Olympia Ladies Open 2012

Lunch med mamma - utmärkt

Passade start i Helsingborg - avklarat

Middag med stockholmsvänner - på g

Godismys och uppladdning inför imorgon - inom snar framtid

12.00 imorgon är ni välkomna till Olympia bowling för landskamp mellan Sverige & Danmark. Ses där! :)

mystorsdag

blev en mysig kväll. träffade mina tjejer på middag, åt på Simons uteservering på torget. sen gick vi vidare till Torstens för en drink eller fyra. himla trevlig kväll, Zacke kom också dit. :)

idag är huvudet lite tyngre, varför ska det blir det efter vin? blääää

är på pannkaksfrukost hos Frida yummmmm

lunch med min mor sen till hbg och passa tävlingen :)

SUIT UP

loggade ut. cyklade hem. plågade mig själv upp för de 3våningarna i trappan. låste upp dörren. slängde väskan på rummet. slängde mig själv på soffan.

startade tvn

log

hehe

HIMYM

så, färdig

nu har jag satt mig i bilen, nu kommer jag ingenstans. ben & rumpa har tagit semester nu, damn. dom har sagt upp sig från min kropp. höll på att trilla ner för trappan. hehe that's the way to do it!

mot maxi, frulleinhandling sen dusch och mot jobb.

förresten, är det någon snäll själ som kan dela med sig av tips på hur man kan bli morgonpigg?

upp & hoppa, ligg inte och dra dit

-jag- måste fånga dagen!

7:45 står jag på bandet igen, uppvärmning. lite smått träningsvärk, lite halvtrött och lite hungrig men nu kör vi- benen ska dödas lite idag. :)

jobb idag också 12-20, sista dagen denna veckan. imorgon åker jag till hbg för vår tjejtävling Olympia Ladies Open. har ni som spelar bowling, är tjej inte anmält er så gör detta! finns att hitta på spaderbowling.se

efter jobb blir det tjejmys! hörs senare :)

onsdag avklarad

haha det känns just nu som att jag mest bockar av dagarna. det är så mycket inbokat att jag själv blir lite.. uppgiven? känner mig lite som en robot. jag gör det jag ska, för att jag ska göra det. men lite vilja är det nog innerst inne, annars hade jag aaaaaldrig gjort det. då hade jag legat i min säng och kört filmmaraton. vilket iofs hade varit rätt gött. men nej, ajabaja! efter hårt arbete kommer belöning. jag vet det.

jobbet var lugnt, blev lite bakning och förberedning inför kvällen.
träningen gick sådär, rätt slut i både kropp & knopp så nu blir det bowlingpaus i två dagar. har trots allt bowlat 14h, på 5dagar i sträck. plus x antal timmar med gym & jobb. så nu blir det två dagar med gym och sen byter jag ut det med två dagar med bowling. känns som en bra plan!

även hunnit med att få undan ALL tvätt, fixat lite i rummet, nybäddad säng (finns inget bättre) så nu ska jag njuta av Celtic - HIF på tv. HEJA HIF!

peace out

trött morgon mina vänner!

för god vad den inte. ögonen ville INTE vara öppna när klockan ringde 7. tur att jag har en sambo som ser till så att jag vaknar! pallrade mig ur sängen, på med gymkläder och mot gymmet! phewwww. de tog emot imorse men jag tog mig dit! blev 30min uppvärmning som igår sen körde jag mage & rygg. baaaaah tungt. but I'm alive.

på vägen hem stannade vi på favoritstället Subway för frukost, allt hemma i frukostväg är typ slut. har inte fått in handling i schemat. men vem klagar? :) tonfiskmacka yuuuummm

nu: äkta hemmafruar
efter det: desperata hemmafruar
sen: drömma om att bli hemmafru (jobb)
till sist: bowling

Träningsmatch

IS Göta - Spader Dam 15-5
Vi hade inte så mycket att sätta emot, tyvärr. Jag och min spelpartner Malin tog 3/4 möjliga banparspoäng.
Vi spelade på samma profil som tävlingen går på, Räven 38ft. Idag lyckades jag få ihop 890 kägelpoäng. Känns som ett helt ok snitt änsålänge på denna profilen :) tryggt inför ihelgen. hoppas bara att det inte blir allt för stor skillnad, men det ska lösas ändå.

på vägen hem från Olympia bowling, var det millimetern från att jag körde på ett rådjur. såg första rådjuret på vänster sida av vägen, andra överraskade springandes från höger till vänster, tredje fanns inte ens i tankarna att han skulle med också. men jodå, jag hann bromsa, precis. läskigt det där. men som tur var slapp både rådjuret och bilen undan skador.

