Yay

Vidare till steg 2. Lyckades avsluta bra med en 243 serie och behövde därmed inte oroa mig. Skönt att få göra siffror när det behövs.
Jag har tidigare haft lite problem på nyoljat men idag började jag med min Defiant som inte hittar på något oväntat, har energi kvar när den väl träffar käglorna. har tidigare försökt spela banan/profilen mer, nu spelar jag mer bestämt. kanske fel, kanske rätt. men det funkar för mig. får hoppas att det fortsätter så. jag använder mig av tre klot + spärrboll. Defiant, Crossroad och Frantic.

I nästa steg spelar vi 6 nya serier. Topp 12 går vidare tills imorgon. Vi börjar 19.00 vår tid. Heja!

Final steg 1

Alla hejar väl på denna söta tjejen? ;)

Nu kör vi!

Godnatt!

en lång dag är över. tyvärr gick det inte vägen för Ida.
men något som gick vägen idag var iallafall shoppingen. hehe

nya älsklingar! Jeffrey Campbell <3

nu blir det sovdags, bowling 13.00 imorgon - steg 1, topp 10 går vidare!

Yaaaaaaaaaaaay

13h, 6 serier och jag är vidare till final! jag har vunnit över denna hallen. jag har vunnit över mig själv. jag gjorde det. jag bowlade som jag tänkte, jag trodde på mig själv och jag körde mitt race. nu är det bara resten kvar. vilken lättnad. jag kan. :)

det har dock gått lite tyngre för min roomie. men hon kör all in i desperadon just nu, heja heja!!

ska även visa allt fint jag lyckats handla på mig när jag varit här, vi som egentligen inte har plats :( haha

Outback Steakhouse

Igårkväll bowlade Ida, blev tyvärr inte så högt som vi ville så vi fick istället gå och shoppa för att komma på bättre tankar. anledningen till shoppingen var delvis för att min handväska (som jag köpte här för nästan exakt ett år sen) gick i sönder och jag behövde helt klart en ny. vi kom till det andra köpcentrumet, Siam Discovery innan vi började handla på oss. Conversebutik till min räddning. Mina vita är så skitiga och slitna nu så det var dags att köpa nya. & hur jobbigt är det när de kostade 250kr? haha yes, det blev två par, ett par blåa och ett par vita. Efter det traskade vi över gatan till MBK där vi blev ovänner med alla som jobbade, vi prutade lite hejvilt, inget oförskämt dock men jisses vad arga de blev. fick iallafall tillslut med mig en av väskorna jag ville ha samt en klänning. Hittade även en present till Kiddo, han önskar sig en klocka och hans favorit är blixten mc Queen, så vad passar om inte en klocka med blixten på? :)

vi behövde ju även lite mat. Jaime visade oss till en amerikansk kedja, med australiensisk inspiration. Outback Steakhouse. och jag har härmed en ny favorit restaurang. DAMN va gott! åt en riktig kyyyydabit med pommes och grönsaker. passade på med en efterrätt också, vilket till slut blev ett bet som ni kommer att få se i videon lite senare.

Just nu sitter jag iallafall i bowlinghallen, Ida bowlar och jag hejar. Jag ska bowla lite senare idag, så som vanligt: håll tummarna!!

dag 2 är nu uppe på IABowling på youtube. denna del är vi inte med i då vi bowlade, men jag tycker allt ni ska slänga ett öga på den! det är de värt!!
http://m.youtube.com/watch?v=kbZO1GmxZ8A

bowlingdag

dagen startade bra och blev lite bättre. bowlade ordentligt igen! första start blev 633, andra 665 & sen har vi ju kärringhcp 8per serier :) en hög tredje start behöver jag nog, men väntar tills imorgon för att se lite siffror. nu ska jag istället heja fram Ida till bra bowling! hon bowlar alldeles strax, skicka lite Strike!!

vi har även hittat ännu en restaurang med lite ätbar mat ;) inte illa för att vara fjärde veckan jag spenderar på samma ställe :D hahaha

surprise!

nu har vi en grej till att avslöja, ni kan nu följa oss på ett till ställe. inte bara blogg, Facebook och instagram. nu kan ni följa oss i rörlig bild via youtube! en vän till oss, Jaime, jobbar för International Art of Bowling (IAB) & det gör han tillsammans med Diandra Asbaty & Jason Belmonte.
under denna resan kan ni följa dag för dag via en videoblogg - en vlog. :) första dagen ligger uppe - travelday. filmerna hittar ni på youtube genom att söka på IABowling vlog eller http://m.youtube.com/watch?v=CFzbx8g3nHI

MISSA INTE!

(finns även en tidigare vlog för alla som är intresserade, Japan)

god morgon, världen

det börjar kännas lite i kroppen redan. tidskillnaden gör sitt, öm efter mycket sittande & mycket rörelser, inte van vi verken det ena eller det andra ;)

just nu sitter vi och äter frukost, med en helt underbar utsikt. vi bor i Thailands högsta byggnad - Baiyoke Sky Hotel. vi har rummet på våning 63 och måste åka upp till våning 78 för att äta frukost. i love it! och ändå är vi långt ifrån toppen. det finns 84 våningar, med skybar, utsiktsplats och på de lägre våningarna hittar man spa, pool och gym :) och även bottenplan innehåller ett shoppingcenter. vore dumt att säga att vi inte trivs ;)

men idag står det iallafall på schemat att vi ska bowla. och idag ska vi bowla bra! Ida börjar bowla vid 11 vår tid, sen går jag in vid 12. håll tummarna!

*

<3

En fantastisk dag

Wow. Jag förstår inte riktigt. Jag är lyckligt lottad. Så mycket kul jag får vara med om. Idag har vi varit på en krokodilfarm bland annat. Tänkte sammanfatta allt jag har fått göra idag:
*sett en krokodilshow, även tagit kort med den största krokodilen i showen mitt inne på "arenan" bland alla andra krokodiler
*sett en elefantshow, de cyklade, målade en tavla (som Jaime köpte), de dansade och viktigaste av allt - bowlade! har även matat dem med både gurka och banan. blev även en "turåkning"
*har matat, gosat och klappat tre olika storlekar på tigrar (baby, junior och vuxen)
*gosat, pussats och kramats med världens sötaste apa
*har ätit på ett "gatukök" som fick mig att längta till IKEAs köttbullar

jag tänkte lägga upp bilderna i ett eget inlägg, går lite bättre då :)

jag går iallafall på moln. och när jag trodde att dagen inte kunde bli bättre så fick jag prata med mamma och det blev ännu bättre! yay

ikväll blir det mys med pizza & film. imorgon är det bowling. håll tummarna!

