14.45 tisdag - äntligen. det var en ren befrielse, bokstavligt talat. tid hos min sjukgymnast, han knäckte rätt min bröstrygg, fick TNS i ländryggen, han drog och tryckte lite i höfterna. jag blir sné i ryggen, varför? det vet jag faktiskt inte. belastning förmodligen. ibland behöver jag fixa till den och jag har världens bästa sjukgymnast till hjälp, Clas Zetterström på S.O.R.K Sport och Rehabkliniken i Ängelholm. tusen tack! efter besöket där mötte jag upp sambo, gick ner till stan och satte oss på en av uteserveringarna för att äta, husets Schnitzel med nypotatis - yummmmm. har även inhandlat en vacker kalender så jag kan börja planera in resor, snart börjar allt resande om igen, långresorna närmar sig! :) men nu slappar vi på soffan. xx

träning [check]

inte tränat på en vecka för att jag varit sjuk. men idag var jag tillbaka på banorna tillsammans med mamma. testade att sänka min arm i startposition ännu mer, vilken fungerade väldigt bra. jag tror bestämt att vi ska jobba vidare på detta. jag tror att det kan passa mig. kändes mycket stabilare. :) tack mami! var även hos sjukgymnasten för att boka tid, ska dit imorgon - ÄNTLIGEN! min rygg behöver tryckas rätt. nu håller vi kväll. dejtade sambo på restaurang innan, myyyyyys :) xx

hej måndag

vad står på planeringen idag? träning. boka tid hos min sjukgymnast. njuta av ledighet? jag tror ni har märkt det redan men om jag får chansen att lata mig, då gör jag det. jag passar på när jag är hemma, speciellt en sån här dag när det regnar ute. hur kul är det? blä! Även igår regnade det, så jag hade myskväll, hyrde film och köpte hem mat. lägenheten helt för mig själv. ja, det kändes lite tomt men rätt skönt ändå. :) vad ska man annars göra en dag med regn?

underbara lördag

jag är kär. i livet. efter dagarna jag låg sjuk så uppskattar man dagen extra mycket när man blir frisk. min dag var igår. och den dagen var så bra! den började väldigt lugnt, ANTM (americas next top model) maraton. loooove it. jag tog en dusch och snyggade till mig inför kvällen. testade dricka en cider men tog mig förnuft till fånga rätt så snabbt och bestämde att det fick bli en nykter utgång. jag & Frida promenerade ner till hallen för att bowla lite i väntan på att josse skulle sluta jobba. någon timme senare var vi redo, Jonas körde oss till helsingborg, vi mötte upp lite vänner & satte oss på en bar. lite prat, skratt och dans senare tog vi snabba steg bort mot sirocco. DAMN i love this place. dom spelade fruktansvärt bra musik hela kvällen, stod på dansgolvet i princip 4h i sträck. haha bra energi i vattnet jag drack måste jag säga. träffade massa gamla vänner som jag inte sett på evigheter också. vilken lyckad kväll! vilken lyckad avslutning på denna veckan. yep, jag är säker. jag är kär. i livet.

wanna be on top?

nananananaaaaaa

just idag är jag stark

just idag mår jag bra! nu ska jag gå och bowla. ingen träning. hallklot, hallskor, discolampor. varför? jo för att jag kan :)

filmer, lite mat och lite sömn senare

pasta med tonfisk, bananer & vatten är min diet för tillfället. haha, enda jag vågar äta. har sett några filmer och sovit lite, fick ta igen det jag missade inatt. kunde först somna vid 6imorse. hoppas verkligen kunna slippa det inatt. & vad är väl inte bättre när man mår dåligt en att mamma tar hand om en? tack mammi. :) nu ska jag försöka sova en stund om vakna upp frisk som en fisk, haha. Massa kul jag vill göra imorgon juuuuu. Så godnatt vännerna!

dumma blogg

jisses vad den håller på. igår kunde jag ännu en gång inte lägga upp några inlägg & idag är inläggen uppe x25 haha. kanske blir bra en dag. jag är ingen bloggexpert direkt. är iallafall uppe på gräddhyllan, mamma har tagit hand om mig, magen krånglar fortfarande och inatt fick jag hemska kramper. hoppas det hela går över snart. vad ska ni hitta på idag? Xx

in & lyssna!