(FYI, fick nyss en Deja vú vilket är rätt otäckt när det gäller en olycka)

väl hemma i Ängelholm blev det en snabb macka på Shell innan en dusch när jag kom och nu tittar jag på scrubs i väntan på How i met your mother - ÄLSKAR den serien. såååååå nu har jag inte tid att skriva mer.

Imorgon:
8.00 Gym
12-18 Jobb
18-20 Träning
20.45 Celtic - HIF!

Godnatt! :)

gym [check]

woooooopa. jag låtsas vara pigg. jag vill egentligen bara gosa ner mig i soffan och ligga kvar där hela dagen men nejnej! på gymmet idag blev det 30min på bandet, 25min gick med lutning (hastighet 6, ökning efter varje 5min, 2,5/5/10) sista 5 blev det springa 10,5 i hastighet.
sen körde vi ett varv i cirkelgymmet, 12 maskiner som tar hela kroppen. 20reps på varje med bara en snabb dryckespaus efter hälften av maskinerna. bra början kände jag! viktigaste av allt: stretching!

nu har jag fått i mig frukost, duschat och packat väskan. mot jobb och sen träningsmatch! ta de lugnt, vad är det? nu kör vi!

gooooood morgon!

varför kan man vakna en stund innan klockan ska ringa och vara superpigg, tänka att man kan sova en liten stund till, somna om och när klockh*lvetet sen ringer är man knappt kontaktbar? hahaha ibland blir jag trött på mig själv. iallafall. nu står jag på gåbandet på gymmet och värmer upp! kärt återseende. har mest varit ute och PW/joggat på sistone så det var längesen man var här. tycker att det är fantastiskt tråkigt att gå till ett gym när det är fint väder ute, då vill jag vara uuuuute! men nu, med 11grader ute var det bara att pallra sig hit!

jobb 12-18
träningsmatch 19.30 i hbg mot Göta - välkomna att se när killarna får tjejdäng ;)

X

Olympia Ladies Open

blev en lite stressig dag men jag hann med allt jag skulle göra, himla bra! jobb fram till 16.15, 16.30 kom mamma och hämtade mig. vid 17 blev det middag med Pernilla, Petra, Helén, mami och lilla Hugo (Pernillas son, supersöt!) mmmmmm schnitzel en måndag, man tackar. haha

18.30 var det bowlingdags. inspelningen kändes katastrofal. haha mamma höll med. men till slut fokuserade jag på att bowla från övertrampslinjen och neråt istället för att bry mig så mycket om tekniken, det är så jag brukar se det när jag spelar tävling eller match. just då får man göra det bästa av situationen även om det kanske känns lite tokigt. men idag föll de flesta bitarna på plats. 2missfria serier, 9hål på de andra 4, 9an 3gånger efter strikeföljder och 1352. det får duga en måndag! ;)

nu ska jag slänga mig på soffan och kolla på "underbart är kort" :)

dagens väder:

sol & värme! Hello you! tycker om när vi får umgås. idag varar det inte så länge dock, men jag drog på mig shortsen och ett färgglatt linne just cause påväg till jobbet. bara för att jag kan! jag är mycket väl medveten om att jag kommer lida lite idag, varmt ute menas med fruktansvärt varmt i kök på jobb. meeeeeeeeen om någon månad kommer ni höra mig klaga om hur kallt det är så what the hell ;) biter ihop, ska nog överleva mina 4,5h idag. slutar tidigare idag, bowlingen kallar! Ska spela min första start i Olympia ladies Open. Innan dess ska jag, Pernilla & loppan träffas för middag :)

från en bowlinghall till en annan när det är 20grader ute, så ja! jag njuter av den 10min promenaden jag får till jobb, hej då solen - jag hoppas vi ses snart igen!

