back on track

nu jävlar har jag fått röra på mig. när jag kom hem tog jag en liten paus på soffan, lekte lite på datorn och såg lite tv. laddade upp för en träningskväll och det blev det. tog ett core-pass 55min där man tränar balans, bål och många rep av varje övning. så sjukt bra och kul träning. gick in på gymmet och körde 7,5km på bandet varav 6,5km var 10,5km/h, ajöss ca700cal! hade inte riktigt fått nog efter detta så vandrade rakt över vägen för lite bowlingträning i 45min. ett bra pass som verkligen gav mig sjukt mycket. det var spelat en timme innan så jag försökte bowla så bra som möjligt och lösa profilen helt enkelt. just nu fokuserar jag på att hitta den rätta känslan, och jesus, den var där! kändes bra bra bra!
 
nu ska jag laga lite mat och titta lite tv. ha kvällsmys innan helvetet brakar loss ihelgen ;)
 
hoppas alla mår bra där ute. <3 puss på er

SURPRISE!

oj, så bra det blev.

ursäktar att det inte blev något inlägg igår. men det hade nog kunnat förstöra planen. vi hittade nämligen på lite bus. men vi tar det från början:
igår, vaknade jag, ringde till mamma och vi bestämde oss för att ta en promenad. en 6km morgonrunda ner vid havet och tillbaka till stan. väldigt trevligt och precis lagom. efter det skyndade jag mig hem för att duscha, packa och laga mat. nu kommer vi till det planerade buset. blev hämtad av Möller, vi styrde bilden norrut till en kall stad. närmare bestämt Nässjö. vi hämtade upp Ida, åkte och handlade mat och sen ner till bowlinghallen för att vänta in en kär vän. hon hade ingen aning om att vi skulle dit. överraskad blev hon, min lilla Fridus Dahlgrenus!
vi tränade en stund, spelade en serie och roll off för att veta vem som skulle stå för matlagningen, det blev Ida och Möller. haha! lite senare trillade även Johan in! :)
Pappardelle och köttfärssås, chokladfondue till efterrätt och lite skratt och tårar till Ice Age 4 och Remember the Titans innan sovdags. Fantastiskt bra kväll. väldigt lyckat!

nu på morgonen vaknade vi och tittade ut med alldeles för mycket snö. vi längtar hem. och nu är vi snart hemma igen. en snabbvisit som var sååååå bra!

resten av dagen ska jag spendera först på gymmet och sen på soffan!

& imorgon får jag besök!! :D

fusk

jag är en dålig människa
 
haha idag tyckte jag verkligen synd om mig själv. gårdagen på jobbet gick inte lysnade, inte alls. det fortsatte i samma spår idag. jävla mög. skulle baka och brände båda kakorna, på två olika sätt fastän att kakan inte blev klar. fail. blev ledsen. och tröståt lite av kakan. eller typ en del. haha. så det var den nyttighetsperioden. får slita lite extra på gym imorgon antar jag. BUUU
 
ja, det blev ju 9h jobb idag. ibland blir man fantastiskt trött i huvudet av att vara i en bowlinghall. och ibland är det väldigt omotiverande att träna och jobba på samma ställe. vissa dagar får man övertala sig själv lite mer än andra. idag gjorde jag det och lyckades bra. tog en snabb och effektiv träning med mami nu på kvällskvisten när jag jobbat klart. hon är bäst. alltid när jag behöver henne så finns hon där. inte bara som  mamma utan som coach/tränare också. bäst bäst bäst!
 
nu har jag kommit hem och slängt mig på soffan. tänkte göra lite kvällsövningar eftersom att jag skippade gymmet imorse. finns väldigt väldigt många övningar man kan göra hemma, som går snabbt och är effektiva. man behöver lite möbler. ibland bara lite golv. sit ups, push ups, bensäkningar, dips (med hjälp av en tv-bänk, soffa, stol) squats, utfallssteg. ja  you name it! allt går om man bara tar sig tid för det. och det ska jag göra nu!
 
tjohej

vem körde över mig?

jag orkar inte röra mig från soffan. varenda cm av min kropp värker. haha klent byggd.

