hej från Thailand!

vi har kommit fram, till ett regnigt Thailand. det är varmt men väldigt blött. flygresan hit gick också bra, men det var fantastiskt varmt på flyget. eller olidligt kanske beskriver det istället. det brukar alltid vara väldigt kallt, men icke denna gången. vi överlevde det iallafall, och efter en halv film så somnade även jag.
väl framme, kommit igenom alla passkontroller, fått våra klot - då var det bara att leta taxi. blev ett missförstånd mellan tävlingsledarna och oss, vi skulle egentligen bli hämtade men vi hittade inte varandra, så det fick bli en rosa taxi. en bilresa som normalt tar 30-40min tog denna gång 2,5h.. köer köer och åter köer. har aldrig sett så många bilar. på riktigt! men ja, vi kom fram iallafall. åkte direkt till bowlinghallen för att äta och sen bowla en första start. här kvalar man alltså in på 3x3 serier. mina första tre serier, som vi spelade endast för att känna på hur det kändes, blev 566. det är rätt lätt att ta sig till fickan, eller hyfsat iallafall. men att välta tio käglor är utmaningen den här veckan. spelade med min nya Victory Road samt Frantic. blir nog samma gameplan imorgon (11.00 Thai-tid), tillsammans med bättre fokus, bättre teknik och utvilad kropp.

nu ska vi strax åka till hotellet, vi bor på Baiyoke Sky Hotel, vilket är den högsta byggnaden här borta. bilder kommer imorgon :)

hoppas allt är bra hemma!
x



Kommentarer
Nina

Tror inte ni åkte rosa taxi... Du ljuger, skitunge!! Bowla bra nu och hälsa Ida!

2012-09-26 @ 12:05:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sandraontheroad

This is me. Sandra Andersson. In this blog you get to follow me on my adventures all around the world for bowling.

RSS 2.0