hejdå gbg

två matcher och lite mat senare är vi påväg hem. vi vann en och förlorade en. jag ger min egna insats ett ok, ett godkänt. lite fix och trix, bowlade riktigt bra på den längre profilen (42ft).
när vi var färdigbowlade tog jag en dusch, Joline kom ner till hallen för att säga hej - bästa! vi åkte till stan, nära Liseberg för att äta på Jäines stammisrestaurang, haha. mmmmm god mat.

nu har vi skjutsat hem Joline, nu bär de av söderut! riktigt kul helg med boysen. och himla glad för att jag fick träffa min fru! <3

bild nummer två - citerar Joline: "du har ju ändå potential att bygga en hamn!" hahaha märks knappt att hon gått estet.. och ja, hon brukar leka med mat ;)

en kväll med boysen

yep, jag överlevde! haha men det är speciellt. tur att jag inte är så kvinnlig av mig. :) vi åkte till ett ställe vid namn Pepes i "stan" haha. vi åt, kollade fotboll och snackade skit :) åt en jättegod pasta med kyckling & bacon i krämig pestosås! en trevlig kväll må jag säga. vi var tillbaka i bowlinghallen, där vi skulle sova, vid 23-24 typ. några spelade simulatorgolf, andra bowling och sen fanns de Xbox. Så underhöll vi oss igår. :)

vi har nyss ätit frukost, ska köra till Göteborg nu! Träningsmatcher mot Öis kl 12 & 14. Heja oss!

frisbeegolf och bowlingträning

dominerade gjorde jag då inte, frisbeegolfen var katastrof. jesus. haha jag är glad att inte bowlingen var på det viset. sällskapet gör mycket, ett trevligt gäng. :)
nu har vi duschat, ska snart bestämma oss vart vi ska äta ikväll och sen ska jag spöa killarna i simulatorgolf (kommer inte att hända men ändå) :)

lördag/söndag - Kungsbacka/göteborg

väskan är packad, kloten är packade, väntar på en frukostleverans från boysen sen är vi redo för att åka. denna helg ska spenderas i Kungsbacka och Göteborg. Träningsläger/team-building med lite nytt och lite gammalt folk i klubben. Min första resa med bara killar, hur ska detta gå? Haha.
Idag ska vi ha någon aktivitet vid lunch, har mina aningar om att det är samma sak som förra helgen, frisbeegolf. Sen ska vi bowla några timmar och till sist lite mat och umgås. imorgon ska vi åka vidare till Göteborg för träningsmatcher, kul helg framför oss! :)

X

i workooooout

bowlingträning avklarad, workout [check] och klockan är 17:53, har heeeeela kvällen framför mig. #nöjdtjej

tränar fortfarande hårt på att få in känslan och tajming med min nya startposition, vissa dagar känns det bra - andra katastrof. idag var det okej. det sitter mest i huvudet. vissa saker folk säger till en sätter sig hårdare än andra, uppenbarligen. but im a fighter and I'm gonna prove you wrong!

workout blev en snabb promenad till gräsplanen typ 5min iväg. det är fotbollsplan som vi hittade för någon månad sen, där folk brukar köra crossfit. körde 3omgångar med att springa långsidan, göra 20reps, springa långsidan 20reps osv på 5 övningar. vi körde raka sit-up's, sneda sit-up's, armhävningar, squats, jumping jacks, utfallssteg. avslutade passet med 1mins planka. :) känns gött just nu. blir nog värre imorgon när vi ska på träningsläger, hehe.

nu ska vi försöka planera kvällen, what to do?

frukost

banan - knäckebröd, knäckebröd - banan
äpple - knäckebröd, knäckebröd - äpple

trevlig att råkas, godmorgon!
snart träning

god morgon

min mor la märke till att jag var lite förvirrad igår. givetvis är det 2012. och den har levererat!
tisdags: Melissa Horn
torsdag: Timbuktu
fredag: Hoffmaestro

helt okej :)