igår bowlade jag två matcher. det borde jag inte ha gjort. usch, fick inte rätt på armar och ben och det var på tok för tidigt. yep, gnälleröv men så är vissa dagar!
på kvällen hade jag & Josefine mys. jag lagade mat, hemmagjorda klyftpotatisar med kotlett och bea. & som avslutning på mina onyttigheter åt vi chokladpudding med hallon och grädde. nog inte gott!!

idag var första dagen på två onyttighetsfria veckor. började bra iallafall. hade för mycket att göra på jobb att jag inte ens hann bli sugen på något. sånna dagar är bra! 10,5h jobb & snart lite sömn. är helt slut. finito.

imorgon:
dh-dejt & frukost
jobb 10h
sömn

måndagar och tisdagar är alltid lika intressanta. buuuu

en godnattsaga

jag sitter nerkrupen i soffan nu. det var längesen jag satt ner och verkligen tog mig tiden att skriva. skriva på riktigt. allt som fattas nu är ett glas vin och lite choklad, men då hade jag fasen i mig somnat så det blir inget med det. té kanske? ja. kommer snart
 
här sitter jag, med en miljon känslor i kroppen. har en känsla av att det här kan bli långt. jag har inte delat med mig så mycket på sistone. av mig själv. ytligt kan vi alla läsa om på vilken sida som helst. men det är ju här ni får min version och mina känslor. take it or leave it.
jag vill börja med.. bowlingen. just nu. jag vågar knappt tro på mig själv. eller missförstå mig inte. jag vågar knappt tro att det jag gör är sant. jag vill inte säga för mycket, för jag är inte vid mitt mål än. men gosh, jag är så redo! ni förstår inte.
vi kan fortsätta med den andra sortens träning jag har tagit på allvar. gym. jag tror aldrig jag har tyckt att det har varit så kul innan. (yikes va positiv jag är, vem är jag?) haha. att börja från att nästan gråta för att jag 'måste' gå dit till att försöka planera in extra pass hit och dit. det har även börjat ge resultat - vilket ni som följer min blogg fått läsa om. jag har en helt ny garderob. jag känner mig finare, jag trivs med mig själv. tänk att så lite, kan göra så stor skillnad.
 
jag känner nog lite att jag har förändrats en hel del på sistone. har ni märkt det? ska man verkligen märka på sig själv när man 'växer upp'? eller vad jag nu håller på att göra.......
 
vi kan väl fortsätta med de senaste besluten jag tagit? som har med ovanstående grejer att göra. jag valde att skippa en/några tävling och fokusera på mig själv, att må bra, att få vara hemma med familjen och bara vara. ha lite vardag. jag är klar nu. hahaha. jag längtar som en djur efter att få sätta mig på ett flygplan med världens minsta packning med kläder och tunga väskor. precis vad jag ville att jag skulle göra. och det kom precis lägligt. imorgon är det två veckor kvar på hemmaplan, sen är det dags. 'there is no place like home' så är det. tro mig, jag vet. man har tryggheten. man har sina vänner. man har sin familj <3. och det är tack vare er att jag sitter här idag med ett leende på läpparna, större än på länge, och är redo för nya utmaningar. man uppskattar det man  har mer när man får uppleva en tid utan det. -som i en resa.
jag valde att visa min familj hur mycket jag uppskattar dom genom att göra min första tatuering för drygt en månad sen. ni har sett den va? men ni har kanske, troligtvis inte, den blekaste aning om vad den handlar om. och det berättar jag en annan gång. lite längre ner i texten kanske... den som läser får se.
 
på sistone har inte allt gått som en dans på rosor heller. och jag är väl inte jättebra på att dölja hur jag tycker, tänker och känner - även om jag ibland borde lära mig att hantera sånt bättre, men det är väl charmen med mig antar jag ;) det har varit lite up's and down's. mycket hålls på att redas ut. dels mitt självförtroende. jag påstår inte att jag hade dåligt självförtroende, för då ljuger jag. men det sattes på prov ett tag. jag har lärt mig att jag ska lyssna på mig själv, ingen annan. jag har lärt mig tänka och se på saker på ett nytt sätt tack vare detta. så det som inte dödar, det härdar. desto fortare man inser det, desto bättre.
en annan grej som har sats på prov är min kropp. bokstavligt talat. jag har i många år haft problem med min rygg, från och till. jag har haft kontakt med min sjukgymnast ett par år, en och samma.
 förr var det en fråga om muskler, jag var för svag i ryggen. idag är det annat. vad vet jag inte riktigt än, men får förhoppningsvis svar mycket snart. mina problem? tja det är väl inte intressant att ta här. men bowla och gymma gör inte ont. tackar man för! jag, tillsammans med min mor och min sjukgymnast beslutade att ta det vidare, jag har iallafall träffat en ortopedispecialist på idrottare/atleter. han har tagit sig en titt och nu har jag fått en magnetröntgen tid på fredag. håll en tumme tack?
 
