FÖRLÅT!

Ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Har haft väldiga problem att logga in på min blogg och därför inte kunnat skriva. Ser att några ändå tappert hänger kvar och kikar in, NI är guldvärda!

Här i Bangkok är det svettigt, luktar avlopp och kackelackor som springer runt. nej riktigt så illa är det inte. det är rätt gött faktiskt. pool, billig shopping, bowling(!) och riktigt fina hotellrum. Vi har det bra här, vi har nära till hallen, bara fem minuters gångväg.

Hallen är stor, 30 banor, men väldigt högljudd. Man kan inte hålla en konversation i vanlig nivå utan här gäller det att skrika! Tror nog att min röst håller lite bättre denna gången, värre i Holland.
Vi har klarat av officiella träningen och första distansen utan någon direkt succé. Vi spelar på Mexico City 44ft och Atlanta 38ft. Lite klurigare än snittet. Tyckte själv att jag bowlade bra igår, väldigt noga och det blev ca1140. kanske förklarar lite? annars är jag inte alls sugen på att prata bowling, det var verkligen en pungspark att få de resultatet. punkt slut.

Imorgon tar vi nya tag, då börjar två-manna. Först ut på tjejsidan är Isabelle och Jenny klockan 13.30 (8.30) svensk tid. 18.30 (13.30) är det Ida och undertecknad som spelar. MOT MEDALJ BRUDAR!!! vi vill se blågult i topp. vi vill vara blågult i topp. vi kan det här!

NUUUUU ska vi göra oss snygga och vandra bort mot Hard Rock Cafe för middag. yummmmmm. :)

Tack ännu en gång trogna läsare för att ni tittar in :) puss på ER!


Kommentarer
IMB

självklart håller vi alla tummar och tår vi kan. Lycka till framöver och glöm det som varit.

2012-06-26 @ 09:37:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sandraontheroad

This is me. Sandra Andersson. In this blog you get to follow me on my adventures all around the world for bowling.

RSS 2.0