En ledig dag

(ett försenat inlägg, dåligt wifi)

Igårkväll blev det en snabb middag på Hard Rock Café efter lite shopping. Blev en tidig kväll, vi var tillbaka vid 22 på hotellet och redo för att gå och sova. Vi visste att vi hade en lång dag framför oss. Kollade lite how I met your mother innan sovdags.
Klockan ringde 05.30, snooze är min bästa vän så gick upp vid klockan 06.00 och tog en dusch, en snabb frukost och sen en taxi till Chaopaya park hotel, vilket är spelar hotellet. Vi skulle möta upp en av killarna som jobbar med tävlingen, för idag är det utflyktsdags! Min tredje resa till Thailand det senaste året och allt jag sett innan dess är flygplats, hotell och bowlinghall. så nu jäklar ska här turistas! vi ska bland annat rida på elefanter! :D längtar. vi är påväg dit nu. Har stannat på en sorts vägkrog typ. Kan väl säga att jag skippade mat här, ingången ser ni på bilen nedanför! :p men wifi har dom ;)

mer bilder kommer ikväll :)

WBT

jag som ändå tänkte överväga att bli vän med denna hallen och dessa banor, men icke! jag tar ledigt nu. nu blir det 1,5dag bowlingfritt och sen tar vi nya tag på fredag. det är så svårt att säga vad resultaten kommer att bli då vi spelar 3x3. det är även svårt att hålla koll på vad man har. har iallafall en start på 619. resten tar vi på fredag.

klockan är 5h före svensk tid, så 16.36 just nu. vi ska heja på Kim som bowlar väldigt bra nu sen vandra över till MBK, ett stort köpcentrum med massa prutaffärer! :)

& till sist, en bildfråga. hur många thais behövs för att olja inför en start?

god morgon

igårkväll tog vi oss en liten sängfösare i lobbyn, dels för att dom hade internet och sen var vi inte så trötta. det ändrade sig fort, haha. vi gick upp på rummet och tittade på vårt favoritprogram, How i met your mother och somnade efter typ ett halvt program. sömnen har vi fått, Ida sov som en liten gris ;) haha
frukosten är väldigt bra, mycket att välja på och en grym utsikt! 78e våningen :)
tog buss till hallen och nu har vi bowlat en start. har haft lite problem med värme och ansatser men nu känns det som att vi har mer koll på det hela. ska bowla igen om ett par minuter, håll tummarna!

X

Baiyoke Sky Hotel

vi checkade in. lämnade passen som man ska. fyllde i alla lappar. fick vårt rum: 6310 på "ladys floor"
-ursäkta, vad sa du?

"lady's floor, remember - no boys allowed!"

har aldrig hört att det finns något sånt. men tydligen så har dom börjat med det, & i Thailand av alla ställe?!

WBT Bangkok, Thailand

...glömsk som jag är så får jag göra ett nytt inlägg...

ni som vill följa tävlingen kan göra det på min blogg & på: http://www.ttbaworldtour.com/

http://worldtenpinbowling.com/activitiesandevents/worldtour.php. | klicka vidare till Thailand.

och.. det kommer mera! men det kan jag inte avslöja än, håll ut!

hej från Thailand!

vi har kommit fram, till ett regnigt Thailand. det är varmt men väldigt blött. flygresan hit gick också bra, men det var fantastiskt varmt på flyget. eller olidligt kanske beskriver det istället. det brukar alltid vara väldigt kallt, men icke denna gången. vi överlevde det iallafall, och efter en halv film så somnade även jag.
väl framme, kommit igenom alla passkontroller, fått våra klot - då var det bara att leta taxi. blev ett missförstånd mellan tävlingsledarna och oss, vi skulle egentligen bli hämtade men vi hittade inte varandra, så det fick bli en rosa taxi. en bilresa som normalt tar 30-40min tog denna gång 2,5h.. köer köer och åter köer. har aldrig sett så många bilar. på riktigt! men ja, vi kom fram iallafall. åkte direkt till bowlinghallen för att äta och sen bowla en första start. här kvalar man alltså in på 3x3 serier. mina första tre serier, som vi spelade endast för att känna på hur det kändes, blev 566. det är rätt lätt att ta sig till fickan, eller hyfsat iallafall. men att välta tio käglor är utmaningen den här veckan. spelade med min nya Victory Road samt Frantic. blir nog samma gameplan imorgon (11.00 Thai-tid), tillsammans med bättre fokus, bättre teknik och utvilad kropp.

nu ska vi strax åka till hotellet, vi bor på Baiyoke Sky Hotel, vilket är den högsta byggnaden här borta. bilder kommer imorgon :)

hoppas allt är bra hemma!
x

hej från turkiet

nu har vi landat i Istanbul, vår enda mellanlandning på vägen till Bangkok, Thailand. incheckningen blev problemfri, något vi var väldigt oroliga över, vi får alltid bråka om bagage på dessa resor. kloten går ju inte att ta i handväskan direkt. men vi fick igenom det som vi ville.
första flygningen gick bra, vi tänkte att vi skulle kolla film, först blev de Hitta Nemo. tror bestämt att jag såg 15min utspritt i filmen. ett nytt försök med Svensson Svensson i nöd & lust. samma där, 5-10 sen sov ena fröken Andersson. det är något magiskt med flygplan & flygplansstolar. jag somnar oftast innan vi lyfter och vaknar lagom till vi ska landa. rätt smidigt när man tänker efter. & nej, det skulle inte förvåna mig om jag sitter klarvaken hela vägen till Bangkok nu för att jag skrev som jag gjorde. haha

hoppas iallafall att nästa flygning också går snabbt och smidigt. vi hörs ifrån Bangkok! puss på er

en sista måltid..

låter som att jag ska gå bort.. men det ska jag ju bokstavligt talat göra. gå bort till bilen, packa in väskorna och åka till flygplatsen.. så egentligen är det ju rätt. :) okej.
inte kul.
vi börjar om.

sista middagen i Sverige blir....... Lövbiff! en favorit som aldrig slår fel. massvis med bearnaisesås också. lite svårt att få tag i där i asien.

har iallafall någorlunda packat klart, började för typ 1,5h sen. världsbäst på det där. sjukt tråkigt. skjuter alltid upp det till sista sekund.
ikväll bär det alltså av. Thailand nästa!