vad har vi mer då? till lite roligare grejer. jag går på moln. gårdagen var fantastisk. det är svårt att förklara för någon som inte är musikintresserad. men för mig, har sagt det fleeeeera gånger tidigare, är musik heligt. mår jag bra så lyssnar jag på musik, är jag arg lyssnar jag på musik, är jag ledsen lyssnar jag på musik. jag känner genom musiken. igår står ca 40.000 personer i en och samma lokal, med tak, och sjunger med, dansar, skriker, njuter av tre fruktansvärt genialiska killar. swedish house mafia. stämningen var helt otrolig. jag får gåshud av bara tanken. we came, we raved, we loved. you came, you raved, we loved it.
gåshuden har suttit i hela dagen för övrigt. idag var det match, mina fina spaderbrudar visade ännu en gång att vi är bra. jag har längtat tills att få spela idag. i det ljusblåa laget. åh. er tycker jag om. och idag hade vi verkligen kul. vi bowlade bra, vi var ett lag, vi gjorde vårt och vi vann. vad mer kan man begära? inför juluppehållet så leder vi serien också. obesegrade. smaka på de, ni!
 
mitt té blev visst kallt. tusan också.
jag har skrivit så mycket nu så jag är helt yr i huvudet och vet inte om jag sluddrar när jag skriver. jag är lite trött, det får jag faktiskt skylla på. konserten var slut sent och jag skulle upp tidigt för att flyga till match. så ber om ursäkt om det är oläsligt. har jag missat något?
jag uppskattar alla kommentarer, bra eller dåligt, allt! vilka är ni som läser? jag tycker om er :) ni ger mig en spark i röva varje dag, det tackar jag för :) jag förvånar mig själv oftare nu, tack vare er. jag sliter och jag får resultat, tack vare er. ni inspirerar mig. jag hoppas att jag kan ge lite tillbaka.
 
jag ska nu hälla ut mitt té, ta en dusch och göra mig klar för lite sömn. imorgon är en ny dag, klockan ringer tiiiiidigt för det är bowlingdags med mina boys. dubbelmatch borta i min andra hemmahall, helsingborg och sen bjuv. vi hoppas och siktar på 4p imorgon!
 
återigen tack. och förlåt. tack för att ni finns och förlåt ifall jag har yrat runt i texten.
godnatt mina vänner. ni är så bra. <3

Swedish House Mafia

jag har sett en del i mitt "låååånga" liv, en hel del konserter av alla dess slag. grupper, enskilda artister. men detta mina vänner, var fucking outstanding.
magiskt
sjukt
mäktigt
stämningen går inte ens att beskriva.

grattis på födelsedagen, bästa vän. tror bestämt att det var en rätt jävla bra present du fick. :)

igårkväll kom vi till slut hem vid ca 2.30, efter tunnelbana och promenader så fick jag äntligen kasta mig på sängen och sova lite. lite blev lite. 7 ringde klockan, en dusch, en frukost, en bilfärd. är påväg till Arlanda, flyget går om 1,5h till Malmö för match med bästa tjejerna. får nog bli en timmes sömn på flyget tror jag.

a moment
a love
a dream
a laugh
a kiss
a cry
our rights
our wrongs

tack SHM. ett minne för livet!

SHM

dagen är häääääär

ROADTRIP

citat hört i bilen
Sandra: är inte jag lika kåt som dig bara för att jag är tjej?! vad har det med saken att göra?
Zacke: cool, sandra.. COOL!

börjar bra :)

yuuummmm

färdiglagad mat när man kommer hem efter gym, HIF på tv och bästa sällskapet.

