oui oui

oj, säger jag bara! vilken händelserik dag. vi tog tåget från Chantilly till Paris Nord där vi mötte upp en kille vid namn Duke. På tåget gick det runt en kvinna med en inte allt för vacker sångröst och sjöng för att få pengar, en ny variant. Vid nästa stopp såg vi en kille med mikrofon och högtalare som sjöng Dragostea din tei, något populärt mer sjungande resenärer?
Blev frukost på Subway och sen åkte vi vidare till Triumfbågen. Mäktigt! Efter det gick vi hela vägen på Champs Elysees, riktigt fina butiker. Fick se en kille som somnat i en telefonkiosk, det händer inte varje dag..
Vi fortsatte bort mot Eiffeltornet, måste påpeka att det var oerhört fint väder! strålande sol, det är inte jättejobbigt att gå och njuta i Paris då ;)
Vid Eiffeltornet gick vi på en båt för en rundtur på ån, såg Louvren, Notre dame, Eiffeltornet osv. Även 4 killar som visade röven för oss! så mycket på så lite tid.

Båtturen fick vara slutet på trippen till Paris, vi bestämde oss för att ta taxi hem för att det skulle vara snabbast och smidigast - HELL NO! vilken jävla resa, trafikstockningar, felkörningar, gaaaas - BROMS, gaaaaaas - BROMS! 1,5h tog det..

nu är vi iallafall tillbaka i bowlinghallen, skulle hejat på Nina men hittade henne i publiken så ska dejta henne över lite crêpes!

hoppas ni har det bra

puss!



Kommentarer
Elna

Härliga bilder!

2012-03-23 @ 09:35:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sandraontheroad

This is me. Sandra Andersson. In this blog you get to follow me on my adventures all around the world for bowling.

RSS 2.0