vinst

jorå, vinst drog vi in med. 17-2. ingen större fara. det var en lugn match för oss i blå laget. vi kunde hyfsat lugnt bowla vår grej och sen gick det rätt bra ändå. :)

det var ändå något jag skrev till er tidigare. något ovanligt som jag aldrig trodde att jag skulle uppleva. hela min familj på plats. bror x 2, mamma & pappa. en obeskrivlig känsla. jag blir nästan nervös av att ha de bakom mig. galet. en annan ovan känsla är att krama bror Andreas hejdå och få tårar i ögonen. det kommer att vara en prövande helg, no doubt about it. jag tror att säga hejdå till min bror är som att säga hejdå till tryggheten. det känns lite extra. uppebarligen. jag gillar inte riktigt att lämna mitt hem, min trygga borg. jag ska rymma i två veckor. till en plats som känns jobbig, som framkallar oroliga känslor. mitt mål i denna tävling är att övervinna mig själv. överbevisa mig själv.

imorgon åker jag. vi höra innan dess. & det kommer en bra överraskning på vägen. en ledtråd. ni kommer se mig prata ;)

söndag

somnade rätt tidigt igår, var en lång dag och det kändes. först och främst tog det sin lilla tid innan jag fick mina grejer. eftersom att vi åkte med fullpackad bil så slängde jag in min väska i den andra bilen, fel bil. de fick för sig att stanna i Perstorp på vägen hem för att titta bowling. dålig idé enligt mig då mina husnycklar låg i väskan. så jag var utelåst. väntade i ca 40 minuter i bowlinghallen sen bestämde jag mig för att följa med David (klubbkompis) att gå en promenad med deras hund. en trevlig runda som fick tiden att gå lite snabbare. när vi var klara, typ 40min senare var de nästan hemma, fick min väska levererad vid dörren. inte mer än rätt ;) tog hem lite kinamat och tittade på Avatar, har sett delar av den sen tidigare, igår somnade jag halvvägs. så tredje gången gillt så har jag sett den! haha
idag är jag ändå rätt pigg måste jag säga. jämfört med alla andra morgnar jag går upp vid 7. känns skönt. tog en promenad till hallen, för att hämta klot och blir hämtad av Malin. idag är det säsongens första elitseriematch för min del. som jag har längtat! BK Eva Stockholm är motståndet. hur kommer det att gå?

idag kommer jag nog få uppleva något jag aldrig tidigare gjort. vad, får ni veta sen!


puss!

2/2

Jag, Sandra Andersson, är fortfarande obesegrad i FH Engelholms tröjan. Woho! Men vilket gnetande. 40ft profil, 4 första serierna var hemska. Kämpade som ett djur för att hela tiden göra 190. 759 men vi plockade 3banpoäng jag och min spelpartner Zacke. Även en vinst med 14-6.
Sen skulle jag få uppleva något jag inte gjort på väldigt länge. Spela en match på icke-nyoljat, alltså andra start. Spännande! Inledde bra med 490 och hamnade efter mer gnetande på 875. Vi tog 2banpoäng och vann med 15-5.

Bra boys!! :)

Nu är det mat på Max, sen hemåt! :)

BK FH Engelholm - on tour

mycket klot, trångt i bilen, 8killar och lilla jag. mysigt värre. det är ett bra gäng jag är med. jag trivs med dom. vi har till och med hejarklack idag. min bror & snärt har hängt med oss. för bilen går idag till Kristianstad. match mot BK Albatross & BK Allön. bowlingsugen till max, nu kör vi!

jag är en av dom..

yep, idag blev jag en av dom.. en av dom idioterna som är ute och springer en fredagskväll. haha skadat nöjd tjej. jag använder mig av ett program som heter Runkeeper på min iPhone (tror jag har berättat om det innan?). riktigt bra program som du sätter i gång i början av rundan för att se hur lång sträcka, hur lång tid osv det tar. man kan specificera vad det är man gör - om jag går, springer, cyklar.
har en runda jag tagit ett par gånger på sistone på ca 5,5km. för 1,5 månaden till nu har jag förbättrat mig hela 7 minuter!! SJU MINUTER!! och det var förbannat tungt att springa idag med motvind & träningsvärk och ändå fick jag den trevliga överraskningen när jag var klar. så glad!
detta var jag tvungen att fira, givetvis. så jag gick in på Bogarts och hyrde två filmer :) haha. American Pie the reunion & kvarteret skatan åker till Laholm. väl hemma tog jag en dusch, lagade pasta & köttfärsås och slängde mig på soffan.

NU är det fredagsmys!

imorgon: dubbelmatch Kristianstad! :)

mys i Båstad

jag, min mor, min vän och hennes mor tog bilen till mat & möten i Båstad för en lunch. min vän, Emma har nämligen jobbat där i sommar så vi tog en sväng dit dels för att lämna några tröjor och även för lite mat. åt en god kycklingwok, brukar inte gilla när det är en stor röra men detta var faktiskt gott! himla mysigt ställe, dit borde ni åka!

efter lunchen tog vi en tur till boarp, där finns en skoaffär, en blomsteraffär, en köttbutik, grönsakshandel, tygaffär, barnkläder och en lågprislada. & det är vääääldigt kul att gå i en sån affär. hittade massa kul grejer vääääldigt billigt. love it!

nu är vi påväg hem igen, lite träning & sen gym innan kvällsmys.
hej fredag

hej höst

får nog ta och acceptera att sommaren är över. de tre senaste dagarna har vi haft regn, blåst och hagel(!). idag har tjocka stickade tröjan kommit fram, fick även slänga med ett par vantar. känns inte riktigt okej.
men iallafall, här går jag i regnet under mitt stackars paraply med destination sjukgymnast. har även en mysig träningsvärk i mina ben sen passet igår! man känner sig lite duktigare då :)

schema idag
mor & dotter-lunch x2
gym
bowling
fredagsmys

RBK!

oj va kul. prickar rätt match och rätt sällskap. 5-2 till Rögle. blir en trevlig hemresa, visst moster? ;)
måste säga att det är rätt kul att gå på live-matcher. både fotboll & hockey. att titta på tv intresserar mig inte speciellt mycket. skulle vara enstaka sverige-matcher & HIF en eller en annan gång. annars ser jag bara för sällskapets skull! men just live. åh i love it. stämningen inne i en hall eller på en arena är grym. tänk om vi hade fått ha det i bowling? fan så grymt. drömmer mig lite iväg..


har kommit hem, blir visst mer sport. HIF på tv. haha lustigt att jag skrev mitt i lägg nyss. men ja. vi ser väl en match på tv då :)

X

-

torsdagen fortsätter att leverera. superskön ansiktsbehandling. peeling, ansiktsmask, noppa ögonbryn, portömning, ansiktsmassage. superb! efter behandlingen kom Emma dit, satt i relaxavdelningen och pratade skit en stund. himla trevligt. när hon skulle på sin massage så tog jag bilen till hallen, träffade min moster & man. har precis ätit och lite senare ska vi på hockey!