Timbuktu var grymt. hela Stortorget i Malmö dansade. sjuk stämning, det märktes låååånga vägar att han var på hemmaplan. :) och vilken energi killen ligger inne med, DAMN! stod inte still en minut.. haha

"jag hoppas att ditt vin blir vatten
blixtar prickar dig
hälsa till satan, vi hörs!
jag hoppas att olika olyckor händer
du vet vad jag känner
jag vet att du hör!
jag hoppas du, du får leva med det
resten av ditt liv
att du lever med det i all evig tid"

X

ledig dag

sånna är välbehövliga ibland. haha im weak. men jag vill hinna med mig själv, må bra. äsch, varför förklarar jag mig? jag var ledig. punkt slut. hehe spenderat min dag med sooookis & zackanas. nu är vi påväg till Malmö igeeeeeen. surprise för sooookis. vi ska se Timbuktu! yeaaaaaa baby. jag gillar inte Malmö egentligen. men dom levererar faktiskt på detta! Malmö festivalen 2011!

återkommer med massa bilder! x puss

ps. det regnade igår. det regnade salta pinnar. och chips. och lite till salta pinnar. hehe

working 12-20, what a way to make a living

wopa. vilken dag. blandade känslor. känner inte riktigt stabil idag. just nu. lets say music I my way to talk-
"who do you think you are
running around leaving scars
collecting your jar of hearts
tearing love apart
you're gonna catch a cold
from the ice inside your soul
-who do you think you are?"
Christina Perri - Jar of hearts

jobb 12-20 [check]
träning 18-20 [check]
fått hem bästa sambosoookis [check]
tjejmys med invasion [på ingång]

-lite positivt kan vara att jag fick en väldigt fin tavla av Skånes Bowlingförbundet, stort tack!
X

MH

jag. finner. inte. ord.
3. gången. gillt.
jag. går. på. moln.

Melissa Horn

sovmorgon, har fortfarande timmar att ta igen från helgen (men sååååå värt det!)

en lugn dag på jobbet mellan 12-19.30 och NU har jag världens energi.

3gången gillt, JAG SKA ÄNTLIGEN FÅ SE MELISSA HORN!!!! #lyckligtjej - är påväg till Malmö nu, spellista i bilen är endast Melissa. yeaaaaaaaaa :)

20augusti

emmas födelsedag, grrrrraattis babe!

ibland är det en pina att jobba i kök. speciellt när det är 26grader & väldigt fuktigt ute. då är det ca 672grader och regnskogsfuktigt i köket. mmmmysigt. var en ganska kort dag så jag överlevde. efter jobb tog jag cykeln till solsidan för att fira Emma! Det bjöds på tårta & pratade lite minnen från helgen. trevlig kväll :) nu har jag slängt mig på soffan, Ensam mamma söker på tv. Mysfaktor 10.

stort grattis även till Robert Andersson & Martin Paulsson som knep silvret i tvåmanna i Wien! Mot fler medaljer!! :)

back on track

magisk. det får vara ordet för att beskriva helgen. damn va lyckat! vilken stämning. :)

vi började helgen med frukost här hemma, Josefine, Emma, Andy, Jäine, Zacke & mamma. himla mysigt, bullar, ägg, bacon, juice. lyx. :) vi lämnade Jäine på stationen, mami körde hem och vi packade bilen för att börja köra mot Göteborg. partymusik, några cider & kissepauser senare så var vi framme. Skatås var första stoppet, dags för frisbeegolf. riktigt roligt men rätt så svårt. mycket skratt blev det iallafall. Emma har fått ett nytt smeknamn. Frisbee. Hahaha. Jag kastade iväg min frisbee, insåg att den inte blev så bra. Den började närma sig där Josse och Emma stod. Jag skrev "AKTA", Emma tittar upp och Smack! Rätt i pannan. Ni vet ett sånt där ögonblick då man skrattar hysteriskt mycket så man tappar kontroll över sin kropp? Yep! Det hände. Där låg både jag och josse och rullade runt bland mossa och jord och skrattade. galet! Sista hålet blev väldigt mycket skratt då också. Emma skickar iväg sin frisbee, den träffar ett träd, rullar lite. Den såg bra ut! Tills vi kom fram och hittade den i en 5cm bred spricka i en sten. Haha!