Life is good

hur är det möjligt?

att dagarna går så fort? det känns som att tiden springer förbi. de var ju nyss söndag? jag antar att när man är nöjd med tillvaron så går allt mycke snabbare. bara en gissning. för vet ni? jag trivs. tänk om alla kunde få känna den känslan.

min lugna dag blev inte så lugn, lunch med bästa vännerna för att planera årets viktigaste dag, mysfika och sen iväg på gymmet. drog till med två pass idag, jympa/medel och core.
nu är jag påväg hem, josse & Rasmus lagar mat och sen blir det kvällsmys.

och imorgon smäller det! äventyr igen :)
hörs då! puss

full fart

är lindrigt sagt. men ack vilken bra dag. det började med lite sovmorgon, vem klagar? som vanligt blev det DH-dejt med sambo vid 10.20. ett måste. sen var det bara att köra igång. tokiga dag. klockan 13 hade jag träning med eleverna från skolorna här i Ängelholm, världens bästa. man blir så himla glad av dom. efter det, vid typ 15.30 drog jag till gymmet för att göra lite nytta, 1mil på cykel & 7km jogg. nog inte nöjd!! inte sprungit så långt i ett streck på väldigt länge! 1-0 till mig. var färdig lagom till mammas träning slutade så vi åt kvällsmat ihop och pratade skit. gulasch soppa, mmmmgott. sen var det bara att ladda om för två timmars träning med mina boys. givande träning med lite filmning, har skett en hel del positiva saker. stor skillnad på filmerna. en allmänt bra dag, skulle man lätt kunna säga!
20.30 slängde jag mig i duschen och sen på soffan, redo för att kolla på stalkers. det blev ändrade planer. blev en kvällspromenad med en vän på ca 2h. yeeeeep idag har jag rört på mig! och idag vill jag äta choklad så jag gör det. och firar att jag gjort av med ca 1500kal. 2-0 till mig.

tror jag tar sovmorgon imorgon. också. känner mig duktig för idag och belönar mig själv med vilodag. tror jag. haha kanske får ett ryck. det är ju kul med träning!

godnatt från en lycklig flicka
och såhär ser jag ut i mössa. hej söt tjej

hej tisdag

full fart. fick ta igen allt från igår. idag blev det en morgonPW med trappträning. yikes. 6km och sen springa lite i trappor upp & ner. fantastiskt kul men damn va jobbigt! precis som träning ska vara :) när jag kom hem var det en dusch, DH-dejt med sambo på soffan, frulle och sen raka vägen till jobb. 12-21. rullat så många köttbullar och chokladbollar idag så jag blev nästan yr i huvudet. men det var kul. haha

nu har jag kommit hem, fått i mig kvällsmat bestående av knäckemackor och körsbärstomater. yuummmmm.
& just ja, fick matleverans av mamma idag. min favorit. kalops! nog inte lycklig när mamma skrev och frågade om jag ville ha. yummmm x2. :)

och nu ska jag sussa lite. imorgon är det fullt upp igen. träning med kidsen 13, sen direkt till gymmet och efter det egen träning. :)

en till grej, fick besök på jobbet idag. men är inte min lilla vän fel på det? lycklig blev jag iallafall!

sunnyday & moonday

sunnyday gav oss en vinst. moonday gav mig en tur till Malmö.

vi vann med 13-7 och har nu tagit över serieledningen. underbara tjejer. vi är bra! heja ljusblått. <3
hemresan var låååång. vi räknade ner hela tiden. 4h. 3h. 2h. 1h. 30min. 15min. ÄNGELHOLM! vi delade på körningen, jag och Molle. när jag väl var hemma slängde jag mig på soffan för att se Beck, tog inte många minuter innan jag insåg att jag inte skulle se klart filmen utan somna. bytte ut soffan till sängen och somnade utan problem.

morgonen var inte lika spännande. lyfte telefonen och ringde och bokade tid hos en ortopedispecialist på idrottare. blev en hastig tur till malmö. har världens bästa vän som på 2minuter bestämde sig för att ändra sina planer och följa med mig till malmö istället, dessutom befann hon sig 40min härifrån. jag är lyckligt lottad & oerhört tacksam för att jag har en så fin vän.
nu har jag äntligen fått en remiss skickad så jag kan en magnetröntgen. nu återstår bara väntan.

