dag två

för att börja med att berätta om hur svårt vi hade det att somna igår, jag och Carro. Heeeelt otroligt. vi pratar timmar. fick bli X antal rundor quizkampen i hopp om att bli trötta. till slut. klockan ringde tidigt, 07. en dusch, frukost och sen var det bowling som gällde. 8serier på Atlanta 38ft. vi pratade lösningar och använde oss av allt vi lärde oss igår. det var kul. Vi körde bet. Det var ännu roligare. Jag & Becka vann :)
sista delen av lägret fick man välja själv vad man ville göra, själv pysslade jag lite i shoppen med lite klot och insatser. har fått lite nya grejer att testa, återkommer om detta.
vi avslutade lägret med tidig middag och sammanfattning. Tror vi alla var överens när jag säger att vi har haft väldigt kul ihelgen! Det har varit oerhört lärorikt och givande.

styrde bilen mot Skåne och Ängelholm. kvällsmat blev fiskpinnar och potatismos, rena barnmaten! en film och lite kvällsmys fick avsluta denna kväll, som egentligen skulle bli tidigt i säng. 03.05 och jag sover inte än. Ajaj.

Men nu är det nog dags!
Godnatt

hej Göteborg!

resan hit var jobbig, det var väldigt dåligt väder i Nässjö - vilket ioförsig inte är ovanligt. det var halt så in i bomben, de blev ett par sladd. två timmar senare kom vi fram till ett något varmare och regnigare Göteborg. vi hade samling vid 12 och började lägret med middag, lax & potatis, min favorit! när middagen var klar gick hälften av oss in i teorisalen för en genomgång med Malten och vår alldeles egna Martin Larsen. Klotkunskap som hette duga! Väldigt intressant och lärorikt. Jag tackar och bugar för detta. När hjärnorna var fullproppade med information var det dags att ge sig ut på banorna, lite uppgifter och filmningar. Kollade igenom och jämförde gamla filmer (från Januari 2012) med de från idag. Den här tjejen blev tårögd. Av lycka. Vilken skillnad! & till det bättre. Det var verkligen en klapp på axeln. Det betydde verkligen mycket inför kommande tävlingar!
..och sen var det dags för mat igen. vi gillar mat! Haha. Spaghetti och köttfärssås, en till favorit. "Typiskt"
dagen i bowlinghallen tog slut där. på vägen till hotellet stannade vi på hemmakväll för lite godis. Scandic Backadal var nästa stopp. Rum 319. Med en stockholmare. En Carro. Det började direkt. En vild diskussion. Hahaha.
Dagens problem: Vilka färger blå-vit eller gul-röd?
En skåning hade rätt. Blå-vitt.
Hehe

på schemat stod det team building. fantastiskt roligt. vi fick veta att vi är riktiga vinnarskallar iallafall (som om att vi inte visste detta innan). olika övningar i lag om 3pers. både vara smart-övningar, memory, ishockey, bygga klossar osv. tävlingstjejer är vad vi är! bilden nedanför visar vilka som vann.

nu är vi uppe på rummen, jag, Carro, Ida och Helén snackar skit och tittar på film. ett bra avslut och en bra uppladdning inför imorgon, då blir det väldigt mycket bowling. får väl se om min stackars tumme biter ihop!

dagen kostade mig rösten och lite varma kinder. en hosta som inte vill släppa. jag hoppas bara att det bara är för ikväll. ska ta värktabletter innan jag går och lägger mig.

hörs imorgon mina vänner!
godnatt

en fredag

som spenderas i Nässjö!
tog bilen och styrde uppåt landet. mest för att träffa roomie och så fick jag fördriva tiden medan hon jobbade med lite bowling. det skulle jag aldrig ha gjort. 8 serie, en tumme mindre och 1650. Ouch. tyckte att jag bowlade okej, det var lite knepigt och halvkänsligt men det fick duga. Gick in för att bowla slag, inte serien. Kollade inte mina rutor och det passade bra. Jag tyckte det var rätt kul att bowla. Tänkte inte så mycket. Kanske ska testa det fler gånger. Men i serie 6 gav min tumme upp av någon skum anledning! dumt. Trots allt rätt mycket bowling framför mig både ihelgen och kommande 3veckor. Ajaj.

