inte riktigt blivit överens med min spärrboll än, men vi blir nog kompisar snart!
snodde hem lite mat också, grillbuffé yumyum.

längtar tills imorgon, lite tävlingskänsla igen :)

utflykten söderut

vilka underbara dagar. det började i november egentligen, jag fick biljett till Avicii av bästa Josefine i "välkommen hem-present". konserten skulle ha varit den 17e februari. och givetvis var jag inte hemma. En Bowlinghelg (som inte alls var tokig, vann min första EBTtitel).
Inte första gången det händer att jag missat en konsert, då jag fått biljett av Emma & Josefine - Melissa Horn i November, då var jag i Las Vegas och bowlade världstourfinalen.
MEN, det började närma sig dagen D i februari & konserten blev inställd och flyttad till den 16maj. YEA BABY. Ingen bowling, inga resor, inget skulle vara ivägen!!

16maj så vaknade vi upp vid lunch, vi tog sovmorgon. astaggade, redo för vad dagen skulle ge oss. men vid 16 hade vi fortfarande inte bestämt oss om vi skulle stanna i Malmö eller fixa skjuts, haha. Lite spontant ringde jag och bokade hotell till oss, mig, Josefine, Andy och Frida. en timme senare var vi on the road.
anlände till hotellet, vi beställde in mat & spelade lite spel. taxi till Arenan och när vi kliver ur bilen hör man folk från kön sjunga redan, vilken stämning! det tog oss 10minuter att komma in ungefär, precis lagom. Andy och Frida hade VIPbiljetter och fick gå in vid annan entré och även stanna på VIPhyllan. Men papper är bättre än plåt!! några DJs spelade innan, vi träffade vänner och vid ett började Avicii spela. Daaaaamn. Dansade konstant i 4,5h, sjöng, tog två mins paus och bara njöt av tillfället. Lycklig tjej. Blev lite besviken på inledningen och att han inte spelade levels för sig själv (bara remixen med gotye, som förövrigt är löjligt bra). Meeeen jag klagar inte. Grym upplevelse. :)
Avslutningen: han släcker ner, "slutar spela". sen hör man - one song and one song only. han startar Jay Z ft Kanye West - niggas in Paris avicii remix. SKADAT!!
vi lämnade arenan vid halv fyra typ. Tåg till stan och sen taxi till hotellet med mat osv. Så lyckad kväll med bästa vän. Somnade gott vid strax efter 5.
Bilder säger mer än ord, se nedan.

Klockan ringde halv 11, hotellfrukost! Finns det något bättre? Särskilt scandic.
Checkade ut vid 12 och gick bort till centralen för att åka hem....trodde vi. :) spontanutflykt till DK, några cider, mat, yatzi och kortspel förgyllde dagen. När vi kom hem blev det beerpong och buffé à la josefine. :)
Tack för underbara dagar, mina vänner!

Nu ligger jag fortfarande i sängen, helt slut. Men det får man vara :)
Hoppas allt är bra med er!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3397719/images/2012/pic_203067108.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3397719/images/2012/pic_203067108.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3397719/images/2012/pic_203067108.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3397719/images/2012/pic_203067108.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3397719/images/2012/pic_203067108.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3397719/images/2012/pic_203067108.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3397719/images/2012/pic_203067108.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3397719/images/2012/pic_203067108.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3397719/images/2012/pic_203067459.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3397719/images/2012/pic_203067459.jpg" class="image">

Helsingör nästa

Impuls-dagsutflykt.
öppnar en cider och njuter av ledighet!

en gång för alla

Avicii @ Malmö arena. Best. Thing. Ever.

Vill härmed konstatera att papper är bättre än plåt.

Jag kan inte beskriva hur bra det var. har dansat konstant i 4,5h. magiskt. :)

klass-skillnad

vi dödliga får papperslapp och bror med sällskap fick plåt. men vi lyssnar på lika bra musik. hej Avicii!

vi drar till malmöööö

woopwoop

dammtuss, seanabanana & soookis sällskapar. ölen är öppnad, tåget är påväg till Malmö, hotellrum bokat, biljett fixad, inget stoppar oss nu!