så idag blev det vila. vila från allt vad jobb & träning innebär. gör min soffa sällskap istället. nyss tänt massa ljus & ska strax starta en film. hoppas morgondagen blir något bättre!

pusspåer

Game-day

klockan ringde 05.45. opigg tjej. några timmars sömn till hade inte skadat men inte lönt att gnälla, bara bita ihop och gå upp. trots allt en helg med mina spaderbrudar!

efter några (läs många) stopp på vägen upp var vi framme precis 1h innan start. Destination: Västerås haha. match 16.20 mot Bk Stjärnan. knapp vinst med 11-9. man ska kanske inte klaga, men det gör jag så mycket jag vill, jävla hall till att ställa upp käglor. Jesusamalia, inte många rätt.

vi ville fira vår vinst med lite mat i stan, blev Texas Longhorn Steakhouse. supergod mat!! åt revben med bakad potatis. yummm. Mätta och glada gick vi till hemmakväll och köpte färdkost, godis i stora lass!
nu styr vi bilen mot Stockholm och Scandic Kungens kurva för välbehövlig sömn.

imorgon: 10.00 BK Eva Stockholm @ högdalen bowlingpalatz, be there!

fredag

idag har jag hunnit med en del grejer som jag har tänkt göra ett tag men faktiskt inte orkat/haft tid med. först ut; sovmorgon. jag vaknade lagom till desperate housewives vid 10.20, min kropp är nu inställd på detta. haha! andra; städat mitt rum. oj, det var inte igår. men det blir lätt så när jag faktiskt bara sover där, jag spenderar aldrig tid där. skyller på att jag inte är hemma så ofta. men nu så!
tredje; räknat antal skor jag har i lägenheten och även i mitt rum. totalt har jag 89skor i lägenheten, resten står på vinden och man vet faktiskt inte riktigt hur många som faktiskt finns där. jag har 40skor inne på mitt rum, varav 12st står framme som "inredning/dekoration". fast vänta lite nu. hittade 4par till i min garderob på rummet. så 44 och 93 totalt. ojdå. ska snart få tummen ur och räkna skorna på vinden också.

nu har jag även varit ute på en PW, 5,8km. ska alldeles strax laga lite mat innan jag ska kila iväg till jobb, 17-stängning.

imorgon är det utflykt. hahaha äventyr med mina fina spaderbrudar, mot Västerås och Stockholm! ska bli riktigt roligt! :)

hejdå dermals

yes, ni hörde rätt. mina två dermals på anklarna är borta. det skär i hjärtat. och ja, i foten. annars hade jag inte fått ut dom. haha. fast nej, inte kul. helvetes banan vad ont det gjorde. på riktigt det mest smärtsamma jag har gjort i hela mitt liv. så de andra 5 får fan sitta där dom sitter! haha

men lite goda nyheter fick mitt att må bättre, hemmakväll har öppnat i Ängelholm!! wooooopa. köpte 5 filmer för 50:-. typiskt. världens roligaste: bridesmaids. SE DEN!
har nyss sett den med josse och lite middag, fantastiskt! jag skrattar fortfarande åt filmen.

naj, nog om deeeeet. nu ska vi se tv innan läggdags, ny dag imorgon.

puss!

15november

idag fick jag en fantastisk överraskning. en grej som jag aldrig trodde jag skulle få uppleva. jag har pratat om mina smal-jeans. det var mina smal-jeans, eller det är, för att de är ett par av mina favoritjeans som jag inte fått på mig på väldigt länge. men sen. sen har man alltid gamla jeans, lite för fina för att slänga och lite för betydelsefulla för att ge bort. jag har två par, mina vänner. ett par Tiger-jeans (minns ni när dom var som populärast?) och ett par nolita (mina enda vita par jeans). idag mina vänner, kommer jag i alla mina par jeans/byxor jag äger! jag äger ca 15par. obeskrivlig lycka. säger som min mor - jag shoppar i min egna garderob! woho!

och eftersom att jag redan gjort dagens träning, uppvärmning PW 1,8km & sen joggning 3,6km såååå ska jag fira med en fika idag! yay lycklig tjej.