frisbeegolf följdes utav av incheckning på Radisson SAS där vi hyrt sviten. Vi duschade, gjorde oss klara för en middag på Hard Rock. blev även lite simulatorbowling innan vi drog tillbaka till hotellet. spelade spel, drack goda drinkar och gjorde oss klara för en kväll på stan. mötte upp Joline, Vicky & Carro sen drog vi till Excet där vi spenderade kvällen. Superkul! Igår när vi vaknade, mådde vi sådär. Beställde pizza, öppnade en cider och började spel kort igen :) när det var dags för utcheckning körde vi till Kungsbacka, spelade simulatorgolf, bowling och umgicks. Ludde skulle jobba så vi gjorde han sällskap en stund. Jag och josse vann i bowlingen, "fel-hand" bowlade vi med och vi var grymma! haha. Bilresan hem var riktigt kul. Massa sång, bra musik, prat om gårdagen. U-u-underbart. När vi kom hem hade mamma gjort middag, Lax med nypotatis. YUUUMMMM. middag sen åkte vi till Klitterhus för ett nattdopp! ett bra sätt att avsluta en magisk helg på. magiskt. det får vara ordet för att beskriva helgen!

gothenburg

så mycket kärlek till mina vänner & familj. jag kan inte förstå vad jag har gjort för att förtjäna det här. jag gör verkligen inte det. allt börjar falla på plats. jag trivs som aldrig förr. och snart blir jag gammal. nu, NU tar jag en paus. till måndag. hehe, vi hörs när jag är 21, med lite mer erfarenheter och lite mer skit i huvudet :) tycker om er! puss. X

frisbeegolf

*

god morgon världen

nu börjar äventyr & firandet, skål!

trött tjej

rolig kväll men ack så trött i fötter och huvud. alltid lika trevligt att ha dagens gäster på besök! buffé i hallen är guld, idag hade vi två olika sorter, taco & fläskfilé. yummmm
kom hem för en timme sen typ, lyckats packa och fixa lite inför imorgon. jag längtar. kommer bli hur kul som helst. ska hålla er uppdaterade här :) först bullefrulle med gänget, klockan ringer tidigt, bäst att sova lite. godnatt!

sjuttonde augusti

redo för en ny jobbdag. dagen började dock på bästa sätt med sovmorgon, åkte och handlade med sambo inför imorgon. vi ska ha bullefrulle innan vi åker :) himla mysigt.

just nu vilar jag bara lite. fick skippa joggingturen idag, fantastiskt varmt ute. får spara min energi till ikväll. kan bli en hel del springande ikväll men det ska bli kul! :)

wooooopa, hörs senare X

mmmmmm

sovmorgon. underbara sovmorgon. man får passa på när man kan. började vid 14 och jobbade till stängning. hann med en kort PW på 3,2km "imorse" också :) börjar bli en fin vana! nu ska man bara sköta det i mer än två veckor..... heja mig!

imorgon har jag också sovmorgon, lyxigt! börjar 17 och även imorgon jobbar jag till stängning. har dock lite ärenden jag måste göra imorgon, förbereda inför helgens äventyr. :) på lördag bär det av till Göteborg för att fira min födelsedag. mmmmm like it. :)

nu: CSI!

godkväll

dålig uppdatering idag, förlåt! har varit aktiv sen 9imorse. besök hos frisören, United Ängelholm, hos Sara! svarthårig & fortfarande långt, duktiga jag. :) jag sparar! blir dock lite förändring, bokat i oktober. yay!

jobb 12-20, träning mellan 18-20. stressig, trött, allmän tråkig dag må jag säga. nu ska jag liva upp det med en Disney film, hehe mina sambos vet inte vad dom har gett sig in på. Mohahaha vi ska se Ice Age 1. bara Fridus Dahlgrenus förstår mig :)

puss på er x

phewww

en jobbdag som slutade vid 19, packade ihop min tvätt och cyklade hemåt. väl hemma var soookis (josse) redo för en PW, jag bytte om & 10 min senare var vi ute i spåret. blev intervaller PW/joggning i 5,5km. lagom runda, kändes ok med tanke på förkylningen. när vi kom hem så var sambo nummer två äääääntligen hemma! :) blev middag som soookis fixade, biffar med klyftpotatis & brunsås. SUPERGOTT!
kollar lite tv innan läggdags, klockan ringer tidigt för ett besök hos frisören :)

fick även en tidig födelsedagspresent idag av en fin vän. så himla fint halsband!