ett måste, lyssna, dela på Facebook, skriv i era bloggar, berätta för era vänner. superbra låt! http://m.youtube.com/watch?v=gx-UQhUjyww grymt gjort, Kim! Keep it up :)

panik

sol sol underbara sol

är uppe på gräddhyllan idag igen & tvättar lite. lånar även solstolen en stund, strålande sol 21grader, lätta vindar och inte ett moln på himlen. mitt favoritväder! så jääääkla gött. mår lite bättre idag, men inte helt återställd. hoppas på att bli det snart. inte kul att magen bråkar :( något som fick mig att må lite bättre var telefonsamtal med fridus dahlgrenus, en timmes skitsnack :D himla kul att hon kommer hem till Skåne ihelgen, blir massa myyyyys! tvätten kallar, hörs senare :) xx

Dum & dummare

TV6 får en att må lite bättre, dum & dummare!

blääää

tonfiskmacka till sjukling. eller jag vet inte om jag är sjuk, eller ätit något som jag inte borde? feber inatt och varit uppe halva natten. dagen spenderas på det kalla golvet i den varma lägenheten, framför TVn, mys till Max. hoppas på att må bättre snart, har inte tid för sånt här! :(

Home sweet home

Jag tror ni har hört mig säga det innan men ni får höra det igen, borta är bra - but there is nothing like home! Vi landade igårkväll och var inte hemma förrän sent, blev en snabb macka och sen kallade sängen. Sov ut. Fick ta igen några timmars sömn! Haha. Förenade verkligen nytta med nöje denna veckan, med all rätt! Man måste komma ihåg att njuta av livet :) tack alla som gjorde veckan grym! Och vad gör inte hemkomsten bättre än vädret Sverige bjuder på? maaaan tackarrrr! Nu ska jag ut och sola! Xx

Finaldag

Inledningen var inte så kul, svängde betyyyydligt mycket mer än tidigare. Litade inte riktigt på mig själv heller i början så blev 153, sen vaknade hon! 229, 225, 193 och 4e bästa dam samt en 36(?) plats i tävlingen. Får duga, såg allt detta mer som semester än tävling så. Jag antar att man måste det ibland, det är skönt att göra det också. Att någon gång få njuta av att bowla bara för skojs skull. :) efter bowlingen tog vi en shoppingtur ner till hamnen, suuuupermysigt! blev en klänning, solglasögon och en keps :) nu ska vi vila en stund innan vi ska ut och göra stan osäker. Imorgon bär det av hemåt igen :) xxx (DUMMA INTERNET! Äntligen hemma i Sverige, ett försenat inlägg. Blir mer imorgon! Puss på er)

Final step 1

Wish me luck

Squad 2

jag kände att jag inte borde bowla, men jag hade kommit överens med mig själv att jag skulle bowla två starter så det var bara att pallra sig till hallen vid 17. ojojoj vad jag inte fick ihop armar och ben i början. det sitter verkligen i huvudet, men jag försöker övervinna det hela. jag kan! men jag tror att mitt första resultat ska vara lugnt. nu sitter vi på restaurang bugui för att äta middag, jag & mina reskompisar :) ikväll blir det hemmamys, en film för att sen ta igen lite timmars sömn. ska ju förhoppningsvis upp tidigt imorgon :) hur mår Sverige? behöver jag nämna att det är varmt här? ;)

Squad 1

Man kan väl säga att jag bowlade ok, det var lite knepigt att få ner sista käglan, jag slarvade lite och resultatet blev 1282. Jag var lite seg på förflyttningen och bollbyte, skulle ha gått snabbare till vänster. En godkänd start iallafall, får hoppas att det räcker. Tjejer har 6extra placeringar till finalen (6bästa som inte klarar cut), men spelar nog en gång till för att känna på det. Nu ska vi ta en paus från bowlinghallen, åka till stan för shopping och middag. Ikväll bowlar Rasmus så håll gärna en tumme för han!

god morgon, världen!

pigg, vaken och redo för att åka till hallen. bowlingoutfit on! bowlar min första start klockan 9.00. håll tummarna är ni gulliga!

torsdag

dagen visade att det inte blev någon bowling. det blev sol & bad istället, helt fantastiskt. lite för mycket skulle man kunna säga! haha småröd. men det är väl vackert? nu ska vi ner och titta på bowling, se och lära! .....och givetvis, fira semester!

hej sol, bad och bowling!

vi har anlänt, vi har badat, vi har solat, vi har tittat bowling och vi har shoppat (på supermarket). lite för varmt om man nu får säga så men va tusan, jag biter ihop! träffat massa gamla vänner, sååå kul :) inte sett dom på år! imorgon ska vi se till så att poolen inte behöver vara ensam & att någon tar vara på sällskap av solen. :) hehe. kanske får för mig att bowla imorgon, funderar fortfarande. vi får se, har ju egentligen sagt att jag ska hålla "semester" onsdag & torsdag. blir en surprise! :) Nu ska jag och mina resvänner beställa mat, yumyum! X

B-b-baaarcelona!