Efter bowlingen kom roomie till hallen, vi snackade lite skit, åkte hem och rastade Ludde en sväng sen tillbaka ner till stan. Lagom tills Lotta & Mats slutat jobba och vi gick bort till Matlyckan för en middag! Oh My va gott. Buffé som man plockade rå mat och sen stekte dom upp vad man valt. Efterrätt blev kladdkaka. Yummmm

Nu har vi kommit hem och slängt oss på soffan i one piece. Sjukt mysigt! Vi ska se "i rymden finns inga känslor" - himla kul film! Imorgon går bilen vidare till Göteborg. :)

Ida hälsar!! :) såååå bra att vara i Nässjö, dom tar hand om mig. <3

& jag efterlyser någon som ska till Ullared?! Någon?!

puss på er

en torsdag!

tack David, för hjälpen med dagarna ;) haha helt förvirrad. idag var det iallafall inbokat träning med mami och gym, blev dock en annan ordning än tänkt men vad gör det? körde "bara" kondition på gymmet idag, 50min på bandet med olika lutningar i 25min och jogging 20min med 10min i lutning, och 10min utan sen 5min att hämta andan. sen fortsatte jag på andra sidan gatan med bowling direkt, testade lite släpptekniker och genomkörare för imorgon. - imorgon åker jag till Nässjö för att spela smålandstouren.
kasta mig sen i grillen, jobbar på brännan! Haha. efter det var jag helt slut. blev en lugn promenad hem för att duscha och göra sig klar, dagen är ju inte slut än! på med kläder, facet och lite smycken så ska jag snart kila ner till klotkastarstället igen för lagfest med mina boys. blir middag och sen drar jag nog mig hemåt, blir tidigt imorgon med körning och tjohejs.

:) hoppas ni mår bra!

vardag

har ingen aning om vad det är för dag eller så. det är någonstans i mellandagarna. idag spenderade jag dagen på väla med mor, en fika och titta på folk. världens bästa. herrejisses med folk! vi gick runt en sväng, mest för att ha något att göra. när jag kom hem bytte jag om, tog en promenad ner till hallen för att fixa med lite klot inför lägret i helgen - med Team Sweden Damer. och sen raka vägen till gymmet, mitt pass var fullt så jag fick planera om och träna mage/rygg för att jag missar core imorgon. snabbt och lätt. nu är jag tillbaka i hallen, ska snart lägga mig i grillen innan jag ska gå hem och laga lite mat och mysa.

det är fullt ös nu. imorgon är det träning med mamma, gym och sen klubbfest. dagen efter det ska jag gymma innan jag styr bilen mot Nässjö för smålandstouren och äntligen få träffa roomie igen!! :) vi ska ha mys och förbereda oss inför lägret 29-30dec.

men först ska jag bli brun, mot solariumet! puss på er.

bild: saknar roomie <3

Godkväll

Har ni haft en bra jul?
Ja, för nu är den över. För mig iallafall. Idag var det bara att masa sig iväg till jobb och se glad ut. 7h gick fort men ikväll när alla andra går ut och festar går jag och lägger mig istället. Imorgon kallar gymmet och sen en runda på väla med mami förhoppningsvis. Typ bästa på hela året. och nej, inte mellandagsrean. att sätta sig, ta en fika och kolla på alla idioter som springer runt! Haha det är nöje om något!

Blääää jag längtar tills gymmet imorgon, all mat över jul får ju en att känna sig som en teletubbie. hahah men det går fan inte att låta bli. jag gillar julmat. Hehe

Nej, nu ska jag titta lite film och susselitussa. Xx

God Jul <3

Hoppas ni får en underbar julhelg

en lördag i bilder

1. en lördag på busfabriken med kiddo
2. Ängelholms längsta tåg

ikväll blir det julbord med himmelsblåa tjejer. me like

brrrrr

va kallt det var idag. vi laddade upp för en kylig dag men det var värre än vi tänkt oss. förlorad känsel i tårna men det var de värt! vi har åkt karuseller med barnen, druckit varm choklad, gått runt och myst i den juliga stämningen, ätit gott och skrattat en hel del! vilken bra dag det blev!
vi tog bron tillbaka, beställde mat på vägen hem. jag körde och lämnade Kevin medan mamma körde och hämtade vovvarna. avslutade kvällen i det blåa huset, med pasta med laxfilé och citronsås. pricken över i:et denna dag.
Malin drog även upp mig på ovanvåning för att spöa mig i Super Mario på Nintendo 64, hur längesen?! oh my. man var ju bra på det en gång i tiden. nu: totalt värdelös! fick stordäng av fröken Glendert! haha

har precis kommit hem, slängt mig i sängen och startat tvn. blir en tidig kväll, imorgon är det en fullspäckad dag igen. ska passa kiddo från klockan 9, fram tills att jag åker på kvällen för julbord med mina spaderbrudar och de andra klubbarna i Helsingborg. Kan minst sagt bli en intressant kväll ;) ser fram emot detta väääääldigt mycket!

här kommer två bilder från idag, med mina två favoriter. kiddo & mami <3

tack alla för en riktigt bra dag!