Daaaaaagen D(J)

astaggad tjej, Malmö here we come.

Ikväll: Malmö Arena - Avicii baaaaby!!!

hej paus

tar ledigt från bloggen idag. vi hörs imorgon. och DÅ händer det grejer. det bär av söderut, men nej jag lämnar inte landet. en grym kväll, med grymma vänner och grym DJ.

vem kan det vara?

tack tack tack

stort tack till alla som gjorde gårdagen bra, upplevde nog alla känslor som gick att uppleva igår.
ett extra stort tack till haffi, söta rara haffi.

stannade visst en dag längre i götet, pizza & pannkaksdag. yumyum

Xx

en dag i göteborg

blev lite shopping med boysen, ett par svarta jeansshorts med hög midja. middag på Hard Rock Café med en fin strawberry daiquri.
åkte hem till frugan för att göra sig vacker inför kvällens festligheter.

ikväll ska vi ge Haffi en fest han sent kommer glömma!

fru & fru

fick en fin bild fru hade gjort. :)

godmorgon göteborg!

vilken fantastiskt välkomnande man fick igår, 3rätters, vin & fina vänner. ingen dum idé att åka en dag tidigare. :)
den riktiga anledningen till att jag är här i Göteborg är inte för Göteborgsvarvet, utan kära Haffi ska flytta hem. tråkigt men sant. blir avskedsfest här ikväll, skaka rumpa ska vi allt göra. ska göra allt vi kan för att han ska få en bra avslut och att han ska längta hit och flytta tillbaka :)

nuuuu ska vi dock först på shoppingtur, jag & pojkarna. sen träffa upp min bror och mollymus för lunch på Hard rock café!

på resande fot

det finns vissa saker jag inte klarar mig utan när jag reser. som ni säkert funderat ut så reser jag ju en del. men lär sig att "hantera" resan och efter ett tag så vet man också vad man behöver för att inte bli uttråkad.
saker jag inte klarar mig utan är:
mobil - vad skulle jag gjort utan alla appar, ringa folk, smsa, you name it. viktigaste appen är spotify.
hörlurar - jag tror inte att jag kan förklara vad hörlurar (som i sin tur för så att jag kan lyssna på musik) betyder för mig. musik är heligt. jag klarar mig inte utan musik. det är minnen, känslor. jag känner mig trygg. alltid när jag går i min ensamhet på flygplatser sätter jag i hörlurarna och öser på musik på högst volym. damn its good. man känner sig inte ensam och förvirrad längre.
sjal - som kudde, som täcke, som sjal. yep, viktigt!

idag, på min första resa utan klot på vääääldigt länge, har jag glömt en av dessa saker. packningsstress, förvirring. mobilen skriver jag på och sjalen vilar jag mitt huvud på. MEN JAG GLÖMDE MINA HÖRLURAR!! två timmar tåg utan musik. jag är olycklig. sånt får inte hända.

har ni några måste-grejer ni alltid tar med er när ni reser?

Friday I'm in love

jobb som gick som det skulle
träning som gick som den skulle
ledig kväll som inte gick som den skulle

hejdå ängelholm
hej göteborg

och tänk er, en resa utan klot!!

blääää

jag är verkligen ingen morgonmänniska, fy tusan va svårt jag har för att vakna. minst tre alarm och snooze varenda jäkla morgon! jag hatar det. förstår inte hur jag kan vara så trött?

nu ska jag ta en dusch, göra mig klar för att gå till jobb (10-15), efter det tänkte jag kasta lite klot och sen hem och bara fredagsmysa! får nog packa lite inför imorgon också :) för då bär det av till Göteborg! wooho

vad ska ni göra ihelgen? :)

före/efter

rabarberpaj/vaniljsås med rabarberpaj

mys på gräddhyllan

är hos mor & far, ätit kvällsmat, tittar fotboll och myser :) jag och josse är här, mami är på träning för tillfället men kommer snart hem och då ska vi äta rabarberpaj, yumyum. :)

MFF-HIF på tv, heeeeja HIF! ser dock inte ljust ut. 2-0 :(
vilka tror ni vinner?