Se upp! För nu är sokis, syvas & rasse på gång ;) hahaha. ja, jag kanske har glömt nämna det? jag tar med mig världens bästa sambo & hennes man. :) Woho! vi har varit i hallen och hämtat klot och nuuuuu är det HBG för att hämta Rasmus, sen flygplats för att fly verkligheten för några dagar :) men bowlingen får dra oss tillbaka när vi väl är där. resultat kan ni hitta på http://www.fcbb.cat/t_barcelona/ & jag kommer givetvis att uppdatera er så bra och mycket jag bara kan! :) hörs från Barcelona! Touché!

here we go again

kloten är redo, väskan är packad, imorgon bär det av till Baaaarcelona! (och klockan är 23:58) yay. jag blev klar tidigare än förväntat. - tidigare idag träffade jag moster med man och kusiner, blev middag på gräddhyllan. all möjliga sorters maträtter, mest för att jag är kräsen. haha, räkor på rostbröd, köttfärs med tacochips, älgfärspaj med svamp (orsaken till att fröken lilltuss skapade buffé). sen klassiker sockerskaka med bär, nutella och vaniljsås till efterrätt. mums! -nu ska jag krypa ner i min säng & njuta av de 5,5h sömn jag får om jag har tur! vi hörs imorgon påväg till flygplatsen :) godnatt xx

tisdag kommer före onsdag

ska möta upp en fin vän, Amanda, i stan för lunch, något som blev bestämt i vimlet i lördags på dansgolvet. haha så längesen vi faktiskt umgicks, mycket för att jag inte är hemma så ofta. men ibland lyckas vi klämma in en lunch eller fika. himla mysigt! Blir att fixa lite till resan efter lunchdejten, ner och träna och sen börja packa! Imorgon: Barcelona!

....& vi fortsätter mysandet

mys med vovvarna

yepp, har kommit så långt i dagens planering att jag kan mysa resten av dagen. & det gör jag med mina små vänner (bild v: kenzo, h: rambo). har idag hunnit med att boka resa till Thailand/Wien i sep/okt. WBT och EBT stopp :) såg även idag att jag leder damernas ranking på Europatouren, kul! :) Blev även ett stopp på banken för lite ärende. Sen tog jag cykeln till gräddhyllan & här är jag NU! myyyyys. kanske blir lite träning ikväll, min kropp ville inte alls imorse och det har inte riktigt blivit bättre. men förhoppningsvis!

en lyckad kväll

tack fina vänner för en riktigt bra kväll! blev middag, kubb, drinkar, mycket dans & ännu mer skratt! helt underbart. :) idag har jag gjort så lite som möjligt på så lång tid som möjligt, det gjorde jag bra! vi gick och hyrde film "i dont know how she does it" & "the change up", riktigt bra filmer! :) och det var typ allt vi gjort idag. dags att sova lite innan en ny vecka, träning 8.30 imorgonbitti, passa vovvar. tisdag innebär packning och sen onsdag åker vi! yaaaaay, se upp Barcelona! xx

finbesök!

kusin Ella, Camilla & Petter. Fika på gräddhyllan, sockerkaka, blåbär, jordgubbar och nutella. yuuuumm

invigning av....

mina nya Jeffrey Campbell skor! #lyckligtjej nu är vi på familjeutflykt, mot Maxi! handla lite för ikväll, blir grillning och utgång med vännerna :) hoppas vi får se en liten skymt av den gula grejen uppe i himlen! har jag tur får jag även träffa faster, Petter och kusin Ella :) vad ska ni göra idag? :) Xxx