2o september

gymmet klarat. blev mina stackars ben som fick lida idag. en väldig energikick när man märker att man kan lägga på lite tyngder. lite av en belöning. :) skön känsla iallafall.

resten av dagen ska jag bara njuta av spa, trevligt sällskap och av stunden att vara hemma. bara några enstaka dagar kvar i Skåne-land sen är jag på resande fot. en vecka i Thailand, en vecka i Österrike, en vecka hemma, en vecka i Holland. och sen då? allt handlar om hur bra jag bowlar i Thailand och Österrike. kan till och med bli en resa direkt från Holland. vi kan väl hålla tummarna för det iallafall? jag ser ändå fram emot att komma iväg, lite värme, träffa människor, andra kulturer. det är fantastiskt det där.

nej, nu måste jag sluta. har en behandling som väntar på mig "må som en prinsessa" ja tack. :)

1-0 till mig

det gick att bowla! woho

nya kloten testade en gång på järven(?) den korta profilen iallafall. gissar att en järv är liten. mmmmmycket bra! precis som vi tänkt oss känns det som :) versa max gör inget oväntat, hastigt utan väldigt jämn och lugn. sjukt bra! den andra är lite mer fart i, hehe svänger tidigt, jämnt och rätt mycket faktiskt. :) rätt gött när det blir som man tänkt sig.

morgondagen är efterlängtad. en dag att njuta av. gym, spa med en fin vän, hockey med bästa moster & familj. love it.

X

onsdag

är en dag helt tillägnad träning. först träning med ungdomarna från skolorna här i ängelholmsområdet, sen egen träning & även gym. 13-20, bara massa träning. love it!

idag är ryggen bättre, lite öm bara men inget farligt. sååå gött :)

godkväller

en power nap, soffmys, middag med sambo och en 7km pw senare är jag tillbaka där jag började dagen. i min säng, lite halvgnällig. men det går över :') tog en promenad ner till stranden och rensade lite tankar. ibland behövs det. tog lite bilder när jag var där nere. ett ställe jag trivs på.

har även varit och hälsat på Lennarts grav & sagt grattis på födelsedagen. någon hade varit där tidigare och satt ljus, himla fint. vi saknar dig!

en känslosam dag kan man säga. man ska ha såna också, tydligen. men nu ska jag försöka sova bort den här dagen. håll en tumme för att min rygg jobbar med mig imorgon? :)

godnatt kära vänner!

jag ska sluta att..

planera.. varför gång jag gör det kommer det massa saker i vägen, idag var det min rygg. vet inte riktigt varför den inte vill som jag vill? vill typ stoppa ner min sjukgymnast i bakfickan så att han kan knäcka lite när jag behöver det. iallafall. blev inget gym imorse. pallrade mig till jobbet en timme, sen blev jag skickad till sjukgymnasten och sen skickad hem. och här ligger jag nu, fryser, nergosad under täcket. får nog gå ut och gå en runda senare. ska bara få upp kroppsvärmen.


skänker även en tanke till papilainen - Lennart. grattis på födelsedagen! i hope life is good wherever you are!

godnatt, sov gott & dröm sött

för det är vad jag ska göra. en bra dag, haft saker att göra hela tiden, då hinner man inte känna efter om man är trött. tur en dag som idag. :) kom hem från typ en timme sen. jobbat & bowlat korpen. jag & Josefine mötte bror Andy och Jonas, vi förlorade :( typiskt. men nya tag nästa måndag, HFÅF!

rubriken får tala. dags att sova lite så man har energi imorgon också. trots allt bara en vecka kvar innan man lämnar landet igen och då ska man vara på topp, denna gången en lite längre period. två veckor. thailand & österrike. bangkok & wien. jag längtar. jag vill vara redo. jag vill.

imorgon:
gym
sola
jobb
-lagom dag. mer än så hinner jag inte imorgon.

nightynight

ny vecka

och den har börjat starkt. varit på gymmet med mor, blev bara bandet idag, 2"varv" på ökning i lutning, 6km/h - 0, 2,5, 5 & 10. tar ca 45min och sen sprang jag de sista 15min på 9,5-10,5km/h. blev 7km totalt. en lagom start på veckan. men sablar med varmt det är på gymmet. ser nyduschad ut på bilden. mysigt värre

direkt efter gym var det bara att pallra sig rakt över gatan till min sjukgymnast och det är här jag håller hus nu. fick ett fint kort av han idag, "frikort - sjukvård". det går fort när man har roligt. eller?
blev lite knäckande och TNS idag också, himla gött! nu kan man röra sig igen ;)

en promenad över till bowlinghallen, sola, äta frukost sen jobb 12-22.

Nina: tanken med bollen är att den ska gå jämnt och rätt lugnt, ska förhoppningsvis gå att bowla med på kortare profiler. återkommer när jag vet att det stämmer ;)

lång dag tar slut tidigt

två matcher & en hemresa avklarad. andra matchen slutade 13-7 till Pergamon. men våra killar lyckades få med sig 3/6 möjliga poäng ihelgen, det duger väl!
äntligen kommit hem, kastat på mig soffan (eller hur var det nu IMB? ;)) - slut som artist, som min kära mor brukar säga. ikväll blir det bara kvällsmys på gasverksgatan, först How I met your mother x 2 och sen Beck: i stormens öga. bästa kvällsunderhållningen. måste ladda upp, ännu en lång dag imorgon:
8.30 gym
10.00 sjukgymnast
12-22 jobb

hej sängen
hej icke sovmorgon

god morgon från götelaborg

pigg och vaken vid halv 8, bara ett få timmars sömn efter en danskväll på stan med fina vänner. det är något jag älskar. att dansa. varför spendera lördagen med något man tycker är tråkigt när man kan göra något man tycker är roligt? ;)

nu sitter jag iallafall i Strike & Co. och tittar på boysen. jag klagar kanske på fel sak men vafan gör jag här? inte ens match. killarna leder med 10-0. dom är grymma. vårt lag alltså. resten vet jag inte vad dom gör. jag hade kunnat sova nu. men man vill ju inte missa en 20-0! ;)

senare blir det Partille för match mot Pergamon. DET kan bli match. förlåt mig, kommer bli, ska bli. damn. det får man inte missa! 15.00 gametime

har även skaffat två nya leksaker. en Brunswick C-system versa max & en Storm victory road. nöjd tjej.
stort tack till Göran på VBS Brunswick.

Hej Göteborg!