- its not easy but it's worth it

chi fick jag

där fick jag för att jag sa att jag "tog igen" sömn. pffffft. 3h sömn inatt. kunde icke somna. klarvaken och när jag väl somnade sov jag fantastiskt dåligt. klockan ringde 7.30, upp och hoppa. mot sjukgymnasten för min dom. ingen styrketräning på 3v och ska boka tid hos läkaren för att förhoppningsvis få en röntgen så att vi förhoppningsvis kan få ett positivt besked, att det inte är något knas. håll en tumme, snälla?
iallafall. efter det drog jag och mami till gymmet. PW på 6,5km i lutning med ökning. satt där det skulle.

slängde mig sen på soffan en stund. vilade. gick upp, lagade mat. sambo kom hem. myste med knäckebröd och té. gick och tränade. spelade korpen, vinst med 9-4 & slängde in 918 på räven. heja heja. kom hem till lagad mat. yummmmmmmm ugnsbakad falukorv med potatismos.

nu blir det världens mest intressanta program "Stalkers" innan sängdags :)

puss på er

och ja, liten förändring:

*

jag förstår inte riktigt. eller jag har mina aningar. min kropp tar igen x antal timmars missad sömn den senaste veckan. imorse gav jag upp efter 1,5h snooze. jag kunde knappt hålla mig vaken för att stänga av alarmet. bra där! tillät mig själv sovmorgon. vid 11.30 pallrade jag mig upp på cykeln för att ta mig till jobb. 10.5h jobb idag också.

imorgon är en fullspäckad dag. 8.00 till sjukgymnasten, sen gym, träning med barnen sen egen bowlingträning & till slut korpen. heja

pheewwwww

10.5h jobb [check]
blev lite krångel i planeringen. kände mig överkörd när jag vaknade imorgon, lite lätt träningsvärk, ganska sliten, trött. blandat. som fick mig att sova lite längre och ladda upp för jobb istället.
korpen blev även den flyttad, vi fick mycket bowling och bestämde oss att ta det på onsdagsträningen istället!

vad har mer hänt? inget speciellt faktiskt. jo. tvättmaskinen gick i sönder idag. min tvätt luktade.... mindre gött. mami räddade mig som vanligt. <3

sjukaste cravings på onyttiga saker idag. 1-0 till mig för att jag höll mig borta, trots att jag gått 10.5h runt godis, kakor, mat. ibland blir jag stolt över mig själv. det är de där smågrejerna som gör stor skillnad.

nu: sömn
imorgon: träning, jobb

just ja - motivation, kom igen! en glimta sol och lite värme hade gett en, en spark i röva. behöver nya träningstips, någon?

the vow

rubriken är namnet på filmen vi såg igår, en film jag grät till. har en förmåga att göra det när det blir lite känsligt. och det kan man lugnt säga att denna film var. har ni inte sett den så rekommenderar jag den! eller nej, jag beordrar er till att se den! det är värt det. man tänker efter lite.

blev dock en tidig kväll igår, somnade rätt så fort efter "så mycket bättre". för idag styrde vi bilen mot Kungsbacka och Gbg tour, jag & Zacke. min första tävling sen jag "tog tag i mitt liv" som bowlare. jag hade noll press på mig själv, jag ville gå in och bowla i 8 serier. det gick väl okej måste jag säga. jag kände att jag kunde ta beslut. flöt på emellanåt, men ibland var det lite tyngre. lyckades knåpa ihop 1800rent, 1816 med hcp, även en 299serie där jag tyvärr lämnade 7an kvar. min andra 299 serie i år. snart så kanske! jag klappar iallafall mig själv på axeln.
efter bowlingen var det bara raka vägen hem för lite jobb. massa ätande ikväll i bowlinghallen, himla trevligt. allt gick bra och jag är hemma, slängt mig på soffan och startat tvn. även detta går bra. haha!

ska snart pallra mig in i sängen så jag kan susselitussa innan jag ska ta mig an en ny vecka. måndag: träning, jobb & korp. bring. it. on.

tionde november

ännu en mysdag. åååååå börjar nästan tycka om denna årstiden. eller iallafall de dagarna man får lov att slänga sig på soffan med en gosig filt och lite té.