god morgon tisdag

fantastiskt trött tjej, men det är sånt som händer. har precis varit hos sjukgymnasten för min skuldra igen, känns bättre men vill ändå ha behandling så att det inte blir värre. och fröken Andersson skulle cykla dit. man kan väl säga att det känns "lite lätt" i rumpan att vi red igår. hahaha oh my. :)

nu sitter jag på jobb och väntar på att klockan ska bli 12, då börjar jag jobba. lugn dag, ikväll blir det lite fix på datorn - har en del jag skulle ha gjort i söndags.. hehe. meeeeeen då hade jag roligare saker för mig.

xx

mmmmyumm

wokade grönsaker & kyckling, iskallt vatten och How I met your mother efter en PW går inte av för hackor. :)

älskar livet

jag njuter. vilken dag. vilket liv. åh.

myssöndag

hämtade upp min sambo på jobb, blev en snabb Bugge-dejt (Burger King) och sen åkte vi och handlade kvällsmat, revben & potatisgratäng - me like. köpte även efterrätt: hallon, jordgubbar & mjölkchoklad. yummmmm. Åkte och hyrde film och nu har vi gosat ner oss i varsin hörna av soffan, gråtit till filmen "jag saknar sig" & skrattar till "Deuce Bigalow - european gigolo". härlig kväll. :) nu blir det sova, imorgon bär det av till Kristianstad! Natti, mina vänner!

lördag 11/8

träningen gick bra igår, sista spelpasset var sjukt jobbigt dock, haha. sliten Sandra. när träningen var klar, promenerade jag hemåt för en dusch och sen tog vi bilen till Helsingborg för att träffa folk, speciellt Haffi som var på besök igen. för er som inte vet, en vän som bott i Sverige, bowlat för Pergamon han flyttade hem till Island i Maj-månad i år och nu var han på besök :) himla kul. blev ingen lång visit, vi var hungriga så på vägen hem tog vi med kinesisk mat hem, love it! jag bestämde mig för att vila lite.. lite blev mycket.. men jag tror jag behövde det.. vaknade upp och mådde bajs idag igen.. förkylning, ont i halsen, hosta. jag. orkar. inte.

nu är det top model Sverige maraton, perfekt! idag ska jag inte göra mer än vad jag måste. imorgon blir det turridning med två bowlande vänner, vilka kan det vara? ;)

träning träning träning

igår blev det en kort runda joggning, 3,5km. riktigt tungt. kanske inte var en så bra idé att vara ute och springa med förkylning. men nu är det gjort!

blev en fin utgång på det, spontan och fruktansvärt rolig. i like.

idag är det träningsläger med mina boys. BK FH Engelholm. :) blir mycket spärrträning, filma och testa de nya profilerna som ska användas under säsongen i ligan. Fun fun :) två av fyra timmar avklarade, nu är det lunch!


- learn - work - win

en sjukdag

kunde icke hålla mig vaken igår, det var i princip omöjligt. jag var helt slut. när jag väl vaknade vid 16.30 så kollade vi lite tv, jag & sambo. sen fick jag finbesök som kom med en överraskning för att jag skulle bli frisk, så himla gulligt! en tidning, choklad & glass. allt man behöver när man är sjuk! ;) på kvällen tryckte jag i mig lite soppa, jag är inget större fan av det egentligen men på något konstigt vänster blev jag sugen på det igår, haha. såg även Bolt springa igår, han inspirerar än lite. bara lite ;) coolt är det. han är cool.

fick sova några timmar, sen drog jag & josse till Helsingborg för lite ärende och lunch. nu är vi tillbaka, hon är på jobb & jag ska träna! woho!