Bilresa upp gick väldigt smidigt. Det är tur att ingen ser en när man kör bil på mitt sätt. Musik på högsta volym och sjunger med bättre än beyonce herself. Hehe

Varit på hotellet och tagit på mig lite festligare kläder, anlänt till Hard Rock Café med laget. Killarna är på bra humör, känns skönt :) blir lite mat här innan jag ska möta upp resten av folket!

Vi har även en födelsedagsgris i gänget! Grattis, GM :)

BK FH Engelholm

Debuten i min nya klubb gick utan hinder. Inledde med 250, och landade på 878. 11-9 vinst så är även obesegrad. Himla kul att bowla med boysen! Något nytt, möta nya lag osv.

För er som undrar så spelar jag fortfarande med Spader Dam. Har skrivit ett såkallat damkontrakt. Damer som spelar i ett herrlag utan att damlag för lov att skriva ett kontrakt med en damklubb som i mitt fall är Spader Dam. Såklart.

Nu ska jag styra bilen mot Göteborg där BK FH Engelholms A-lag spelar imorgon mot Joker & Pergamon. Matcher man inte får missa!!

:)

fredagsmys

tända ljus. middag. film. dirty dancing.

fredagsmys.

sjukgymnast

inget dåligt besök inte. damn vad det knakade. mer än någon gång innan. jag var iallafall sned i ryggen (som jag brukar bli), han knäckte rätt och satte TNS i svanken typ. TNS är el som går in i musklerna, väldigt effektivt enligt mig. otroligt skönt också. konstaterade att det har blivit en hel del bowling på sistone och därför bokade jag in en ny tid tills på måndag. lika bra!

har även varit på resebyrån och fixat, sådär halvbra nyheter, får veta mer på måndag. men ni kan väl alla hålla en tumme att det löser sig? tackarrrr

nu har jag kastat på mig soffan, var ute och gick i ösregnet innan så nu har jag krupit ner under en filt och kollar film. funderar även på vad jag ska göra för mat ikväll, något förslag?

kanske ska köra en kiddo-version, glass à la hamburgaretallrik?

woho!

oerhört pigg tjej som skriver. vilket jävla skitväder det är ute, regn och rusk. usch. himla tur att jag inte behöver röra mig jättemycket idag, kan bara gosa in mig i soffan och titta film. tror bestämt att jag ska göra det. "uppskatta" höstvädret..typ. kanske ska synda lite idag, typ godis och kanske något onyttigt att äta till både frukost, lunch och middag? ja, ibland får man göra det. och idag är det ibland.

puss

bra kväll

..med mysiga vänner.
hockey, öl, chips och spelet pling som ibland kan gå över styr. man ska alltså dricka shot varje gång något lag gör mål. :) haha

mötte upp några andra vänner för att spendera kvällen i kalasandets tecken. jag trivs. jag njuter av livet.

#lyckligtjej

oj vilken bra dag. jag kan inte sluta le och jag vet inte riktigt varför. eller gör jag det? hehe

en dålig sak med dagen var att jag vaknade upp förkyld och flyttar därmed fram min träning. bokat tid hos min sjukgymnast tills imorgon så bowlingen får också vänta. så jag fick lura med mig Rasmus på en shoppingrunda på Väla istället. Yay. Köpte några baslinnen/tröjor, alltid bra att ha. även en kavaj och en lite finare stickad tröja från Tommy Hilfiger, unnade mig den för att jag länge letat efter en marinblå stickad tröja. FINALLY! :)
tog även en "frukost" på IKEA, kyyydabollar. hur gott är inte det då? avslutade IKEA rundan med lite kanelbullar. yummm

ikväll är det hockey på tv. varmast så :) det vankas öl och kanske lite dans på det, ja man tackar.
hej

godkväll

dagens slut blev inte riktigt som jag tänkt mig. fick hoppa av efter en timmes träning. och allt som inte skulle hända på den timmen, hände. tanken var att bowla match på 36ft. hade skickat min urethane med Mats för att ha som mall till bollarna han ska borra till mig (två nya). min andra kortoljeboll slog jag ett slag med, det ryckte i armen och tuminsatsen flög ut - botten av insatsen gick av och satt kvar i bollen och då gav jag upp att spela på den korta profilen. flyttade över till 38ft och slog några slag men det tog slut ganska fort. mina låsningar i ryggen har gått ner i stjärten och en nerv sitter i kläm - mindre gött. inte helt ovanligt för min del, men brukar gå till sjukgymnast och fixa men han hade gått hem tidigt idag, får bli imorgon!!

lite uppgiven tjej. nu håller jag kväll

imorgon:
boka om tider
till sjukgymnasten
gym
träna bowling
kalasa med vänner

hej

hur mår du?
jag är lite allmänt stressad och upprörd. har klarat av en del som stod på mitt schema. något jag blir lite förbannad över är följande: skulle skicka tillbaka ett klädesplagg jag beställt över internet då detta plagg inte passade. jag har fixat allt jag skulle med att mejla om returen, skriva ut alla papper jag behövde, klämmer in en promenad till posten för att köpa ett brev & posta iväg detta. och vet ni vad? man kan inte köpa brev på posten. är inte det lite ironisk? vart ska man köpa brev om inte på posten? blomsteraffären? lite skrattretande men samtidigt inte alls uppskattat i min planering. känner bara hur tiden rinner iväg. bläääää

nu ska jag helst hinna äta, har råkat glömma bort det idag. sen träning 18-20.

vart tog denna "lediga" dag vägen?

onsdag

vi börjar med en morgonpromme till gymmet, idag blir det inga större ansträngningar. mycket riktigt börjar jag blir sjuk, en satans förkylning hälsar på. hade gärna umgåtts med dig herr förkylning, men inte NU! jag har inte tid. kan man träna bort en förkylning? ska nog testa.

full show idag. skriver lite senare :) x

tuesdays gone

en fantastiskt trött tjej har nyss anlänt hem till sin efterlängtade säng. 9h jobb idag kändes som 9h för mycket. vet inte riktigt vad det är med mig. trött, kroppen orkar inget, huvudet hänger inte med. kanske behöver en lugn dag. snart så. bara en jobbig dag till. sen ska hon vila fröken Andersson. imorgon är det nämligen full rulle igen.
onsdag:
gym
till resebyrån
till sjukgymnast
träna ungdomar
träna själv
boka om några ärende som krockar med resor
planera helgen

kanske får använda lite av torsdagen också. men ju mer jag får gjort imorgon desto mer kan jag vila på torsdag - yay

måste även bestämma mig om jag ska behålla mina onepiece jag beställde. ja? nej?