Friday, I'm in love

idag tog jag inte sovmorgon. oj vad det inte alls är gött att vakna under ett varmt täcke och sen veta att man måste gå upp, svinkallt och jävligt. bläääää men en varm dusch fick mig på bättre humör. med lite frukost i magen hade jag nu blivit hämtad av mamma och Kevin, har även hämtat upp pappa och nu är vi redo att styra bilen mot Danmark. Vi har bestämt att vi ska ta båt över och köra i DK ner till Köpenhamn och sen bron över på vägen hem. ser fram emot en mysig dag! lovar att ta bilder och skriva så fort jag kan :)

ha en bra dag!

godkväll mina vänner

mår ni bra?
det gör jag! idag tog jag sovmorgon, hehe. man får göra det om man kan. och jag tar alla tillfällen i akt. idag började jag dagen på soffan med tv, städade undan lite från igår och sakta men säkert vaknade jag till liv. bestämde träning med mami vid 15, kändes väldigt bra. kastade mig sedan i solariet, mmmm börjar redan ge resultat! och när jag latat mig klart där så gick jag rakt över vägen till gymmet. det var dags. dags att övervinna en "rädsla". dags att ta tjuren vid hornen och utmana sig själv lite. jag gick på mitt första spinningpass i hela mitt liv! passet var medelnivå så det var verkligen utmanande. första 10minuterna höll jag i princip på att dö, sen kom man in i det, andningen, tekniken. det var faktiskt kul! får nog bli fler sånna pass :)
när jag kom innanför dörren till trapphuset luktade det sjukt gott och jag höll mina tummarna alla trappstegen upp att det skulle vara i min lägenhet. OHYES! sambo lagade mat. färdigt stod spaghetti och köttfärssås à la sambo på bordet. vilken lyx va? :) mmmmm!

nu ska vi sätta igång en film och torsdagsmysa. imorgon ringer klockan tidigt, bilen går mot Köpenhamn och en heldag med mor, far, brorson samt familjen Glendert/Carlsson. julmarknad, tivoli. ska bli sååå bra :)

puss på er
-bjuder på en bild från igår med våra fina pepparkakor, haha

en god kväll, godkväll

vilken mysig dag med mina fina vänner. ett möte. en lunch. en kväll.
en gran. massvis med pepparkakor. pyssel. och några juldekorationer senare går jag och lägger mig med kramp i magen. samt världens leende på läpparna. fantasi är det enda som kan stoppa än. det tror jag iallafall.
kollektivet hade inte varit något utan er. <3

imorgon tar jag sovmorgon (lagom till DH) sen blir det gym & lite bowling tror jag. nog lite mys också. en ledig dag. mmmmmm me like.

nu sömn
godnatt

World Bowling Tour

titta vem jag hittade på www.worldtenpinbowling.com | WBT #6

reality

tillbaka till verkligheten igen. blev en DH-frukostdejt med min sambo innan jag traskade iväg till jobb. är det inte lustigt att man ena dagen står i Qatar med full fokus på bowling och nästa dag står man och rullar köttbullar i köket på bowlinghallen hemma? mjo.
9h senare tog jag mig en promenad hem, kvällsmys på soffan med yoggi och start-flingor (har cravings på detta just nu) ska nog koka lite tévatten och dricka lite té i mina nya fina muggar. köpt dom på indiska - se bild nedan.

laddar upp inför morgondagens händelser.
gym
sola
möte
lunchdejta
träning
julmys med sambo

yay!

hej igen

jag lever!
det har varit en tung vecka. utan tvekan. det har verkligen känts som att allt har gått emot oss. det har varit svårt att ladda om men jag har försökt. försökt och försökt igen. jag gav aldrig upp och det vill jag ge mig själv cred för. man får inte ge upp. jag tar det som att jag behöver mer tid, mer träning. jag var inte långt ifrån, vilket måste betyda att träningen fram tills nu har gjort någon nytta. jag vet vad jag behöver. mental träning på detta. jag hade svårt att tro på mig själv, inte likt mig va? nej. men det är vad jag ska jobba på över mitt jullov.
tack till världens bästa roomie för ännu en resa! ser fram emot nästa :)

såhär hade inte min uppdatering sett ut om jag skrivit i lördags. jag var fantastiskt besviken på mig själv. att jag inte lyckades. men tog förnuftet till fånga. jag har bestämt mig för att lära mig. man lär sig mer när man misslyckas än när man lyckas. thats for sure.