äääälskade ängel

att vara sjuk kan vara helt okej ibland, gosa upp sig i soffan, dra filten över sig och titta på barnfilm!

sjukling

men jag vill inte. jag vill inte vara sjuk. hosta, snörvlig och ont i halsen. buuuuu. blir inget jobb idag, inte så fräscht att ställa sig i ett kök i det skicket. ovanpå allt gick strömmen i huset också, koooom igen?! det flyter på nu. iallafall är skuldran mycket bättre idag, en positiv sak iallafall. kanske får ta en promenad senare och se om jag mår bättre. Frisk luft har ingen dött av.

puss!

pheeeeww

trött tjej. vilken dag! sjukgymnast, direkt till jobb, äta frukost & sen börja jobba. direkt från jobb ner till bowlingträning i två timmar, 4manna matchspel på nya profilerna. sen raka vägen hem för att byta om till shorts och "springa-fort-skor" (som kiddo alltid säger) och ut på en runda! riktigt stolt över mig själv, jag brukar lägga av när jag tycker att det är tråkigt. men idag, var det kul, jobbigt och jag sprang hela rundan! 5,8km. Yay! Klapp på axeln är jag värd. jag börjar bli rädd för mig själv, träning har aldrig varit så kul. :) när jag kom hem efter joggingrundan blev det en lätt kvällsmat, har lite cravings på knäckebröd med korv & ketchup, hehehe asgött! nu blir det en dusch & sen sooooova.

om det kan vara av intresse så använder jag mig av iPhone-appen Runkeeper, där man kan hålla koll på träningen. Olika sorters sätt att röra sig på, mäter distans, hastighet osv!

sjukgymnast, jobb, träning

idag är inte skuldran lika smärtsam, men öm efter ett besök hos min sjukgymnast. jag hoppas bara att jag kan vakna upp imorgon utan problem. det är inte alls kul det här. men ikväll ska jag testa träna igen, får hoppas att det går. nu sitter jag i hallen och tittar lite tv, äter frukost och väntar på att klockan ska slå 12, då är det jobb! :) & just ja, bokade in en tävling till igår. Bratislava 6-9sept. bästa av allt: MAMI SKA MED! :) hejhopp!

quote by Mia Hamm

"somewhere behind the athlete you've become and the hours of practice and the coaches who have pushed you is a little girl who fell in love with the game and never looked back.. play for her!"

god morgon.. eller nej!

vaknar upp med en ännu krassligare hals & igentäppt näsa. ryggen och skuldran krånglar också. gött. eller inte. tur att jag har tid hos min sjukgymnast imorgon. åh. varför skulle detta komma nu? dålig tajming! hoppade över PW nu på morgonen, hoppas kunna träna ikväll istället. nu blir det frukost, en dusch och sen cykla till jobb! Xx

måndag 6/8

dagen började med en PW på 5,3km. hittade en lagom runda utanför stan, gillar inte att springa runt svettig i stan. & det är inte lätt att undvika när man bor mitt i smeten. men nu så! måste erkänna att det var tungt, försökte springa men övergick till PW efter 2km. kände mig även lite krasslig i halsen när jag vaknade och det gjorde ju inte saken lättare! efter det gick jag hem och sussade en stund innan jobb, 12-19.30. & nu står jag på banorna för träning. daaaaamn vad jag gillar att vara tillbaka :) jag längtar redan tills imorgon. kanske man skulle tagit en PW-runda till redan ikväll?

hej verkligheten

semestern är över. imorgon kommer jag tillbaka till verkligheten. jobb, gym & bowling. dags att ta tag i livet, haha :) jag längtar tillbaka, det ska bli kul. jag är redo för en ny säsong. snäppet starkare & snäppet bättre. mentalt. är ni redo? bowlingsäsong 2012/2013. vad ska bli roligast?

suuunshine

grillning. cider. vänner. sommar 2012 är inte över. älskar't.