11september

vill börja med att skänka en tanke till USA en dag som denna.

själv har mitt 11september börjat med gym. uppvärmning på bandet, sen två varv i cirkelgymmet (ca 12 maskiner, 20reps) ingen jobbigare visit men fy fan va trött jag är, mår inte alls bra efter det passet. hjärtat slår fantastiskt snabbt & hårt, vill typ kräkas och känns som att jag ska svimma typ.. nu.. tror inte min kropp mår helt 100. ska vila en stund, äta frulle och hoppas på att må bättre om två timmar då det är dags att röra sig mot jobb (12-22). kom igen nuuuuee

and BAM

10h passet avklarat. duktig flicka! lite halvsliten måste ju erkänna. råkade bli lite firande igår av Full House vinst &.. att jag kom hem kanske? vi kan säga att det var en anledning iallafall. anlände till min kära hemstad vid 01.00, hämtade sambo & rasmus, mötte upp min bror & Ludde smugglade in dom i min lägenhet (oerhört omsmidigt, men det gick) och sen hade vi söndagskalas. spontankväll likt många andra söndagar och fantastisk rolig sådan. yatzi, dans och skämt. chockades när jag kollade på klockan vid 04.15 så då blev det marsch i säng!

klockan ringde 10, jobb 12-22, nu är jag hemma, slängt mig på sängen och ska titta lite tv. blir sömn snart, klockan ringer ännu tidigare imorgon. längtar!

godnatt x

ett stort tack till..

väderguden! du gör det lite mer inspirerande att ställa sig på jobb i ett varmt kök i 10h.
bäst för dig att du levererar samma väder på onsdag!

tillbaka till... verkligheten

men inte för så länge. två veckor kvar till nästa resa, gissa om jag längtar?!

resan gick väldigt smidigt, inga problem vid incheckning som det kan vara ibland - att resa med övervikt är inte det enklaste, ibland måste man vara en liten bitch för att komma billigt undan :) men som sagt, inga problem & nu har vi nått Sverige.

men fröken Andersson har en sak hon vill ha sagt. just putting it out there. vid bagageutlämningen. DET HJÄLPER INTE ATT HA VAGNHELVETET NÄRMRE BANDET, det går verkligen inte fortare?! kom igen alltså. det finns en anledning till att det finns markeringar i golvet "stå bakom den här linjen"-kind of thing. bowlingväskor är rätt tunga och dom blir inte lättare för att folk står i vägen. YIKES. så please ta ett steg tillbaka när ni ska hämta er förbannade väska, är ni gulliga! :) kärlek till er.

inte bara kärlek till er. kärlek till norwegian som har världens bästa uppfinning bland sitt sortiment på flygen. för er som känner mig så älskar jag chips. chips är typ heligt. and here it is..... (kolla bild längre ner)

ja iallafall, vi lever, vi är hemma och vi är redo för verkligheten. jobb imorgon! hej

och där tog det slut..

en "spurt" tog mig iallafall till en tredjeplats på damsidan, vilket innebär 100€ extra samt fler rankingpoäng. men om vi nu ska sammanfatta den här tävlingen så är jag delad i uppfattningen. första synen på det hela: från att börja på det viset, knappt veta hur man ska få iväg klotet till att ta mig i kragen, göra det bästa av situationen och ta mig till final är starkt gjort. jag är nöjd med det. jag är även nöjd med att väl i finalen ta mig vidare ett steg & även få lite extra cash samt rankingpoäng gör ju knappast ont.

men sen har vi den andra synen på detta elände.... från att träna hemma, känna mig så säker på min sak, till att komma hit och för att vara helt ärlig så hade jag nog bowlat bättre med min vänster hand 7/8 slag. det är oerhört frustrerande. att ändå ta sig till steg 3 gör att det svider lite extra och tankarna går ju lätt iväg på - hur bra det hade kunnat vara.

nu till en lite mer vuxen syn på det hela. motgångar kommer, det här är inte den första & kommer heller inte att vara den sista. så när jag väl är här nere, på havsbotten och rotar så kan jag väl lika gärna lära mig något av det. vad ska jag göra när jag kommer hem? jo, jag ska träna känsla och jag ska göra saker som får mitt självförtroende att höjas, för tråkigt nog är det rätt lågt nu. jag är inte van vid det & jag gillar definitivt inte det. hur jag ska göra det är fortfarande en obesvarad fråga, men jag återkommer!

har även skaffat mig en vän. Lasse Åberg, vi ska bowla han och jag.
för vi kan bowla, vi är inte rädda.

Final Step 2

Med en halvknackig inledning, med lite problem med tuminsatser och fuktighet i hallen så fick jag tillslut lite bättre fjong på käglorna. klättrade från 22e efter serie 1 till 10a i serie 3. Bra fröken Andersson! började få in lite bättre slag och tro på mig själv lite mer i sista, blev +8 totalt och klarade mig vidare till steg 3. (16 gick vidare)


steg 3: tre nya serier, 16 går vidare! kom igen nuuuuuu!

Bratislava by night

*

en middag..

vid floden?
under stjärnklar himmel?
på en uteservering utan att frysa?

yep, allt ovan och snäppet vassare. en pasta med lax och två öl, man tackar. det satt där det skulle. så som jag förtjänade det. en sak har jag lärt mig, belöningar är viktigt! hehe
idag är det inte svårt att ha ett leende på läpparna. efter en så tung start, försöka glömma, övervinna rädslan och göra vad man måste. mental styrka får jag nog kalla det. jag belönar mig med de fina orden. jag är mentalt stark. orden smakar bättre än öl och är finare än pasta med lax.

nog om bra för idag, ny dag imorgon. det är imorgon det spelar roll. och för att orka behöver man sömn, sååå godnatt :)

X

Välkommen tillbaka, Sandra!