kommer en till kul bild tagen hos Jeppe på Big city tattoo & bodypiercing. :) första gången han gjorde dermals på det stället, ser rätt skoj ut :) men väldigt nöjd!

hehehe

skaffade två nya vänner idag :)

Morsning korsning

Hej alla glada. :)
Färdigjobbad i denna värmen. Woho! Hem och bytte om för att hänga med Josefine till sjukgymnasten. Så här sitter jag och tittar på när fröken Persson får nålar i ryggen - funderar lite lätt på att gå fram och trycka och pilla lite på nålarna, hehe. men de skulle jag aaaaldrig göra ;)

Efter detta ska vi iväg på hemligt uppdrag! mohaha. Visar senare :) eller berättar rättare sagt.
Och ikväll ska vi hem till Mami och titta på när HIF slår MFF :)

Yumyum, vilken bra torsdag. :)

hej, jag njuter av livet!

Onsdag [check]

jobb [check]
träning [check]
tvätta [ ]
världens bästa mamma som tog tvätten åt mig [check]
planera [ ]

fortfarande ovetande om vad som kommer att ske nästa vecka, jag hoppas på semester. jag behöver det. håller tummarna för att det kommer att bli så. jag vill jag vill jag vill!

tränandet kändes ok, är fortfarande väldigt osäker på mig själv. dags att ta tag i det här med träningen ordentligt. med eller utan motivation. NU!

klockan ringer 9 för jobb 10-15, hemligt uppdrag, gym och sen ev bowling. kom igen nu, Sandra!

godmorgon

jag måste nog erkänna att mina morgon/frukostvanor är lite annorlunda. jag är ingen morgonmänniska (om jag absolut inte måste vara det), är jag bara hemma så vaknar jag när jag vaknar, vid 10 ungefär. tittar tv tills jag blir hungrig och går upp och lagar lunch. idag blev det skinkschnitzel med broccoli i terriyaki och en burk majs. ääälskart! broccoli och majs är fan oslagbart gott. ja, förutom godis. hehe :)
nog pratat om mat. ska snart göra mig klar för jobb, wooopa. 15.30-22 vi hörs!

tisdag avklarad

en sväng hos frisören blev en lugn upplevelse, slängde i färg och klippte bort det slitna och även klippte upp det lite. ska ju låta det växa! (inte första gången jag försöker).
när jag var klar där ringde jag till mamma som kom och hämta mig för lite mamma & dotter fika. yep, jag är en mammatjej. yep, jag önskade att jag fick spendera mer tid med henne. men jag försöker.
mamma skjutsade mig sen till jobb (15-21.30) och nu är jag hemma. försöker hitta motivation till det där med träning igen. baaaaah. men måste man så måste man. motivation får vara ett senare problem.
imorgon:
Träning [ ]
Jobb [ ]
Tvätta [ ]
Planera [ ]

tänkte även senare i veckan skaffa tid att skriva ett inlägg jag fick inspiration och en tankeställare av en person jag träffade på Bowltech Tradeshow, inlägget kommer handla om mental träning och tänkande. jag är väldigt intresserad av det och använder mig mycket av det. har studerat det i skolan och har fastnat väldigt mycket vid ämnet. något speciellt ni skulle vilja veta? några frågor? kom igen nu!!

hej tisdag

sitter hos min frisör, Sara på United i Ängelholm och ska bli ompysslad. Färg och klippning, hur kommer detta sluta? Alltid lika velig när man sitter här. Spara eller klippa av? Det är frågan!

Måndag

Tillbaka till verkligheten. Fick dock sovmorgon, men vaknade ändå vid 10. Min plan var att sova betydligt längre. Jag gillar att sova. Men nej, tittade tv och gjorde frukost. Klockan 14.30 var det dags att promenera till jobb. Musik i öronen så går det snabbt. Det är för övrigt något jag inte kan klara mig utan. Musik!
Jobb mellan 15-22 & nu är jag hemma igen. Tittar på Schulman Show och försöker bli trött. Klockan ringer tidigt imorgon, förhoppningsvis får jag en klipp & färgningstid imorgonbitti. Håll tummarna. :)
Annars är det jobb & träning på schemat imorgon :)


Godnatt :)