Matmarknad

Mysig tillställning i stan. Mat från olika delar av världen, mycket coolt! Jag har aldrig varit den som vågat testa mat, det var först för ca ett år sen som jag inte hade något val, när jag började resa så väldans. Innan dess har det alltid varit pasta bolognese eller pasta carbonara, såg dom annorlunda ut än vad dom gör hemma så åt jag inte. då var det kört. men man växer tydligen upp, idag gjorde jag något som jag inte hade gjort för ett år sen, ätit krokodil & känguru hamburgare! coolt va? krokodil smakade typ som kyckling & känguru påminde mer om kött, typ oxfilé. det var gott, men nog inget jag kommer att äta igen. tänker för mycket på vad det faktiskt är jag äter :/ haha. efter matmarknaden skulle jag hämta sambo på stationen, han har varit i Göteborg och hälsat på. Han såg dock annorlunda ut när jag lämnade han jämfört med nu, ett gips och två kryckor extra. hälsenan hade gått av :( blääää! vi åkte ner till hallen och hämtade sambo nummer 1 och sen till Ica för att handla. Bilden visar hur det gick till :) haha. Nu är vi hemma, ätit fläskfilé med potatiskroketter. Yumm. Blir nog en sväng på ljusfesten ikväll också! :)

dags för fredagsmyyyyyyyys

ny helg! hej efterlängtade fredag. mina sista lediga dagar innan jobbandet börjar, tillbaka till verkligheten på riktigt. gym, jobb & träning. idag har jag iallafall tränat bowling med mamma. jobbar vidare på den nya startpositionen så att den ska sätta sig, mycket att tänka på men jag tror att detta kan bli riktigt bra! kom hem för en stund sen, slängde mig i duschen & gjorde vid mig. väntar på att mamma & pappa ska höra av sig, ska nämligen möta upp dom på stan för att gå en sväng på matmarknaden :) kanske testar något nytt? skriver mer om det sen :) xx

mysdag

promenerade till stan i den kvava värmen, klibbigt, äckligt. men man får vara glad för den sommaren man får! visste även att när jag kom fram skulle jag få ta något svalkande att dricka. mycket riktigt. mötte upp Emma, tog en liten sväng in på H&M för att köp en tröja. sen mot Simon's Bar & Kök, uteservering. fick lite mat i mig, vi pratade lite - eller rättare sagt mycket. myyyycket att ta igen på så lång tid, närmare 3 månader nu tror jag, sen vi sågs senast!! galet. inte ok. :( men iallafall, vi väntade på att Frida skulle dyka upp. när hon väl gjorde det gick vi till Torstens uteservering istället för en drink! Gottis. där satt vi en stund, massa mys! nu är jag hemma igen, lagom dag. är redan trött igen - sovtrött! skadat. myser fortsätter i min ensamhet ikväll, HIMYM på tv just nu. vi hööööörs x

Reunion

Emma, uteservering, cider, värme.

trött tjej

det känns lite i ryggen idag, jag är öm. öm efter att få allt tillrättatryckt igår. det är en bra ömhet, antar & hoppas jag. tränat fick jag göra idag iallafall. jag gillar att träna, det är kul nu. nya grejer, får hoppas att detta kan hjälpa mig. note to self: believe in yourself, cause if you don't, who will? - Nu har även jag skaffat instagram för övrigt, för er som vill följa: Miniheffaa_ :) & med deeeeet, säger jag godnatt!

*

mami kom och hämtade mig, vi körde till Helsingborg och parkerade på knutan för att ta båten över till Helsingør. det var fler än vi som tänkt tanken, jisses med folk det var! vi ändrade våra planer och bestämde oss för att strö runt i Helsingborg istället, vilket inte händer allt för ofta det heller. jag älskar såna dagar, när jag och mamma umgås sådär. ingen annan, bara vi. vi tittade i affärer, vi pratade, vi åt jättegod lunch nere i hamnen och sen fikade vi på ett konditori i solen. perfekt väder, bästa sällskapet. nu är jag hemma igen, mamma släppte av mig nyss. vilar en stund på soffan innan jag ska promenera till bowlinghallen för träning med nya laget, BK FH Engelholm! jag & boysen :)

idag..

tar jag på mig sommarkläder, packar handväskan med allt nödvändigt för en dag i Danmark, telefonen på ljudlöst. nu är det bara mamma & jag. mor & dotter dag. love it!

sandraontheroad

This is me. Sandra Andersson. In this blog you get to follow me on my adventures all around the world for bowling.

RSS 2.0