Vilken lättnad! 1236 rent och 1284 med hcp. Med lite tur så får jag även en bye på det. En oerhört lycklig tjej sitter i hallen och nyss fått in välförtjänta pannkakor med chokladsås. Förutom mina 5 hål var jag missfri, spärrade ett hål. Vilken förändring. Måste säga att jag fortfarande känner mig lite tveksam men det var ren vilja idag, det skulle bara gå.


one more thing

this one is a fighter

good morning world

yep, 12h sömn senare ligger jag mitt på golvet i rummet, så nära ytterdörren som möjligt bara för att få wifi att funka. tur ingen ser mig. ska snart hoppa in i duschen, sen dags att röra sig mot hallen för lite mat innan min sista start. dags att rensa huvudet lite på allt som har varit. ge det hela en ny chans.

skriver efter starten, hoppas på att få skriva med lite lycka bakom orden.

tack för alla kommentarer och sms, det pushar mig lite till. ni är guld

Primi restaurant

shopping. kvällsmys vid floden. en försenad segermiddag. en solnedgång. en efterrätt. en äcklig drink. 50tals fik. människor. prat. en stad utan trender.
en mor. en dotter.

ny dag imorgon.

noll. nada. zero

det gör ont i mig. det gör så ont i mig att behöva bowla såhär. jag har noll känsla, nada kontroll & zero poäng. jag får inte ihop mina fötter med armar och huvud. det som gör mest ont är att jag inte heller vet vad jag ska göra åt det. jag är trött, jag är uppgiven och nära på att ge upp. men ge upp är fan fegt. hur tungt det än är att ha 350 under på sina 12 serier så kan jag inte ge upp. även om det kan spela mindre roll om jag gör 50under eller 200under på min start, jag fokuserar inte på siffror, mitt fokus är på att hitta något vettigt inför min sista start. jag tänker inte låta käglorna vinna över mig. jag kan fixa det. vad jag behöver är lite shopping, lite mat, en öl eller två och umgås med lite kul folk. få upp humöret, känslan kommer om jag mår bra.

så ja, sagt & gjort. nu åker jag och shoppar, äter och dricker öl. sällskapet har jag.

hej

morning Bratislava!

klockan har ringt, vi är vakna och nere på frukosten. kan väl inte påstå att det är en höjdarfrukost men tacka vet jag ägg och yoghurt, det får bli min räddning här nere! det är inte riktigt samma sak som en stor scandicfrulle hemma i Sverige, haha. i wish though.

efter frukosten ska jag gå upp och ta en dusch, vila lite till sen vara redo för bowling klockan 13. hoppas att både huvud och kropp kan deltaga idag även om de senaste veckorna har varit fullt ös. får lura mig själv med att jag får vila om jag gör högt!

håll en tumme!

Squad 1

phewwww det där var jobbigt. tänkte ändå när dagen började så fruktansvärt bra, hittade en superbra restaurang direkt där man fick göra sin egen pasta. man valde pastasort, vilken sorts sås och sen 4 ingredienser. jag valde, penne pasta med vitlök, kyckling, bacon, ananas och broccoli. konstig blandning men hur gott som helst! blev även lite snabbshopping innan starten, hittade en jacka jag läääänge letat efter. men sen tog det lyckliga slut. bajsbowling. kom in helt fel, bowlade dåligt. när jag väl började bowla okej då stod det nästan alltid en kägla över. till slut blev det en start då jag fick testa en massa, 5klot använda, testat allt från första pil till fjärde, vara med bakom och även gå runt bollen mer. imorgon får vara en ny dag helt enkelt. jag kommer vara piggare, bowla bättre, ta bättre beslut & fixa det. jag kan! jag vet det.

nu behövs dock sömn. & det kommer det bli också. 13.oo är det tänkt att jag ska bowla. kan bli tidigare. men håll en tumme oavsett? man tackar.

Hello Bratislava!

gametime @ 21.oo

nu hejar jag på Kalle-bula!

www.bncopen.eu

Incheckning @ Kastrup

glömde ju berätta en kul grej.
(och ja, jag har en förmåga att glömma saker)


på flygplatsen, när jag skulle checka in oss. gick fram till disken och när jag ska lägga fram passen säger killen bakom disken: "jag känner igen dig, du bowlar va?"

vill tillägga att jag aldrig sett killen innan, aldrig flugit med Norwegian innan och han pratade svenska (borde ju nästan känna igen han om han var bowlare).
betyder det att jag reser för mycket eller? hmmmmmmm men ok :)

Copenhagen - Bratislava

Norwegian - kan man annat än att älska detta flygbolag? särskilt om man är en liten nörd som mig och få abstinens om jag inte har internet/wifi på 5min. hahah detta underbara flygbolag har wifi på hälften av sina flyg (so far, ska bli på alla) och jag lyckades pricka rätt flyg. här sitter man högt upp i luften, 1a raden i flyget (gott om benutrymme för mina otroligt långa ben) och underhåller sig med 2ipads och 1iphone. hehe
tacka vet jag blogg, facebook, instagram, spotify och sist men nog bäst whatspp!

flygningen till Bratislava tar 1h och 25minuter. när vi kommer fram är det raka vägen till hallen för att slänga av kloten, kanske kolla lite på de som bowlar klockan 17, några av de svenska ska bowla då. sen en sväng till hotellet innan jag ska bowla 21.00 ikväll.


alla tips på vad man kan göra i Bratislava är välkomna!
-Tack Vibeke för förslagen :)

god morgon mina vänner

för vakna är ni väl vid denna tiden?
jag är både vaken, färdigpackad & påväg till flygplatsen med världens bästa sällskap: mami! himla glad för att hon ska följa med. gissa om vi ska ha en bra resa? mor, dotter och bowling. :)

denna resa bär det av till Bratislava, Slovakien. aldrig varit där innan, någon som har varit där och kan ge förslag på något vi borde göra när vi väl är där? ja, för tid över det ska vi skaffa oss! haha
denna resa är också början på två-tre månaders galet resande. tiden jag längtat till! jag älskar livet på resande fot, även om jag blir lika förvirrad varenda gång - har jag packat allt? - har jag tänkt på allt? - pass? - biljetter?
man lär sig aldrig! brukar inbilla mig att jag kan köpa allt annat så länge jag har klot & bowlingkläder med mig :) har överlevt en hel del resor sen tidigare, så ska nog klara av denna också. mami har koll på mig! ;)

För er som vill ha koll på tävlingen så går resultaten att hitta på www.bncopen.eu
eller på
www.etbf.eu - tournament calendar - BNC OPEN


hejdå Sverige

World Cup 2011, Johannesburg - South Africa

-

hopplahej

damn. fullt ös!

jag hann nästan göra allt jag skulle. banken hann stänga så jag får ta det imorgonbitti, ingen fara med det. har tvättat. kört ett pass på gymmet - cykel 1mil, PW 7km (6km/h med ökning i lutning efter varje 5min. 2,5 - 5 - 10) sen joggning 3km (1km 9,5km/h, 1km 10,5km/h, 1km 11km/h). gympasset var slut en halvtimme innan bowlingträningen så det var bara att gå dirren till hallen och slänga i sig en kycklingkebabsallad och sen på nästa träning. bowling 2h. spelade lite matchspel på 42ft, tränade teknik under tiden - note to self: noga med handleden och "trekanten".