jag och Josefine tog en promenad på eftermiddagen, 4km i höstigt väder. inte sådär kallt utan vindstilla och precis lagom kyligt. vi gick förbi Statoil på vägen hem för att köpa fika.
mamma har precis varit här med en fin överraskning, ljuskvistar som skapar ett träd i en kruka. kanske inte låter så bra men otroligt mysigt. även ljuskulor att hänga i köksfönsterna. så himla fin överraskning! tack <3
jag är inget fan av julsaker eller julen i sig. men jag älskar ljus. tända ljus, lyktor, mysiga lampor. mmmm hon är bra, min mamma! bjöd på fika som tack :)

nu väntar vi på att Zackanas ska dyka upp med en film så vi kan fortsätta lördagsmyset!

fredagsmys

en riktigt tjejdag. jag och sambo tog bilen till Helsingborg, först för att kolla hennes hand hos arbetsterapeuten. det gick ok, varken mer eller mindre. vissa delar var positiva, vissa negativa. förhoppningsvis blir det bättre nästa besök. när hon var klar där körde vi till IKEA för världens bästa lunch, köttbullar med potatismos. Yummmmm även världens billigaste lunch. 8st köttbullar, potatismos, lingon och brunsås samt ett vitlöksbröd & dryck. hela 34kr. trettiofyra kronor!! tokigt.
tog även ett varv inne på IKEA, lite glas behövdes handlas. sen styrde vi sikte mot väla. Vi hämtade Josefines telefon som varit på lagning, vi köpte en jacka till henne, vi tog en låååång (och dyr, hela dubbelt så dyr som middagen ;)) fika. köpte även världens mysigaste filt! för er som inte vet så älskar jag motivet amerikanska flaggan. jag har skor, kuddar, kläder och nu även filt i detta motiv. i freakin' love it. detta fick räcka på väla så vi tog bilen till nästa shoppingställe: familia! och vet ni vad jag hittade där? dadadadada..... SKOR! haha vilken skräll. måste nästan sluta. elleeeeeer?
blev bara en snabbrunda innan familjehandling på citygross. :)

väl hemma lagade vi middag, klämde ihop tacos till "jiddra inte med Zohan" och lite Asti och choklad till efterrätt. hehe
Zacke kom förbi en sväng, himla trevligt! :)

har vi hunnit med mer idag? typ.. snacka skit, skratta & snacka lite skit.. vi hann även skratta lite :) superb dag.

imorgon ska vi bara mysa hela dagen. film-maraton ligger nära i planerna. attackera soffan, gosa in mig i nya filten och bara vara. yes mam, där har ni morgondagens plan.

Hej

julbord nr 1 - 2012

en torsdag

som inte blev som den skulle. det var planerat gym & bowling. det blev en akutvisit till min kära sjukgymnast. men den visiten gick inte heller så bra. eller både och. dåligt för att behandlingen inte hjälpte. bra för att det nu blir en utredning istället. nu är det nog, jag kan inte ha det såhär helt enkelt. tabletter fram tills nästa vecka sen får vi se vad vi tar oss till.

resten av dagen blir förhoppningsvis mer som vi planerat, just nu sitter jag, Josefine och bror Kim på tåget till Malmö. destination: Malmö Arena & matmässa! en stor mässa med grejer för julbord, eftersom att vi ska ha detta i hallen så är de här vår chans att se vad alla leverantörer har att erbjuda. samt att äta julbord senare ikväll :) brukar bli en himla trevlig kväll.

bilder kommer senare :)

en ledig dag

yay
dagen började med gym. körde kondition idag, blev en timme på bandet både med och utan lutning på två olika hastigheter 6.0 & 10.5. 8km avklarat. skön start.

fortsatte med att laga mat till mig & sambo, spagetti & köttfärssås. så underskattat. jävlar i havet va gött det är!

nu ska jag ligga och lata mig på soffan en stund, bara njuta av en ledig dag. eller ja, innan träning ikväll iallafall 18-20 :) woooopa

and one more thing:

hej tisdag

en vilodag. när det kommer till träning. körde järnet i måndags istället, med både gym, jobb & bowling. idag blev det bara jobb. inte så bara, 9h. har bakat & även bokat en resa. nästa tävling. kommer ni ihåg vart? jo, Qatar! 9e december bär det av igen. cant wait!