det är nu en ny vecka. en måndag. en ledig måndag. från jobb iallafall. började dagen med gym. blev sen hämtad av mamma, bror och favoriten, vi åkte till väla en sväng. lunch och lite shopping. köpte ett par byxor, börjar bli ont om passande byxor i garderoben - men vad gör väl det när de går på rätt håll? ;)
nu är jag hos mami och julbakar, med julmusik och hela köret. jag är inget fan av julen egentligen, tycker att det är sjukt överskattat med allt som heter julklappar och att man ska umgås bara för att. (I mina ögon ger jag presenter/överraskningar till mina nära och kära när jag vill visa min uppskattning oavsett om det är måndag eller torsdag) förstå mig rätt, jag tycker om att umgås med min familj, men just det att de ska finnas en speciell dag där man "måste" umgås. Fuck that.
men ja, jag ser faktiskt fram emot julen i år. jag tror att det är för att jag varit iväg så mycket, uppskattar min vardag lite mer idag än vad jag gjorde för något år sen, plus att jag älskar min familj.

ikväll ska jag bowla korpen, med Zackatass. ska även hinna sola en sväng, måste bygga upp en fin solbränna inför nyår och min finfina nyårsklänning. wiiiiie började i lördags i Qatar, får fortsätta i solariet hemma :)

hoppas allt är bra med er!

puss *

Qatar

idag är en av dom dagarna då jag tar en stund för mig själv, funderar och låter bli att skriva dumma grejer. vi åker hem imorgonbitti och imorgon får ni en uppdatering.

ta hand om er

Squad 2

Igår tog jag en ledig dag. Dels för att jag inte hade några klot och sen var jag mest irriterad på situationen så det kändes inte lönt att lägga pengar. Vi tog en runda till Villagio, ett shoppingcenter som påminner om Venedig, kanal inomhus med gondoler och målad himmel som tak. Väldigt mysigt ställe med mååånga roliga butiker. Vi åt lunch och tittade lite men hann inte så långt för att Ida skulle spela. Blir nog mer än ett besök!
Ida bowlade, gick sådär, blir nya tag idag. Jag fick åka en sväng till flygplatsen, några av bowlarna hade tydligen sett min väska på flygplatsen men när jag ringde och pratade med flygbolaget så letade dem fortfarande efter väskan. Vi bestämde att jag skulle åka dit, med hjälp av killen som har hand om tävlingen. Killen med kontakter. Vi kom till flygplatsen, fick gå in personalvägen, fick personligen gå in i bagagerummet och leta efter min väska och nog fan stod den där! #varförjobbarallaidioterpåflygplatser?
Jag undrar hur länge den har stått där!

På kvällen var vi bara på hotellet och kollade film, sparade alla krafter inför idag.

Vi sitter nu i hallen för att äta lite frukost innan starten, bowlar klockan 12.00 (10 svensk tid) håll tummarna!

Internet bråkar supermycket!! Nyss spelat min andra start, ökade med sisådär 200poäng. 1281. tänkte öka lite mer imorgon!

Hotellet

-

Coral Hotel

Vi har fått sömn. Hotellet kan man inte klaga på, stora fina rum, med både vardagsrum och avskild sovdel, två tv-apparater till ingen nytta då kanaler inte funkar, haha. Men himla fint, ska visa bild när det funkar att lägga upp bilder :)

Började dagen med att ringa flygbolaget om mina klot, ingenting än. Gick ner och åt frukost i lugn och ro vid 9, sen snabbt upp och bytte om för att gå till poolen och njuta av vädret. Det förtjänade vi!
Åkte sen till hallen för att kolla vilka klot som hade anlänt, tur i oturen mina tre favoriter och ingen spärrboll. Borrade upp en ny spärrboll som jag förhoppningsvis inte ska behöva använda så mycket :)
Blev lite lunch och kortspel ute i solen. Vi trivs här!