packa ska jag alldeles strax börja med så jag slipper det imorgon, nog med grejer att göra ändå. haha :)

har jag glömt göra något? skulle inte förvåna mig. när jag skulle till gymmet hade jag glömt mina gymskor så jag fick gå tillbaka och hämta dom, och på vägen hem insåg jag att jag glömde dom på gymmet igen. trött blir jag på mig själv ibland!! men men..

imorgon: mot Bratislava!

heeeeeelloooo

leker livet? ja minsann det gör det.
redo för en busy day. rätt mycket att hinna med idag

jobb
tvätt
packa
gym
träning
bankärende
till resebyrån

wopa :)

ska bli himla gött att komma iväg, bara jag, mamma & bowling. och ja, en sak till. FINT VÄDER!

i work oooout

vilken bra dag. mmmmm

nu mår jag bra. jag har fått extra energi. yikes. jag vill göra mer, har mer motivation än på länge! idag jobbade jag, fick lite idéer som jag ska jobba vidare på imorgon :) får hoppas att det blir bra!

fick smita iväg från jobb & köra ett pass på Friskis, box 75min. SOM JAG HAR LÄNGTAT! så fruktansvärt roligt. man tar verkligen ut sig till Max! vi körde box mycket innan, som ni kanske vet? men eftersom att jag jobbar alla tisdagarkvällar nu så kan jag inte gå på passet längre :( men idag passade det. lyckliga jag!

helt slut, nyss lagat mat - pytt i panna & ägg. blir en dusch och sen tvmys! i like

hej träningsvärk

mmmmmm inte alls stel i kropp & knopp. mest öm och seg, inte direkt träningsvärk. det känns iallafall att vi gjorde två grymma pass igår! hehe :) gött.

idag tog jag sovmorgon, får bli en lugn dag. kanske tränar efter jobb eller något. nu har jag iallafall precis hittat till jobb, 14-stängning. späääännande! Aja, låt denna dag gå fort, vill träna - vilket hela morgondagen ska ägnas åt :)

jobb [check]

jobbet avklarat, vilket ös det blev någon timme nyss, himla kul!
men nu klarar sig boysen själva & rushen var över så jag kunde gå tidigare och därmed gå till gymmet, yay!

wooooopa två pass på gymmet, damn. det var verkligen sista energin som gick åt. först var vi på jympa medel 55min, mycket hopp hit och dit. svettig som ett djur, fick 5mins paus sen på det igen med intervall flex 55min. OH MY GOD va jobbigt det var. Fast fy tusan va roligt! Det kommer jag göra fler gånger. Intensivt, högt tempo och rörlighet. Superb!

nu tar jag kväll, ska inte lyfta ett finger mer idag. förhoppningsvis kan gå ur sängen imorgon. håll tummarna är ni gulliga.

ny vecka

jag visste inte att man kunde vara såhär trött. på jobb, kan inte sluta gäspa, tårarna rinner och min kropp går på slow motion. herregud. varit en tung helg tydligen. blev många timmars bowling igår speciellt. men det är värt de. :)

igårkväll gick jag och sambo ut och åt på Restaurang City, supergod pasta med kyckling, ananas och curry. Yummm fick fira med en öl till maten. Trotsade vädret lite kan man säga, vi satt ute med filt i blåst och regn. Men kan man, så ska man! Haha
efter det, gick vi hem, spelade lite yatzi och tog någon cider till. blev en tidig kväll, gick och la mig vid 23. klockan ringde dock tidigt. 6.30. buuuu

nu är jag iallafall på jobb, lite matpaus. jobbar till 18, sen en sväng till gymmet & ikväll coacha mitt korplag ;) heja HFÅF!

Favorit i repris!

Jag vann!

Så himla skönt! Så skönt att få bekräftat på träningen att det har lönat sig, att jag nog har tänkt rätt även om jag är långt ifrån 100%. Känns inte tungt alls att börja med den här starten på säsongen. Även om jag hade räknat lite fel i sista rutan så blev det ju bra ;)

2a Britt Bröndstedt
3a Caroline Johnson

Woho
Lyckliga jag

Nu då? Hem och träna, på torsdag åker jag till nästa tävling. Bratislava, se upp!

Finalsteg 2

oj oj oj.. det gick vägen. började med hela 289, sen dök jag till 159.. jag tyckte inte riktigt att jag förtjänade det men det var bara att tacka och ta emot. fick vända det till att göra en bra avslutning på de andra serierna. vilket jag gjorde. toppseedad inför finalen, sämst tvåa. känns rätt så bra. förlåt, känns grymt.

de tre senaste åren har jag placerat mig 3a, 2a och förra året vann jag.

favorit i repris?

Finalsteg 1

Började riktigt bra, 690 för mina tre första. Sen fick jag det lite tungt i två serier, blev lite lurad och var inte med på att flytta vänster, det har inte gått innan för mig. men nu så! spurtade upp mig i sista serien med 279 :) så totalt 1345, topp 6 går vidare till steg två. Nu spelar vi Round Robin, 20poäng för vunnen match, 10 för avgjort. :)

Nu kör vi! Mot topp 3!

Final!

Nu är jag på banorna, för att vara mer exakt så sitter jag just nu i klotreturen. lite halvgnällig över att det är så tidigt, är ju, som ni borde ha märkt att jag inte är en morgonmänniska. blääää
får väl hoppas att det är som det brukar, att jag bowlar bättre på morgonen. det får gärna hålla i sig.

vad gäller nu i finalen då? först bowlar vi 18st (16st från kvalet och 2st från köksvägen) 6 serier, hälften går vidare. sen spelar vi Round Robin som är man mot man - i detta fallet kvinna mot kvinna ;) till slut är topp 3 klara inför stegen. uppdaterar under dagen! resultat går att hitta på spaderbowling.se under OLO fliken!

håll tummarna. :)


Squad 2

andra starten är avklarad, 1293. det får duga. final imorgon! den börjar kl 9.00 och ni är välkomna att titta!

idag spelade vi även en inofficiell landskamp. Sverige - Danmark, Sverige vann! duktiga vi är :)

efter starten åkte vi till väla för att äta lite.. och som de skogalna tjejer vi är så blev det en runda på typ alla skobutiker kändes det som. haha! hittade även ett par nya ballerina skor som jag letat vääääldigt länge efter. riktigt kul :) hehe

Ikväll ska vi till olearys och äta, ett gäng. Himla trevligt :)

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen härifrån men av någon konstig anledning fungerar inte internet som det ska. Ska försöka ta lite mer bilder imorgon :)

sandraontheroad

This is me. Sandra Andersson. In this blog you get to follow me on my adventures all around the world for bowling.

RSS 2.0