Bowltech tradeshow 2012

Tack bowltech och Storm för att jag fick deltaga på er tradeshow, riktigt bra dag! Det var mycket bra fixat, allt ihop!
Klockan ringde fantastiskt tidigt, skulle träffa pappa i hallen vid halv 8. Så promenerade dit vid 7, lastade in klot i bilen och sen körde vi. Vi anlände runt 9, och fram tills halv 11 var det bara att sitta och prata och träffa alla - bowlare, hallägare, klotborrare osv.
Halv 11 började själva utställningen med scoringsystem, material, kläder, maskiner, klotborrningssystem, oljemaskiner, highway 66 och raceroom. För er som inte vet vad allt innebär så är det i princip allt du ser i en Bowlinghall. De hade även olika föredrag om Ebonite & Storm, vad som är trendigt inom inredning och bowlinghallar, ett program för klotborrare som visar hur bollen kommer att bete sig när den är borrad - före/efter och jämföra med en tidigare boll, oljemaskiner. Låter det rörigt? Det var iallafall en tradeshow/seminarium som passar väldigt många.
För er som inte vet vad Highway 66 och raceroom är så ska jag vara snäll och berätta detta. Kommer ni ihåg att jag var på Hall of fame för lite drygt en vecka sedan? Det bowlingspelet vi spelade med käglorna i snöre och små klot är Highway 66. Detta fick man testa igår, hur mycket man ville. Gissa vart man kunde hitta mig den dagen? Haha. Så himla kul!
Raceroom är som det låter, ett bilspel. Likt de stora bilspelen på Liseberg till exempel, fast smidigare. Det var väldigt svårt dock.
Båda spelen hade de tävling på, med priser till vinnaren.
När seminariet tog en paus var det dags att gå upp från lokalen till bowlinghallen för Demo - try it out. Ebonite och Storm/roto grip lät deltagarna testa deras nya klot. För er som inte varit på en Demo dag innan så rekommenderar jag det varmt! Vanligtvis har de 4klot av samma märke borrade med olika längd på grepp samt layouter. Du får sätta i fingerinsatser och tumme som passar bäst och sen är det bara att bowla! Även här hade de en tävling. Du fick välja ett klot, gå bort på tävlingsbanan - slog du Strike gick du vidare, 9 eller mindre åkte du ut. Sist kvar vann bollen man valde, vinnaren var Pelle Montén!
När Demo tiden var ute skulle Storm möta Ebonite i en series matcher.
Lag Storm: Stuart Williams, Dominic Barrett, Sandra Andersson (jag)
Lag Ebonite: Jesper Agerbo, Mike Fagan och en kille vid namn Michael (ber om ursäkt att jag inte vet ditt efternamn!)
Team storm vann med 2-1! Stuart glänste med en 300ing. Fagan var den enda att vinna sin match från Team Ebonite och därför fick de mötas i en extra serie. Även där glänste Stuart och gjorde 279, Storm vann.

Utställningen klar, bowlingen klar.
Fin middag på gång! Fin förrätt, jättegod buffé och även ett efterrättsbord.

Fantastiskt bra dag! Tack ännu en gång för att jag fick deltaga. Tack även för alla fina ord jag fick höra igår, betyder oerhört mycket.

Idag är en ny dag. Idag är första dagen på årets roligaste helg. SM-slutspel. Vi åker dit, Sveriges bästa damlag för att försvara vårt guld. Håll alla tummar och tår är ni gulliga.

Träning 11.15-12.15, första matchen 17-19 mot X-calibur.
Heeeeeeja spader dam!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sandraontheroad

This is me. Sandra Andersson. In this blog you get to follow me on my adventures all around the world for bowling.

RSS 2.0