FINALLY

Ja, vart slutade vi? Typ i Cph fortfarande. vårt flyg som skulle gå 23.55 blev försenat även det, vem är förvånad? vi kom iväg 1.15 inatt. och pricken över i:et - när vi skulle boarda går dom ut och berättar att det blivit något fel och att det inte finns någon mat till oss. suck.
väl framme i Istanbul 5 imorse var det bara att ställa sig i kö för att få ombokade biljetter. trötta. slitna. och små irriterade.
nya boardingpass med tid 23:45 - HELL NO! nu fick det vara nog. BS kom fram. vi hade tidigare tagit reda på att det fanns flyg med andra bolag som lämnade 12.30. vi skulle med det, det vara bara så det var. jag sa vad jag tyckte och tänkte om dom. mycket riktigt, vi fick vänta lite, lite till. 3h gick vi därifrån med biljetter till tidiga flighten. seger!
vi åt frukost, somnade på restaurangen i två timmar och sen var dags att börja röra sig mot gaten. flyget var i tid!! maten var grym och filmer underhöll oss. men sen tog det stopp igen. när vi skulle ha det där bagaget, ni vet dom runda kulorna vi ska kasta iväg? då gick det inte lika bra längre. en väska försvunnen och en väska i sönder. min är borta och Idas i sönder. vet fortfarande inte var den är men ska alldeles strax ringa dom. Börjar bli trött på det här nu men skam den som ger sig!!!

vi blev hämtade på flygplatsen, varit i hallen och lämnat dom stackars kloten vi fick med oss och även checkat in på hotellet. en kvällspromenad och middagsdejt på rummet - tack gode gud för roomservice!

imorgon ska vi förhoppningsvis bowla 16.00, om allt går som det ska. :) heja oss!

just ja, det är varmt ute också. SÅ JÄVLA GÖTT!!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sandraontheroad

This is me. Sandra Andersson. In this blog you get to follow me on my adventures all around the world for bowling.

RSS 2.0