SM-slutspelet 2012

Jag ska ge er min sammanfattning av helgen. Det var en fantastiskt jämn och jobbig helg, små marginaler som gjorde stor skillnad. Spader Dam tog ett SM-brons i år. Det var inte riktigt vår tanke om jag får lov att säga så. Vi kämpade och krigade in i det sista. Det var hela tiden match in till sista rutan och denna gången gick det inte vår väg helt enkelt.
Min egna insats är jag oerhört besviken på. Jag har sett fram emot denna helgen heeeela året och när den väl kommer, jag får gå ut på banan och känslan av att "jag kommer inte ihåg hur man bowlar" dyker upp. Jag kände mig helt vilsen hela helgen. Det var för i sista matchen i andra serien det började kännas ok, men inte ens det hjälpte. Jag antar att man får tackla sånna situationer också. Men dags att sova bort och glömma denna helgen & se fram emot nya guld i EM och VM i sommar istället. Vi har två grymma lag till detta, världen - se upp!!

Stort grattis till Team X-calibur som fick äran att rengöra bucklan tills nästa år, för då ska den hem på rätt plats ;) skämtosido, det gjorde ni bra mina vänner!
Även ett stort grattis till Stureby BK som håller i skrällen mot Team Pergamon. Coolt. :)

Over and out

Match 1

Spader Dam va X-calibur 9-11

Man kan väl säga att det var en tuff match. Krigande tjejer på banorna. Vi tappade alldeles för mycket poäng i serie 2&3. Matchen avgjordes i sista rutan. Tungt men nya tag imorgon.
12.45 mot Skrufscha. Hoppas på bättre resultat då!

Vi é alla himmelsblåa tjejer!

Fredagsfika

Officiell träning

Den officiella träningen är avklarad, känns bra inför dagens match! Den börjar 17 för er som vill följa oss, länkar till scoring och resultat på www.swebowl.se :)

Nu lunch, lax med potatis och ris...och ketchup! :) hehe.

Att göra:
Incheckning på hotell
Möte
Inmarsch
Gametime!

Bowltech tradeshow 2012

Tack bowltech och Storm för att jag fick deltaga på er tradeshow, riktigt bra dag! Det var mycket bra fixat, allt ihop!
Klockan ringde fantastiskt tidigt, skulle träffa pappa i hallen vid halv 8. Så promenerade dit vid 7, lastade in klot i bilen och sen körde vi. Vi anlände runt 9, och fram tills halv 11 var det bara att sitta och prata och träffa alla - bowlare, hallägare, klotborrare osv.
Halv 11 började själva utställningen med scoringsystem, material, kläder, maskiner, klotborrningssystem, oljemaskiner, highway 66 och raceroom. För er som inte vet vad allt innebär så är det i princip allt du ser i en Bowlinghall. De hade även olika föredrag om Ebonite & Storm, vad som är trendigt inom inredning och bowlinghallar, ett program för klotborrare som visar hur bollen kommer att bete sig när den är borrad - före/efter och jämföra med en tidigare boll, oljemaskiner. Låter det rörigt? Det var iallafall en tradeshow/seminarium som passar väldigt många.
För er som inte vet vad Highway 66 och raceroom är så ska jag vara snäll och berätta detta. Kommer ni ihåg att jag var på Hall of fame för lite drygt en vecka sedan? Det bowlingspelet vi spelade med käglorna i snöre och små klot är Highway 66. Detta fick man testa igår, hur mycket man ville. Gissa vart man kunde hitta mig den dagen? Haha. Så himla kul!
Raceroom är som det låter, ett bilspel. Likt de stora bilspelen på Liseberg till exempel, fast smidigare. Det var väldigt svårt dock.
Båda spelen hade de tävling på, med priser till vinnaren.
När seminariet tog en paus var det dags att gå upp från lokalen till bowlinghallen för Demo - try it out. Ebonite och Storm/roto grip lät deltagarna testa deras nya klot. För er som inte varit på en Demo dag innan så rekommenderar jag det varmt! Vanligtvis har de 4klot av samma märke borrade med olika längd på grepp samt layouter. Du får sätta i fingerinsatser och tumme som passar bäst och sen är det bara att bowla! Även här hade de en tävling. Du fick välja ett klot, gå bort på tävlingsbanan - slog du Strike gick du vidare, 9 eller mindre åkte du ut. Sist kvar vann bollen man valde, vinnaren var Pelle Montén!
När Demo tiden var ute skulle Storm möta Ebonite i en series matcher.
Lag Storm: Stuart Williams, Dominic Barrett, Sandra Andersson (jag)
Lag Ebonite: Jesper Agerbo, Mike Fagan och en kille vid namn Michael (ber om ursäkt att jag inte vet ditt efternamn!)
Team storm vann med 2-1! Stuart glänste med en 300ing. Fagan var den enda att vinna sin match från Team Ebonite och därför fick de mötas i en extra serie. Även där glänste Stuart och gjorde 279, Storm vann.