FINALLY

Ja, vart slutade vi? Typ i Cph fortfarande. vårt flyg som skulle gå 23.55 blev försenat även det, vem är förvånad? vi kom iväg 1.15 inatt. och pricken över i:et - när vi skulle boarda går dom ut och berättar att det blivit något fel och att det inte finns någon mat till oss. suck.
väl framme i Istanbul 5 imorse var det bara att ställa sig i kö för att få ombokade biljetter. trötta. slitna. och små irriterade.
nya boardingpass med tid 23:45 - HELL NO! nu fick det vara nog. BS kom fram. vi hade tidigare tagit reda på att det fanns flyg med andra bolag som lämnade 12.30. vi skulle med det, det vara bara så det var. jag sa vad jag tyckte och tänkte om dom. mycket riktigt, vi fick vänta lite, lite till. 3h gick vi därifrån med biljetter till tidiga flighten. seger!
vi åt frukost, somnade på restaurangen i två timmar och sen var dags att börja röra sig mot gaten. flyget var i tid!! maten var grym och filmer underhöll oss. men sen tog det stopp igen. när vi skulle ha det där bagaget, ni vet dom runda kulorna vi ska kasta iväg? då gick det inte lika bra längre. en väska försvunnen och en väska i sönder. min är borta och Idas i sönder. vet fortfarande inte var den är men ska alldeles strax ringa dom. Börjar bli trött på det här nu men skam den som ger sig!!!

vi blev hämtade på flygplatsen, varit i hallen och lämnat dom stackars kloten vi fick med oss och även checkat in på hotellet. en kvällspromenad och middagsdejt på rummet - tack gode gud för roomservice!

imorgon ska vi förhoppningsvis bowla 16.00, om allt går som det ska. :) heja oss!

just ja, det är varmt ute också. SÅ JÄVLA GÖTT!!!

tung dag 1

Vilken jävla dag! Vet knappt vart jag ska börja. Är så trött och uppgiven på den resa som skulle bli så bra.. Tänk va fort det kan ändra riktning. Fast snabbt är väl kanske till att överdriva. klockan är iallafall 22.50, vi sitter fortfarande på Kastrup flygplats. Har blivit lovade om och om igen att vi kommer hinna med vårt direktftillfrågas Istanbul till Qatar vid 20.55. Det blir tajt kan man säga. Så, 12.30 var första tiden. Vädret påverkade en hel del kan man säga, tokstorm ute ju! Vid 16 skulle iallafall flyget lyfta. Flyget som kom från Istanbul fick landa i Oslo istället och det var därför det blev framflyttat till 12.30. 16 blev 16.15. 16.35. 17.15. 17.45. vi fick boarda. Äntligen tänkte vi! Ida som varit uppe väldigt länge somnade på flyget, jag själv är inte känd för att vara vaken så länge på flyg heller tog mig en power nap. vaknade efter 1,5h och märker att vi står på mark. Är vi framme?! Nejnej. Vi hade inte ens lämnat. "We are waiting for a push-back car". 30min senare gick dom ut i högtalarna att flyget var inställt och att vi alla skulle gå till transfer center för att få nya flygtider. jag tog löpet, nr 397 och 50pers framför mig i kön. yay. då går de ut i högtalarna och säger att vi ska tillbaka till gaten för att få mer information, så vi gick tillbaka (genom passkontrollen varenda gång). Väl tillbaka vid gaten väntar vi i 10min för att få veta att vi ska gå tillbaka till Transfer centret igen. det flyter på. tur i oturen hade jag kvar lappen och det var nu bara 10pers framför. När det var vår tur (klockan är nu 20) säger personalen att de inte vet vad som ska hända och att vi får vänta på mer info som kommer 20.30. otrevliga människa från Turkish Airlines kommer fram och berättar att har vi tur får vi åka till Istanbul ikväll annars får vi vänta tills imorgonbitti. HALLÅ?! Vi har en bowlingtävling som väntar!! En liten stund efter detta får vi veta att nästa tid är 23.55. Nästan 12h senare än ursprungstiden. Vi har fått två vouchers på 100dkk till mat på 12h. Vi har fått möta otrevlig personal och är fortfarande ovetande om när vi kommer att anlända i Qatar. Bitter? Mja. Lite halvt. Uppgiven? Helt. Någon som vet vad man kan få för ersättning för det här? Vi missar minst en kvaldag, i värsta fall 2,5dag. 
 
sista hoppet är nu 23.55, sen är det bara mer väntan och ovisshet. 
Det var lättare att göra en nedräkning när jag visste hur många dagar det var kvar tills jag anlände, nu vet jag inte. 
uppdaterar när jag kan! Håll en tumme för oss! 