ikväll har jag & sambo mys på soffan, inte träffats på länge så nu tar vi igen missad tid :) woooopa.

imorgon är det full rulle igen! gym, bowling, fix & trix :)

god morgon

finns det något bättre än att köra ett gympass så hela kroppen gråter när man ska gå upp för trapporna till tredje våningen och in i lägenheten? haha dont think so.

har precis ätit middag, älskade kycklingwok, jag är så glad jag har dig. :)

nu blir det jobb 12-22 och korpen på det! woooopa

känner mig rätt glad idag. typ väldigt glad. men jag vet inte riktigt varför?

en helg utöver det vanliga

oj. vad bra det blev! ligger utslagen på soffan och tänker tillbaka på helgen som varit. två dagar i Nässjö, igår kollade jag först på min kusins innebandymatch - dom vann, så jäkla grymma! sen åkte vi till A6 för lunch och shopping. råkade köpa ett par stövlar och ett par stövletter, en jacka och ett armband. allt för under 800:-! det är vad jag kallar shopping!
kom hem till kära Ängelholm vid 18.30 och bestämde mig för att spontant möta upp Frida & Jenny för lite drinkar. blev drinkar, biljard och bahnhof. idag är jag inte lika nöjd med idén men fy tusan va kul vi hade. skakade rumpa.
dagens goda gärning: följde en full och ledsen tjej hem och såg till så att hon var okej.

söndagen har spenderats på soffan med film, mat och godis. snart börjar favoriten Beck också. jaaaaao

imorgon är det back to normal - gym & jobb.

tack alla som gjort helgen sjukt bra, fantastiska människor. november kunde inte ha börjat bättre!

en fredag utöver det vanliga

mycket skratt. sällskap som slår det mesta. mat. tatuering. promenader. fikamys. björköby centrum. smal-jeans. överraskning. platt hand. partille/qatar. snuskhummer. bowling. indien. mmmmm!

jag hade inte kunnat tänka mig att spendera denna fredag på något annat sätt, super!

imorgon ska jag, mor och moster iväg och kolla innebandy, min kusin, Gustav ska spela. efter matchen ska vi åka och shoppa på A6 en runda och sen bär det av hemåt skåneland. ser fram emot morgondagen. men först: lite sömn & roomies är tillbaka. hihi reunion!!

vem behöver gym när man har bästa sällskapet att skratta sig till magrutor med? :) haha

godnatt baaaabes

vilken bra dag

woho. lyckades överraska mamma någorlunda.

fredag:
en tatuering
en ny resa med roomie att planera
träffa moster <3

woooooooho

sveriges lyckligaste tjej. fredagen den 2 november kom jag i mina smaljeans igen! ja, alla har vi sånna. alla har vi ett par favoriter vi får kämpa lite extra för att komma i. idag behövde jag inte ens kämpa. suck on that! träning ger resultat.

hoppas att dagen kan fortsätta på detta sätt! mot Nässjö :)

tröstäter choklad

vet inte vad det är som gör att jag är så fruktansvärt irriterad hela tiden. eller jo, det vet jag nog. men nej, jag skyller nog fasen på vädret. jag får göra det. har precis kommit hem från jobb, ska packa och sen krypa ner i min säng, äta choklad och tycka synd om mig själv.
imorgon bär det av på äventyr, mot Nässjö med mamma. vad kommer hända då? imorgon kommer svaret


puss på er

lagom o-pigg tjej

trots att jag fick lite sovmorgon så känner jag mig helt förstörd, haha. sov väldigt bra inatt och det var fan inte lätt att vakna imorse. kroppen ville bara ligga kvar. men nej. nu är jag på gymmet, står på bandet och värmer upp, har inte ens bestämt mig för vad jag ska göra idag. haha ska vakna först, skulle gissa att det blir något all round så hela jag hinner vakna innan jag går härifrån. efter gymmet ska jag hem och slänga mig på sängen igen och fortsätta sussa en stund, ikväll blir det jobb :)

sandraontheroad

This is me. Sandra Andersson. In this blog you get to follow me on my adventures all around the world for bowling.

RSS 2.0