TGIF

Woho! Duktiga Sandra har varit igång. Nu kan jag njuta av helgen. Idag blev det bowling med mamma och Jäine, testade profilen som ska ligga i Barcelona. Profilen var lite snabbare än beaten path men annars var det ingen större skillnad. Har ändrat lite i min startposition, sänkt armen i starten för att kunna skjuta ut bollen lite mer "aggressivt", för att de ska bli lite mer bestämt. Känns bra änsålänge. efter bowlingen vandrade vi bort mot gymmet, jag och min sambo. Körde ett låååångt och jobbigt ryggpass, eller det kändes så med tanke på att det var ett tag sen jag var där. Sambo hjälper mig, är väldigt tacksam för det. :) nu har vi precis kommit hem, jäine vid spisen och jag tittar på top model. Snart maaaaat! efterlängtade heeeelg! Xx

en lat dag. en latdag

blev ändrade planer. varken kropp, huvud eller mamma kunde träna bowling idag. skrapade ihop en timmes Zumba-dans istället, myyyycket roligare. har inte hänt så mycket mer spännande idag. tog cykeln ner till hallen för att äta kvällsmat, sen hem igen för att se en film med sambosarna. en lat dag, även det behövs ibland. imorgon blir det dock andra puckar! gym, bowling & planeringsdag. wish me luck. (bild tagen från takterrassen på Centara Grande hotell, Bangkok - Thailand) Xx

goooood eftermiddag!

jag är en oerhört bekväm människa, får jag chansen att ligga kvar i sängen så gör jag det (helst hela dagen). idag såg man möjligheten att ligga kvar lääänge. tittade på en film, Paranormal Activity 3. tänk att sånna filmer kan vara läskiga även mitt på ljusa dagen? damn. för er som inte vet vad det innebär är det alltså typ hemsökta hus/familjer. fast lite läskigare än snittet. sjukt intressanta men man sitter ändå och håller för ögonen för att det känns bättre! hahaha. :') nu får det iallafall vara slut på detta, upp och hoppa. dags att röra sig mot bowlinghallen för träning. först en sväng på stan för att boka lite resor, Thailand & Wien står på schemat i sep/okt. vad ska ni hitta på idag? :)

välkomna tillbaka!

va kul att se att så många hittat tillbaka :) ni gör mig lite extra glad såhär en onsdag! var nere och tränade lite med mamma innan idag, bowlade på Beathen Path mest för att det var den profil som var mest lik av de som fanns inlagda i oljemaskinen. Träningen gick så bra jag bara kunnat tänka mig efter måndagens träning. När jag håller en längre tid ifrån bowlingen så kan jag bli osäker på min startposition, vilket är min största bov. När jag bara kommer rätt där flyter allt på som vanligt igen :) idag var det bara fokus på att hitta den där underbara känslan och den hittade jag med hjälp av mami. vad vore jag utan dig, mor? :) efter träningen blev jag hembjuden på räkor, muuuums! så fantastiskt gott. sitter fortfarande här på gräddhyllan, mamma ska hjälpa mig att färga håret. håll tummarna på att det går bra ;) Xx

äntligen!

nu har inloggningen från telefonen äntligen börjat fungera igen! jisses. ja, det var ju ett tag sen jag skrev här. det har hänt en del: Båda mästerskapen är över, det blev totalt 1EM guld, 2EM brons, top 8 i masters EM, 12 i Masters U21VM (bästa europé). Mitt första Guld på seniornivå! (även en 298serie) Det låter kanske dumt när jag säger att jag hoppades på mer, men jag är inte missnöjd. Det var en jobbig månad, men fantastiskt kul. Ännu en gång lärde jag mig mycket och fick äntligen brotta ner mästerskapsspöket. Jag kände att jag bowlade så som jag ville bowla, aggressivt, beslutsamt och riktigt bra! Tackar alla inblandade för hjälpen, speciellt familjen! & ett stort tack för att ni följer med via bloggen :) Nu har jag fått min veckas semester, jag bråkar fortfarande med tidomställningen men jag har kommit igång med träningen igen. Med en helt ny inställning och vilja. Var jag beslutsam och aggressiv innan, är det inget jämfört med nu. Nästa stopp är Barcelona nästa vecka, åker dit på onsdagen. Tillbaka till månaden iväg, vilken hemlängtan man kan ha. Helt otroligt. Saknade mina vänner, mina syskon, min brorson. Honom fick jag äntligen träffa igår, heldag på Skånes djurpark gjorde såååå mycket. Obeskrivlig lycka! En snabb uppdatering helt enkelt. Några frågor? Nu ska jag iväg och träna! -puss

sandraontheroad

This is me. Sandra Andersson. In this blog you get to follow me on my adventures all around the world for bowling.

RSS 2.0