Mot Qatar

Denna dag började tidigt. Klockan ringde strax innan 7, en dusch och packa det sista. Slängde i mig lite frukost och gjorde mig klar för att säga hejdå till lägenheten ännu en gång. Tog bilen till hallen för att hämta kloten och sen till huset för att hämta mamma. Nästa stopp skulle bli Kastrup, mitt tredje hem. Vägarna var fina men det blåste lite. Väl framme på flygplatsen hittade jag Ida och vi gick för att checka in våra väskor. Och nisses vad smidigt det gick. Vi visste att vi skulle behöva betala övervikt. Men hon sa en lägre summa en vad vi brukar betala, det gick vi med på, med ett leende på läpparna. Gick för att växla pengar, de tog endast danska kr och vi behövde även växla till Riyals. Väl framme på Novia kontoret där vi skulle betala övervikten tog hon endast betalt för en extra väska, istället för två. Woooopsie, där tjänade vi lite extra! Kontrollerna gick bra. Fått mat i magen. Gått till gaten. Flyger går om 40min. Trodde vi. Hela flygplatsen stängd, vårt flyg som skulle komma från Istanbul blev först flyttat till att landa i Göteborg och nu Oslo. Vi kan numera bara vänta. Vad vi fått höra är att det är inställt, men att mer info ska komma om 15minuter. Ida och jag kom överrens om att be till varsin Gud tidigare i veckan. Jag fick solguden, fixade 27grader. Ida fick snöguden, hon har gjort ett dåligt jobb! Kan vi alla hålla tummarna för att vi kommer iväg i tid och kan hinna med flyget ifrån Istanbul till Qatar?

en

dumma app har inte fungerat på telefonen så jag har inte kunnat uppdatera. igårkväll hade vi fredagsmys med räkor. räkor och rostat bröd, med lite tzatsiki. obeskrivligt gott. vi kollade på american pie och skrattade lite. avslutade kvällen med ännu mera skratt när jag kollade på raw comedy club innan sovdags. herrejisses va kul det är! för er som inte har sett det borde gå in och kolla på reprisen!
 
idag har varit en bra dag, började med gym och sen bowlingträning. har även hunnit med att tvätta och vi tog en sväng till väla, josefine, Zacke och jag. handlade en julklapp till mig själv, en tröja. sen gick vi mest runt och tittade på folk och andra saker, josefine hade lite julklappar att köpa men det blev en rätt snabb visit. nu på kvällskvisten bjöd vi in oss själva hos mor och far, middag blev kinamat! lite girlytalk innan jag skulle åka. himla mys.
 
och nu mina vänner, ska ni få höra på grejer, jag var färdigpackad vid 17.45 idag!! slå den du! förstår ni nu hur mycket jag vill åka?! haha -13 ute och åker till 27c, bowling, roomie och massa annat skoj. imorgon börjar resan. bilen avgår 08.00 från lägenheten mot kastrup. på kastrup möter jag upp Ida och sen börjar äventyret. WOfreakingHO!
 
jag uppdaterar så fort jag bara kan! håll en tumme att allt går som det ska imorgon,
godnatt
 
vi hörs från ett annat land :)
 

två

dagarna går sååååå lååååångsamt.
jag har vaknat två dagar i rad och inte känt mig fullt bra i kroppen och har därför prioriterat vila framför träning. vill vara i bästa möjliga skick nästa vecka. det är en viktig vecka - om ni inte redan har förstått detta. haha.
jag har därför bara utrett det viktigaste, fixat lite på banken, tränat lite bowling, gosat på soffan. bara det allra viktigaste, min soffa behöver också kärlek!
igårkväll sprang jag runt som en liten flicka på julafton, testade massa gamla sommarkläder - för i Qatar finns det vissa bestämmelser. man får inte visa knä och axlar, eller helst låta bli. och ja? europeiska sommarkläder är väl kanske inte det mest lämpliga. eller inte mina europeiska sommarkläder med korta slitna jeansshorts och virkade toppar som är see-through. tror inte att detta kommer att uppskattas och fick därför gräva lite djupare in i garderoben. thank god för att jag gått till gymmet på sistone och blivit någon millimeter mindre så att jag kommer i mina gamla favoriter :') och JA jag tjatar om denna resa - men åter igen JAG LÄNGTAR SOM EN TOK! har aldrig börjat dra och slita i kläder så många dagar innan för att börja packa. funderar på hur mycket skor jag kan få med mig, vilka spelkläder jag ska ha, att jag absolut inte får glömma bikinin, om jag skulle överraska min roomie? mmmmmm jag tror nog det ;) hehe vad tänker jag inte säga, för hon läser nog här..
 