Utställningen klar, bowlingen klar.
Fin middag på gång! Fin förrätt, jättegod buffé och även ett efterrättsbord.

Fantastiskt bra dag! Tack ännu en gång för att jag fick deltaga. Tack även för alla fina ord jag fick höra igår, betyder oerhört mycket.

Idag är en ny dag. Idag är första dagen på årets roligaste helg. SM-slutspel. Vi åker dit, Sveriges bästa damlag för att försvara vårt guld. Håll alla tummar och tår är ni gulliga.

Träning 11.15-12.15, första matchen 17-19 mot X-calibur.
Heeeeeeja spader dam!


Frukosttips

Macka med smör & banan på, ett glad juice till det. God morgon!

Hard work work

Boysen hade träning idag, likaså kiddo. Vi hade även buffé ikväll, grillbuffé. Ca 30 ätande med bowling och sen massa träningar. Men en lugn dag! Fick iallafall supergod kvällsmat! Mumsfilibabba.

Kom nyss hem från jobb, dags att slänga sig i sängen och somna bums. Klockan ringer 5.30 imorgon, dags att åka till Köpenhamn för seminarium med Storm & Bowltech. Vet inte om jag har wifi imorgon så ni kan följa med på äventyret men lovar att uppdatera med både bilder och text så fort jag kan imorgon! :)

Godnatt peeps

eftermiddag på jobbet

Idag vill man ju inte jobba. Solen skiner och 19grader varmt. Dagar som dessa ska man vara ute och fika, sola, leka. Baaaah. Men plikten kallar. Hej jobb!

God morgon!

Frukost à la Andersson. Apelsin, banan & äpplen. Mums!

Humorgalan - för varje unge!

Lämnat sambon i perstorp, lämnat bilen tillbaka hos mamma - tog en kvällspromenad hem därifrån. Tempotempo! Så himla skönt i det fina vädret. Hoppas verkligen att det håller i sig nu.

Kom hem, lagade mat - sprödbakad torsk med stekt potatis och remouladsås. Skulle titta på humorgalan till maten, det varade till ungefär 3minuter och 28 sekunder sen sov denna dam i soffan. Vaknade för en liten stund sen, gjorde mig klar för sängen. Så NU ska jag sussa vidare.

Ny dag imorgon. Jobb & träning. :)

Puss

Skånemästerskapet

Jo, tanken var ju att spela för att jag haft en liten paus. Efter jag anmält mig fick jag en trevlig överraskning att det var 8 serier, inte 6serier som jag trodde. damn. Förkylningen känns, kallsvettig men jag tog mig igenom de 8 serierna. Tanken med starten vara bara att spela och testa min nya spärrboll. Första spärrbollen som känts bra direkt, kul! & fin är den också - grön & blå. :)
har en vacker bild att visa från bowlingen också, Molle och jag bowlade ihop. Haha som det kan gå :)

Nu har jag nyss varit och handlat, ska köra Josefine till Perstorp nu.

(hela 21,5grader nu/72F -wooooho!)

puss!

Hello you, sun!

19,5C/66F in may, sun is shining, I love it! Eating lunch outdoors with mom today before bowling a small tournament in Ängelholm. Yummie. Can this weather please stay here for a while?

sandraontheroad

This is me. Sandra Andersson. In this blog you get to follow me on my adventures all around the world for bowling.

RSS 2.0