men nog om allt packande. ni får läsa mer om det imorgon ;)
minns ni våra resebloggar som fanns för thailands-resan? de blev ju tyvärr inte fulländade då de gjorde inbrott i Jaime's bil och tog i princip allt, datorer, hårddiskar, kameror. you name it. vi gör ett nytt försök den här gången, lovar att säga till så fort det finns på youtube! bloggen, instagram och möjligtvis lite facebook kommer hålla er uppdaterade också :)
 
vad har jag annars gjort idag?
inte ett mög. haha och så jävla gött är det.
vad ska jag göra imorgon?
mysa med sambo!
 
jag har helt glömt vad jag egentligen ville berätta med dagens inlägg. men ja, en liten update iallafall. hahaha trött jag blir på mig själv ibland.
puss!

tre

jag är glad att jag inte behöver vara utomhus just nu, minus 10grader - NEJTACK! det går fetbort.

den här dagen, blev DH till frulle. haha låg kvar i sängen till typ 12. kunde inte somna igår för att jag hade ont i min stackars mage. låg uppe ett bra tag med knip, men somnade till slut. slutade gjorde dock inte magknipen, haft ont hela dagen. tills jag insåg att det enda jag ätit det senaste dygnet var clementiner. wooopsie. mötet och träningen var lite plågsam, sen fick jag äntligen i mig lite mat. kvällsmys på kollektivet! vi beställde hem lövbiff, min favorit. köpte även jordgubbskräm & glass. haha inte till att blanda men bästa medicinen för sjuka barn ;)

nu ska vi kolla på amerikan pie the wedding, det är humor det!

ska nog börja packa snart.. astaggad.
hej

en onsdag

som började väldigt tidigt, klockan 9 hade jag tid hos min frisör, Sara på United i stan. äntligen! två månader sen sist, vi väntade så länge för att jag blekte sist och det skulle få återhämta sig lite, mitt hår. även växa ut ;) yeeeea och visst tusan har det växt! och fått ny fin, rödare färg! väldigt nöjd. :) bild ser ni lite längre ner, vad tycker ni?
jag, som inte gillar julpynt, får fixa håret i en julig färg istället, haha.

efter det besöket gick jag hem för att äta frukost och vila lite innan jag skulle promenera ner till bowlinghallen för träning med skolungdomarna, ett nytt gäng som började förra veckan (men då var jag inte där) men oj, va duktiga dom var redan! håller på i 10v, ska bli kul att se vad resultaten kommer bli :)

påvägen hem skulle jag handla tzatsiki till min middag, gick till tre butiker och ALLA hade slut på tzatsiki, vad händer?! fick planera om hela min kvällsmat.. Och min kväll för den delen, har inte mått 100% idag så tog kvällen att vila istället för träning. blir full fart imorgon istället förhoppningsvis :)

sovdags!
count down: fyra

puss :*

smärta

dagen började med jobb, några få timmar för att förbereda inför buffén ikväll. kilade hem och lagade mat med sambo, slappade lite och ladda upp mentalt inför kvällens aktiviteter. jag hade nästan gett upp innan jag skulle iväg. jag längtade väldigt mycket för att passet är riktigt skoj, men man skämtar inte bort vad tungt det är. jag tog mig dit iallafall, jag och David. ville lämna efter en kvart. jesus va jobbigt det var. övningarna är tunga, blir inte lättare att försöka stå emot när David ska slå. haha man märkte verkligen att det var ett tag sen jag körde det passet. phewwww men jag överlevde. och inte bara det, jag kilade rakt över gatan för träning med mamma. oj oj. haha det var segt i kropp och armar men även detta blev en bra träning. en fördel är att när jag kört ett pass på gymmet, som box, så känner man varenda liten muskel i kroppen, vilket gör susen när man ska bowla! det tycker jag iallafall :)

har kommit hem igen, duschat och slängt mig på soffan och gosat ner mig i mina nya mysiga filt. snart lite sömn, lång dag imorgon.
ska bli intressant att se om jag kommer upp! haha

godnatt fina vänner!

fem

det är svårt att inte längta..

count down: 6 days

idag är en sån dag som fick mig att längta lite extra. FRUKTANSVÄRT kallt här, både inomhus och utomhus av någon konstig anledning. lite värme hade inte alls varit dumt just nu. jag är så jäkla bowlingsugen också. baaaaaaah. blir typ tokig :) det känns verkligen att jag har varit hemma för länge nu, life on the road är rätt bra ändå.
det är dom där vardagsrutinerna som får en att längta iväg, men det är också resorna som gör att man längtar tillbaka till sina vardagsrutiner. en måndag, likt alla andra måndagar blev det 10h jobb. fixa, dona. hann även förbereda lite inför resan, har nu fått mitt visum till resan och även skjuts från flygplatsen. så nu är det faktiskt bara finputsningen och packningen kvar. och just ja, dom där 6 dagarna. låt det gå fort!!
 
imorgon är dock en annorlunda tisdag. jobbar bara en liten stund på dagen, sen blir det träning på kvällen. förberedelser förberedelser. och VÄRLDENS roligaste träning, BOX!!!! #lyckligtjej
har ni aldrig testat det så för tusan, gå! haha efter boxen blir det bowlingkastande med mor.
 
när jag tänker efter har jag faktiskt mycket kul inplanerat denna veckan. woho!
-box
-bowling
-färga håret
-mer träning
-core
-qatar
-ännu mer träning
 -nya kids på träningen
 
nu kööööör vi!
 

saying goodbye is not hard when you know there will be a hello, soon very soon

hejdå Jaime & Michael. vi ses om en vecka!
gårdagen spenderades i en bowlinghall, jag spelade match med mina boys - J & M fick lära sig hur den svenska ligan går till, hur man spelar och vad det går ut på. vi förlorade dock. men jag tillåter mig själv en klapp på axeln för min insats - bowlade väldigt bra. det får gärna sitta i!
på kvällen blev det drinkar, spel och utgång här i ängelholm. riktigt bra kväll!
 
idag har det varit en latdag. somnade inte förrän vid 5, halv 6 imorse. och vaknade från och till, gav upp vid halv 2 haha. då gick jag upp, tog en dusch och vi gjorde oss klara för att gå ner på stan och titta på lite julskyltning och få i oss lite mat. åt på Restaurang city med min bror och hans flicka, mysigt värre. (vi har förresten fått massa snö, iskallt ute och det känns faktiskt som jul!)
är nöjd med deras besök då jag fick lura på de allt vad man ska äta och dricka på julen. först julbuffé, med sill, glögg, julgodis, julsnaps osv osv. idag fick de testa lussekatter och julmust. haha så kul att dom kom hit och hälsade på en sväng!
 
har varit och lämnat av dom på stationen, sagt adjö och säger hej till dom om en vecka igen!
 
vad ska jag göra nu då? joooooo.. mysa ner mig i soffan, med lite té och lussekatter, mysmusik och bästa vännerna i sällskapet. love it
 

freaking love Saturdays

älskade lördag, sluta aldrig. du är så bra! bra bowling, bra sällskap, bra kväll. hej

välkomnar mina vänner till Sverige!

hej fredag.

idag bjöd du på en tripp till halmstad med mamma för magnetröntgen, får svar nästa vecka och hoppas allt har gått bra och även att resultaten är bra. efter det styrde vi bilen mot Båstad för lite shopping, behövde ett par byxor att bowla i till Qatar-resan nästa helg. det är fruktansvärt kallt i den bowlinghallen alltid så nu tänkte jag ett steg längre. jag hittade ett par fina svarta röhnisch byxor på en golfoutlet. de fick bli mina!
raka vägen till Ängelholm där efter, slängde mig på soffan en stund innan jag skulle köra till tågstationen.
idag fick jag nämligen besök av två vänner, Jaime och Michael! Ni har fått träffa Jaime tidigare i bloggen, han har varit med i Thailand, USA, Japan osv. woho amerikanare som för första gången är i Sverige! jag tog dom till bowlinghallen för att äta svenskt julbord, bowla lite och bara prata skit, trevlig kväll och en bra början på denna helg.
imorgon (senare idag) ska jag bowla, tar med dom till Hörby för att bowla liga med FH Engelholm. Jaime håller även på med ett projekt när han är här, vilket jag berättar mer om senare! Efter det ska vi bara umgås, lite mat, god dricka och lite utgång :) ska bli sååå kul, ett tag sen sist nu! och ja, min nyttiga tid gick åt helvete men jag är lycklig ändå! haha

nu ska jag sova lite, ladda upp inför match! yaaay

nighty

sandraontheroad

This is me. Sandra Andersson. In this blog you get to follow me on my adventures all around the world for bowling.

RSS 2.0